Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 20:52:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Здраве и красота
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
90 дневната диета! - 3
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: 90 дневната диета! - 3 (Прочетена 118936 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:90 дневната диета! - 3
«
Отговор #60 -:
февруари 12, 2013, 08:53:50 »
Толкова ми горчи в устата, че и кафе не мога да пия. Езикът ми е бял, хубаво, че си имам стъргало. Дъхът ми е отврат, дъвча магданоз, ще си купя и дъвка. Не мога и вода да пия вече, като се движа и коремът ми издава звуци "гъл, гъл, глоу"
. С голям мерак снощи си направих пилешка кавърма с праз, но не виждам как ще ям.....Имам пилешки бульон, май ще е това за обяд.
Мишел
, къде се загуби? На теб разчитам да намериш теоретичната постановка на хранителния режим.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #61 -:
февруари 12, 2013, 12:31:11 »
Браво свекърва за хубавите резултати, ще видим и ние с този воден ден как ще го изкараме, но първо да стигнем до него.
Въпреки двете прегрешения, твърдото гориво под формата на 2 водки и тази ужасна кока кола Тон си задържа изгубеният кг и се е затвърдил на 100 (цели 4кг е свалил), а аз със моите съмнения дори се оказа че съм смъкнала 200 грама.
та така, вчера беше белтъчен
обяд - свински котлет на оребрен тиган и мешана салата
вечеря - крем карамел хаха поставих си за цел да го изям целия, но не успях, но това в крайна сметка ми беше вечерята, на Тон освен десерта имаше пак котлет.
за днес - Бобов
вчера сготвих бял фасул
за вечерта съм решила едно любимо и семпло ястие на Тон да приготвя. Картофено пюре, отгоре яйца на очи, поръсвам с чубрица и запържено червено пиперче, става бомба
естествено че ще забравя да сложа яйчица и ще караме на картофено пюре с подправки
ама нали казах че не успях да изям крем-карамела и сега ме изкушава едно голямо парче в хладилника, дали сърцето ще ми позволи да го хвърля, май ще си го хапна за десерт и вече ще съм стриктна и за да не се изкушавам повече няма да правя неща които обожавам.
за големите дупета е така (моето е такова-преди 5 години бях конкуренция на Дженифър Лопез хаха (като бях слабичка)), по секси са.
Тъй като бързо пълнея и отслабвам, винаги ме е било страх задника ми да не падне и за това правя екстра упражнения за него, гордост си ми е.
Активен
Dara88
Ентусиаст
Публикации: 93
«
Отговор #62 -:
февруари 12, 2013, 18:08:28 »
Привет фиданки! След водния съм -700гр. и равносметката за 29 дни е -5,900кг. Днес ми е белтъчини:
10.00ч. - портокал
13.00ч.- печен вурст (100гр.), 240гр. млечна салата
18.00ч. - малко кашкавал и шпек салам + кофичка кисело мляко.
Утре големия сладур има рожден ден, ставаме на девет и със сигурност вечерта ще наруша диетата с парче торта
(няма кой да чака до следващия ден)
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #63 -:
февруари 12, 2013, 19:45:59 »
Фиби какъв е този крем карамел.В него нали има захар.Никакъв крем карамел-недавам.Стягай се в кръста.Искам те финна на плажа във Варна лятото .
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #64 -:
февруари 12, 2013, 22:21:10 »
еми, нали е с яйца. Май не може да се яде захар, късно е, опапах го целия, няма да се меря след 2 дни за да не припадна.
Значи захар може само във въглехидратния
Dara88 браво и на теб
за утре на обяд имаме постните шоколадови квадрати, та утре Тон ще изкушава с тях колегите
за вечеря май ще направя питата с лук (лучника) пак, но определено ще намаля количеството на порциите и ще замразя половината, че миналият път го изпапахме целия
и парчето шоколад
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #65 -:
февруари 12, 2013, 22:32:41 »
Никакво смесване на въглехидрати с белтъчини и с плодове.
Ще те държа под око да няма други грешки.
Ако не успея аз ще дам задача на Изи да те отвлича като си помислиш за грешки
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #66 -:
февруари 13, 2013, 13:45:50 »
Днес никакви ви няма.Аз с такова нетърпение да чакам днешния ден да хапна месце и по случай това да не ми е никак добре на стомаха, ама никак.Нещо имам едни позиви ужасни.Та по случая съм на сухоежбина да не раздразня още и без това раздразнения стомах.Та днес и утре няма да съм диетична.Яд ме е да си призная, а и евентуалната болест не ме радва.
Но да се похваля.Ластичните ми дънки ми висят на дупето
Е няма таква радост като моята
Активен
svekarva
«
Отговор #67 -:
февруари 13, 2013, 13:51:32 »
магито
, аз от вчера съм със стомашни проблеми. Всички колити, гастрити, гастродоуденити и останали - ити ми се обадиха. В такива случаи ме спасяват само млечно-брашняни храни. Днес хапнах малко картофи и стана още по- лошо с киселините..
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #68 -:
февруари 13, 2013, 14:54:37 »
Моите проблеми се изразяват във връщане на всичко поето включително вода и за това съм на бисквити, солети, препечени филиии и т.н. екстри.Някакъв грип се опитва да ме свали.
Активен
svekarva
«
Отговор #69 -:
февруари 13, 2013, 15:05:41 »
Уф, стискай, че нали и майка ти има РД! При мен грипът се изразяваше със страхотно гърло, болки по мускулите и главата. 3 седмици се влачих и смуках разни работи....
Активен
Dara88
Ентусиаст
«
Отговор #70 -:
февруари 13, 2013, 15:38:26 »
Здравейте фиданки! Вчера бях на белтъчен след водния. На обяд нямах никакви проблеми, вечерта хапнах кисело мляко. След половин час ме заболя корем, а след един така се "разстроих", да не ви описвам. Хубаво прочистване си направих
. И аз довечера ще съм в нарушение, но по хубав повод.
Активен
svekarva
«
Отговор #71 -:
февруари 13, 2013, 15:43:39 »
Ами аз затова исках да сменя дните. Не може след пълен глад да скочи човек на трудносмилаем белтък. За следващия воден ще мисля.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #72 -:
февруари 13, 2013, 15:50:31 »
Влизам да надничам при вас от време на време, заради хубавите рецепти на Гучи
Може ли да съживите темата за готвенето покрай тази за диетата?
Малко встрани, но с цел мотивация, ще кажа какво ме впечатли, без да претендирам за статистическа точност. Колкото пъти вляза, толкова пъти Дара е прегрешила или смята да прегрешава.
Трябва последователност, за да има резултат! И на мен са ми слаби шоколадовите ангели, но като съм на диета или захранване си слагам седмичен лимит на прегрешенията, на мен поне ми помага
Активен
Dara88
Ентусиаст
«
Отговор #73 -:
февруари 13, 2013, 15:55:23 »
Киви, радвам се, че водиш статистика. Нарушенията ми са, че смесвам белтъчините в белтъчния и не ям едно и също на обяд и вечеря. Но това го правят повечето в този форум. Важното е, че за 29 дни съм свалила 6 кг. Мен това ме удовлетворява, а и не съм в казарма все пак. И ти самата пишеш, че си слагаш "седмичен лимит на прегрешенията". Ако критикуваш, трябва и ти самата да си абсолютно стриктна, а не със "седмичен лимит". Звучи като че ли се оправдавам, но не е така. Продължавам както досега, защото има ефект.
«
Последна редакция: февруари 13, 2013, 16:00:43 от Dara88
»
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #74 -:
февруари 13, 2013, 16:11:19 »
Дара, 6 кг са много хубав резултат, браво! Аз точно това съм написала, не претендирам за точност, явно така уцелвам да вляза!
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...