Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 22, 2024, 14:09:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 90 дневната диета! - 3  (Прочетена 118802 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: февруари 18, 2013, 17:38:24 »

Пебълс, аз имам отклонения с щитовидната.За мен беше малък Ад, да открия вярната доза лекарство, да си изградя режим на хранене, да спортувам.А бях станала точно пухкава, килограмите не бяха различни, просто бях надута.Както и да е диетата я почвам втори път и килограми не свалям, макар да съм стриктна, намалявам обаче видимо в талия и ханш.Е аз съм 68 кг, на 172см височина, седят добре, а и структурата ми е широк ханш, голямо дупе т.е. ако стана под определени кила и съм смешна.

За хляба пробвай с грис, мисля че имаше някакви питки с грис, сладкиш с грис и т.н.

Мишел, за 2г. опити без открит проблем сте за специалист.Килограмите са причина, но не основна.
Активен
fibi
Баш Майстор
**
Публикации: 1667

Ангелчето на мама Изабел

« Отговор #121 -: февруари 18, 2013, 17:41:18 »

zUzinKa 

Какво да ти сакараме, ти не си малка, а и сама се линчуваш вече.

По добре яж, за да не станеш анорексичка, че от толкова мерак и стресове да отслабнеш, така се губи апетит, после ще си мислеш че си толкова дебела, ще ядеш салата и ще повръщаш, докато не станеш кожа и кости и не влезеш в болница на системи за да те нахранат малко.
Не е нужно да ти сакараме, но ето това е жестоката истина (да не дава господ)
« Последна редакция: февруари 18, 2013, 17:42:58 от fibi » Активен
zUzinKa
Любопитен
*
Публикации: 33

« Отговор #122 -: февруари 18, 2013, 17:44:03 »

Забравих да питам, понеже в Петък ми се пада първият воден, дали може да пия от зеления чай, поне сутринта 1 чаша, или целият ден трябва да е вода и само вода?  smile
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 18, 2013, 17:46:48 »

Узинка, аз пиех чай, а на края на деня пих и един фреш, че ми беше лошо от толкова вода.
Активен
zUzinKa
Любопитен
*

« Отговор #124 -: февруари 18, 2013, 17:47:50 »

biggrin fibi , благодаря, подреди ме biggrin Пошегувах се за карането, знам че съм достатъчно голяма, за да се вкарам в правият път, сама biggrin Моето хич не е голям мерак за отслабване, но го няма пустия ми апетит... Спомням си, през първите дни от диетата, че все ми се прияждаше нещо след 8, не ядях, де, но искам да кажа, че тогава само наблюдавах апетита си, за последно biggrin Както и да се, ще ям, дори и да не ми се яде!  girl_wink
Активен
zUzinKa
Любопитен
*

« Отговор #125 -: февруари 18, 2013, 17:49:35 »

магито , благодаря за отговора, но чуденката ми е по-скоро дали ще имам по-голям ефект като го пия и чая, иначе за вредата, то предполагам, че вреда няма от 1 чай, рано сутрин, във воден ден  Wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 18, 2013, 19:18:48 »

Мишел смятам че кг не може да са проблем за забременяване.З а забременяване е важно доброто здравословно състояние на организма.Потърси проблема другаде и се насочи към специалисти ,а не към някой квартален гинеколог.
И да кажа на тази диета едно от важните неща е хапването-хапване по режим.Затова и нямате ограничение в грамове.Така че хранете се.
Другото нормално е тези които имат да свалят по малко да свалят по бавно-докато се нагоди организма.Мъжете също свалят по бързо-по добър метаболизъм просто.
Щитовидната си е голям проблем.А в съчетание с инсулина е просто ужасно.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #127 -: февруари 18, 2013, 19:28:09 »

Момичета, съжалявам, че повдигнах темата. Извинявайте много, че споделих и се оплаках, не трябваше.
 И да кажа, не съм при квартален гинеколог. Килограмите ми за моя ръст наистина са много, колкото и несериозно да ви е звучал съвета, който са ми дали. И да, не са само те причина. Но не се чувствам удобно да говоря нито колко са ми килограмите, нито за другите причини.
 Пак се извинявам, че наспамих хубавата тема. Ще споделя резултат и опит при положително развитие от режима.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 18, 2013, 19:30:56 »

Мишелче ние сме тука да си помагаме така ,че не се извинявай.Ако може да помагаме сме на линия,може и на ЛС ,ако тука не искаш да става достояние.Стискам палци за сваляне на кг и скоро да си майка.
Активен
Dara88
Ентусиаст
**
Публикации: 93

« Отговор #129 -: февруари 18, 2013, 19:32:50 »

Мишел, като ти прочетох менюто ми се струва, че са ти твърде малки порциите. Картофена салата и една гола леща за цял ден е твърде малко. Може би организма ти е минал на авариен режим и пести запаси, докато дойдат по-добри времена за него, т.е. повече храна. Включи си по една филийка ръжен или пълнозърнест хляб на обяд, не трябва да оставаш гладна. А за другото ти го пожелавам от сърце да се случи, но е много важно да си спокойна и да не си затормозена психически (да мислиш само дали се е случило този месец или не напр. Казвам го от собствен опит, а и работя с хора, желаещи да осиновят деца и имаме няколко случая на жени, които след като кандидатстват, забременяват! Много е важно да си спокойна и да не го превърнеш във фикс идея. Мише, пожелавам ти го наистина с цялото си сърце, защото знам какво е да искаш дете и да не се получава).
Маги, бързо оздравяване на теб! Днес съм на въглехидрати:
11.00ч. - ябълка;
13.00ч. - 1/2 пакет солени кръгчета "Тарали"
18.30ч. - цял шоколад.
« Последна редакция: февруари 18, 2013, 19:34:36 от Dara88 » Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 18, 2013, 19:37:43 »

Мишел, не се извинявай, знаеш много добре, а и аз не го крия, че съм член на Зачатие, стига да мога помагам винаги на хора с репродуктивни проблеми.

Мисля, че Дара може да е права, че когато намалим драстично храната организма се стряска и някак спира да сваля.Изчакай малко време, нека мине първия цикъл и тогава си прави заключения smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #131 -: февруари 18, 2013, 19:47:49 »

Благодаря ви много, Маги, Дара и Гери!  Flower
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 18, 2013, 19:52:39 »

michelle ,стискам палци така да си нагодиш режима на ядене ,че да има благоприятен ефект  върху теб,самочуствието ти и всичко друго.
ДА ви попитам момичета,че от вчера съм в питанка- в белтъчният ден знам че не е хубаво да с смесват,но само на 1 ядене или през целият ден- на обяд месо,вечер месо или може примерно -обяд яйце,вечер месо.
И другото ми питане въглехидратният-защо вечервта  е сладка,аз досега май само веднъж съм яла за вечеря и 1 път парченце тъмен шоколад. Какво е действието на последното,че е препоръчително да се хапне.
Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #133 -: февруари 18, 2013, 20:19:07 »

СТРАТЕГИЯ №9 - НАЛИЧИЕТО В ДИЕТАТА НА " ИЗМАМНО" или от английски на "ЧИЙТИНГ ХРАНЕНЕ"
(Греховната въглехидратна вечеря biggrin )

Cheating (от англ.) означава измама или мошеничество

По време на диета, ВЕДНЪЖ НА ВСЕКИ 4 ДЕНА може да си позволите любима
храна, като ТОРТА ИЛИ ПИЦА например и това да не наруши режима, а
напротив – даже да го направи по-ефективен. Идеята е, че при всяка една
диета, която ви поставя в отрицателен калориен баланс вашият метаболизъм
се забавя, за да може организма да се справи с по-малкото предоставяна му храна.
Вкарването на едно „мръсно“ хранене в режима ще даде сигнал на тялото,
че диетата е свършила, което временно ще ускори обмяната.
Нещо повече – ако през времето до този чийтинг сте спазвали стриктна диета,
калорийната „бомба“под формата на любимата ви забранена храна,
ще зареди вашите гликогенови депа, а няма да се отложи като подкожна мазнина.

ellimink дано да съм ти била полезна с тази информация. Разбира се, вечерята в този ден трябва да бъде с размерите на парче торта. Ако прекалим с количеството е логично да ни се лепне ... отзад. Шоколад предполагам е задължително, защото е всеизвестно, че той повишава настроението, но това е само мое предположение.
« Последна редакция: февруари 18, 2013, 21:03:11 от Dara88 » Активен
Dara88
Ентусиаст
**

« Отговор #134 -: февруари 18, 2013, 20:39:37 »

ellimink, по правилата на диетата, белтъчините не се смесват помежду си, освен млечните (сирене, кашкавал и к. мляко. Прясното мляко не се комбинира с нищо, приема се самостоятелно). Не се смесват месо-яйца, месо - млечни, яйца - млечни. Обяда и вечерята са еднакви, но вечерята е половината на обяда. Но както си забелязала, ние тук не спазваме това правило - смесваме белтъчините, а обяда и вечерята са различни. Право на личен избор е кое правило ще следваш. Важното е да имаш резултат. girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: