Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:17:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предпразнична февруарска седмица 04 - 10.02.2013  (Прочетена 46302 пъти)

Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #105 -: февруари 07, 2013, 15:31:49 »

Емето, представих си ви със Сан Бернара  Bravo Bravo Bravo

Аз пък имах бременна позната, която до последно си работеше във Вет клиника и гушкаше котки всякакви, каквито и донесат. Ако имате имунитет страшно няма, проблем се появява за бебетата, ако се разболеете от токсоплазмоза по време на бременността. Ако сте боледували преди това, както казах, всичко е ОК. Има тестове за имунитет.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 07, 2013, 15:33:48 »

Много ме кефите като ми викате Саски, Сакси и прочие biggrin Ника е CA (California) Sky  blum Демек калифорнийско небе Wink

Хаха ужас, извини ме blush Между другото имам навика да запомям нещата чисто визуално и даже не съм прочела като хората ника ти badgirl А ти защо си мълчиш толкова време и не ни коригираш? blum Хайде кажи сега как да ти викаме, че мнооого дълго т'ва калифорнийско небе Girl_hide

Еми, много готина тая писанка, още във фейса й хвърлих око Wink На всички котетата са прекрасни heart Аз както и друг път съм споменавала имам ужасна алергия към котета и това много ме измъчва, защото много искам да си имаме една пухена писана, сега вече ще имаме и повече място и ще има къде да се разхожда, но... sad
Свекърва, благодаря за разяснението give_rose Ама и аз колко нахално си попитах, екскюз ми blush
Емето, да ти в жив и здрав рожденика! Страхотни торти си му спретнала, и тазгодишния сладкиш ще е хубав, сигурна съм girl_wink /я провери да не си го изгорила blum/
Инлов, супер звучи! Много романтично heart И на мен много ми се ходи някъде ... ако сега дойде мъжът ми и каже "Хайде, тръгваме", тръгвам, без да се замисля на къде, с кого. Хм, странно ... преди никак не обичах да пътувам защото не ми понасяше bad, а сега много ми се пътува moto
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #107 -: февруари 07, 2013, 15:52:47 »

А ти защо си мълчиш толкова време и не ни коригираш? blum Хайде кажи сега как да ти викаме, че мнооого дълго т'ва калифорнийско небе Girl_hide
Не ми пречи, спокойно smile Както искате, така ми викайте....разбирам, че става въпрос за мен blum blum blum Аз по принцип съм Силвена, така че и така може ако ви е по-удобно...ама и то е дълго smile

Иначе като прочета нещо такова си правя разни асоциации и си се подхилвам самостоятелно, забавлявам се т.е. blum Сега като видях Сакси и веднага ми изскочи саксия в съзнанието biggrin

По повод пътуване - винаги много съм обичала да пътувам yahoo Така, че и аз тръгвам веднага blum blum blum Имам и голям тренинг в оправянето на багаж, така че ми трябват точно 15 минути да стегна цял куфар biggrin
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 16:02:11 от casky » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #108 -: февруари 07, 2013, 16:07:23 »

Галина Бланка е аристократка! Ето и моята артистка, да не остана по- назад.
Ще напиша за сирената утре, нека гледам тетрадката, че да не изпусна нещо.
emetoem , то беше логично да се сетя, че е шапка, защото тя е задължителен атрибут във всеки комплект, ама на.....реших, че са някакви къси гащета.
m0onlight , точно когато започнах да се закачам с котето, ти рядко влизаше в темата. Хубаво,че питаш, иначе думите и снимките са неразбираеми.

* tja.JPG (49.04 KB, 560x420 - видяно 198 пъти.)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 07, 2013, 16:26:49 »

Свекърва, и твоята писана е много хубава heart И белия зюмбюл зад нея също много ме впечатли - обожавам уханието му !!! И ... благодаря за разяснението и че ми се връзваш на акъла blum blum blum
Днес цял ден ми е петък .. да видим утре как ще ми се отрази втори петък Wink
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #110 -: февруари 07, 2013, 16:34:26 »

Свекърва , много сте хубави!!!! Бялата й гушка е само за галене...  Дано поне на твоята котка да й харесват ласките  smile

Муунче , запази си хубавото настроение и хич не го мисли втория петък  smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 07, 2013, 16:40:51 »

Така ... аз се завърнах, доволна че минах прегледа, сега чакам за ЦМ  good  Clover Иначе тук валя доста, чудех се защо съм взела ботуши, а не една лодка  tease но пък аз съм странна, обичам да вали...
Прибрах се, видях че има слънчице и реших да чакам да видя дали ще има дъга, но уви- само един самолет мернах  blum за сметка на това веднага ми замина релаксиращото настроение, долу се чуваше бибкане, една кола закъсала... пфу;
Мн. готини котета  heart аз имам една приятелка също мн. не обича котки, ама всеки е различен  good зюмбюли също мн. обичам мммм  heart heart
casky, може би по-добре щеше да е с главни букви СА  give_rose
Вече имаме програма за уни-то, но понеже съм боса в разчитането на подобни (в колежа нямахме такВИЗИ нИща  Ashamed ), сега още й се чудя, но пък вълнувам  yahoo луд умора няма  blum
  • ако някой не му се чете за АГ преглед, да подмине
на прегледа щях да се напишкам от страх, по принцип имам голям страх от лекари и прегледи, та и от раждане (една от причините, заради която отлагаме) ... но пък чакам сама винаги, иначе още повече се стресирам ако съм с някой... та самоуспокоявах си се сама, с желание вс. да мине бързо, бързо, ама като влезе една бременна мама и сто часа, та накрая ми се допишка хаха иначе мн. бързо минава всичко, докато каже да се отпусна и аз се мъча, а всъщност става обратното, мисля си че ще взема еди си кой инструмент, а тя вече вади др-те ...
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 07, 2013, 17:05:46 »

Простете стотния ми пост в темата, но не ме свърта нещо и откачам blush blush blush

Хехехехе Езра, много се забавлявах на написаното с дребния шрифт /някои неща ми напомнят на мен самата, затова smile/

САКСИ, /шегичка biggrin/ пробвай наистина с CAsky или CA_sky Wink

Тони, чудесен съвет ми даде - ще пробвам да видим какво ще излезе blum
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #113 -: февруари 07, 2013, 17:27:33 »

По принцип е с долна черта, но не навсякъде позволяват такива символи Wink И затова се получава Сакси biggrin Както и да е, не ми пречи...а и вече си е отишло с малки букви blum

Езра и аз не съм привърженик на тези неща, да не ти казвам как раждах... angry А и затова изчакваме за второ, не мога да събера пак смелост  blush
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #114 -: февруари 07, 2013, 17:39:00 »

Ezra , casky , "заформихме" тройката мускетарки - страхливки.(casky, мила, ти поне си се "отчела" един път ). Същото диване съм и аз и не мога да се понасям как може да съм такава бъзла. Един очен лекар отлагам от 2-3 седмици и само си намирам оправдания, какво остава за раждане. Чета темичките на форумските мамчета, за да се настройвам "да ми дойде ума в главата", но епизодите с ражданията ги пропускам. (Само на Свекърва съм чела - те нейните историйки не са за изпускане   Wink  )
Знам, че е глупаво от моя страна и трябва да се взема в ръце, но засега го докарвам само на теория.  smile
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 07, 2013, 17:47:06 »

глупаво, не глупаво, поне съм си честна, както пред мен, така и пред мъжа ми  good той казва, че няма да дойде момент, в който ще съм напълно готова, така е... но все пак се надявам да бъда по-наясно със себе си  good то не е само този страх, но и доста още неща се искат, за да е готов човек;
Аз също се мяркам из темите точно, за да се настроя поне малко  girl_wink
уфф ходи ми се на почивкааа... на топличко и слънчево  Sunshine
поздравче http://vbox7.com/play:bf5c87a7fa
утре е петък, но за мен е натоварен ден  good отново 12ч. дет се вика свърши ми почивката;
като гледам имаме упражнения по анатомия др. четвъртък т.е след седмица ще трябва да влизам за 1 път в морга  girl_impossible girl_impossible girl_impossible кошмар  bad ама ще видим, ако го мина това, ще се престраша и за по-трудни моменти help
« Последна редакция: февруари 07, 2013, 17:50:10 от _Ezra_ » Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #116 -: февруари 07, 2013, 17:57:00 »

Тони, какво си говориш...то моето граничи с безобразие  blush На консултациите докато ме докоснеха и аз подскачах, ама напълно сериозно си подскачах. После раждах секцио - тесен таз, отидох предната вечер, не мога да ви опиша как я изкарах само от това, което слушах... После като ме вкараха в операционната цялата треперех. А анестезиолога ми вика - спокойно, която е легнала до мен е заспала biggrin Сега като се сетя ми е смешно, ама тогава хич не ми беше.... angry

Преди да се роди малкия само от миризмата на болница ми ставаше лошо, сега вече имам тренинг покрай него, че откакто е тръгнал на ясла сме на абонамент - вечно болен...та поне лошо не ми става  pardon

Но иначе децата си заслужават всеки труден и тежък миг, който си изживял преди това heart
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #117 -: февруари 07, 2013, 18:10:23 »

Но иначе децата си заслужават всеки труден и тежък миг, който си изживял преди това heart
[/quote]

Абсолютно съгласна съм и дано успея да преодолея всичките си страхове в името на това най-прекрасно нещо...Но аз съм си такава - все ме е страх, все не съм готова. Така беше и със сватбата - не исках и това си е. Добре, че беше мъжа ми "да тропне по масата"  blum  И добре направи, милият - не било чак толкова страшно да се обвърже човек  Wink

Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 07, 2013, 18:20:05 »

Аууу подхванахте забранената тема smile, като ви чета май всички ви бия по шубе, ама да не се увличам сега, че се опитвам да се настроя за излизането на нашия мъж, та гледам уж да се правя на смела, ама май ...не е толкова лесно.
Езра, ако ме питаш не знам дали някога ще се почувстваме напълно готови за такава стъпка, ако ме питаш мен нито преди, нито сега съм готова, винаги съм го искала и съм знаела какво ме очаква, ама докато не се случи не го бях виждала през този ми поглед сега.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #119 -: февруари 07, 2013, 18:24:19 »

Всъщност, истината е, че страха е толкова голям до момента, в който не усетиш това малко създание вътре в теб heart После си готов на всичко за него, стискаш зъби, тресеш се ама пак го искаш heart

П.П. Аз толкова игли съм "изяла" докато бях бременна, а преди това бягах като ужилена, ама в края на бременността даже не ги забелязвах...важното беше само моето малко момченце smile  heart
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: