Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:53:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предколедна седмица 17- 23.12.2012  (Прочетена 32734 пъти)

Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: декември 22, 2012, 12:16:37 »

мерси и на двечки ви за страхотните пожелания smile

А как само обичам суфлета, като ходя на Хепи, почти винаги са ми в редовните поръчки lol)

Момичета, весели празници искам да ви пожелая от сега че не знам дали ще успея да влизам тия дни....целият ни апартамент е изкъртен, мажим, монтират, плескаме, абе олелия smile Така че весело посрещане на празниците и пожелавам на всички едно сбъднато желаниие в навечерието на Коледната нощ smile
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #106 -: декември 22, 2012, 12:27:05 »

Росита и аз като теб съм дежурна. Гледам хората вървят с препълнени чанти, все едно ще ядем само.....Хвърлила съм око на едни клонки от жива елха, това ще ми е днешната покупка.
Приятен ден на всички и се обаждайте, когато можете heart.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: декември 22, 2012, 13:01:49 »

Хайде да си направим една дружинка 'работещи по празниците'  girl_wink Аз днес също съм на работа - от 3 до 12. Вече малко в повече ми идва напоследък, но слава богу утре съм почивка.

На новата работа ще съм с нормално работно време и почивни дни - може пък да ми се отрази добре.  girl_wink
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #108 -: декември 22, 2012, 14:15:17 »

От снощи се занимавам с коледните сладки. Тогава месих тестото, но не му изчаках престоя в хладилника и от сутринта пека и украсявам. Таман приключих, къщата мирише толкова коледно smile
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 22, 2012, 14:16:24 »

Киви, кажи рецептата... give_rose give_rose
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 22, 2012, 15:18:55 »

Киви, аз утре ще се занимавам със сладките! Впрочем за първи път ще правя подобни сладки, от тези джинджифилово-канелените коледни формички yahoo Избрах си тази рецепта:
http://phood-tales.com/2012/12/%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D1%87%D0%B5/
Само дето не знам какъв е този "златен сироп" и от къде да си го набавя.  crazy
Вчера бях в Кауфланд и питах за него, както и за меласа, но никой нищо не знаеше за подобни неща.
В кухнята ме бива, но само що се отнася до ястия и и салати. Много съм боса на тема сладкиши, така че ако някой иска да сподели съвет, няма да му се разсърдя blush
Киви, а ти какво използваш за украсата? Аз вчера купих сладкарска боя, но не знам с какво и как да я смеся, за да мога да рисувам с нея blush
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #111 -: декември 22, 2012, 18:38:56 »

Това е рецептата:

http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_1362.html

Украсявам с айсинг от пудра захар, протеин на прах и лимонов сок. Рецептата за айсинга е от друг блог, но Йоли е показала препратка към него в някоя от рецептите за меденки.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: декември 22, 2012, 19:40:14 »

Ние също правихме сладки с племенниците и сестра ми , но миналата седмица, защото трябваше да престоят малко smile, но ги оцветихме със течни сладкарски бои и белтъци на сняг,, станаха много красиви и беше голямо забавление за децата smile
   От сега пожелавам на всички ви светли празници, много здраве и щастие. Весело изкарване на всички smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #113 -: декември 22, 2012, 19:46:55 »

Ивелка наистина децата връщат нашите спомени от детството ни smile Не знам, може би аз затова толкова се вълнувам...защото знам аз как съм се чувствала, а вече осъзнавам нещата и се опитвам да гледам през неговите очи, да разбера как точно се чувства и какво мисли и в края на краищата на мен ми е два пъти по-вълнуващо girl_wink
Езра, спокойно, всичко ще се оправи smile

Благодаря на всички за хубавите пожелания give_rose И от мен имате пожелание за едни прекрасни празници, изпълнени с много приятни емоции и любов heart
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 22, 2012, 20:29:50 »

Kiwi, мерси за рецептата! А форумът е супер, често съм попадала на него, но все не се престрашавам да приготвя нещо от интересните рецепти на Йоли smile Е, сега ще пробвам айсинга с белтъци, пудра захар и сладкарска боя!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! yahoo
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 23, 2012, 07:36:05 »

casky, въпреки че знам че го пишеш с добри чувства няма как да не ти напиша, че няма как всичко да се оправи, надявам се да бъде макс. по-най-благоприятния начин, но нищо няма да е същото, аз също не съм същата ... за това и не ми се пише, защ. боли да чувстваш съжалението на хората...
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #116 -: декември 23, 2012, 09:13:26 »

Здравейте, дано някой също си отвори компютъра днес!
Много е сиво и студено, нещо започва да ми е криво. Вчера бях на работа и сега ми е време да се стегна за посрещане на гости. Блокът мирише на зеле, явно всички започват да свиват сърми Wink. От много суетене и моткане по подаръци, преди малко ми светна, че за племенника няма играчка. Ще трябва да тичам до Кауфланд за някаква количка, защото на всички други подаръци няма да се радва.
Хайде, обаждайте се! heart

* kfledno kafe.jpg (22.18 KB, 403x403 - видяно 2348 пъти.)
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 23, 2012, 10:00:10 »

Svekarva, аз за малката купих конструктор - смятам, че ще й е забавно. Бях й поръчала телефон (с тъчскрийн) от Китай, ама не успя да дойде за празниците...  girl_wink

Но за останалите нищо не съм купувала и нямам вече никакви идеи! Обичам да купувам лични и практични подаръци - преди съм купувала парфюмчета за мъжете, бижута за жените; миналата година - всички ги снабдих с шалове - за всеки според това, което му отива, което носи. Ама сега?  huhhuh.gif

А нямам много време. Даже никакво.  sad
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 23, 2012, 10:11:25 »

добрютро, днес и за нас е що годе работен ден- мъжът отива на работа, а аз отивам да боядисвам дамите в семейството, да са с хубави коси по празниците. Хубаво че аз не се боядисвам, че само това липсваше Girl_hide . Иначе и аз съм като Свекърва днес- времето ми действа не особено добре... Хем ми е коледно, хем като погледна навън... не толкоз.
Иначе в блока е тишина пълна- кеф, всички са се прибрали по домовете си в други градове. Вие гледам последно време сте се разготвили-  аз не особено.  tease
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: декември 23, 2012, 10:15:44 »

Хоп, ето ме smile

Свекърва, мерси за кафенцето!  smile
Аз днес пак съм дежурна, но пък ще почивам на 24-ти и 25-ти. Като идвах на работа нямаше други хора по улиците, освен тези разхождащи кучовците си. Ето така става когато "бургазлии" си отиват по родните места.  blum
Просто някакво тихо и спокойно е в града и въпреки че си падам по шума на градската лудница, това спокойствие ми хареса. Дори синът ми сподели, че не би имал нищо против да живее на тихо и спокойно място...някъде в чужбинцията, разбира се. Е, аз също не бих се противила.

И така, подаръците за семейството са приготвени, остава само да ги опаковам и да ги сложа под елхата утре. Тази година взех на всеки по нещо от което имаше нужда, понеже все "друг път" ще се вземе.
« Последна редакция: декември 23, 2012, 10:17:39 от Росита » Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: