Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 09:18:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Снежно студена седмичка 10 - 16.12.2012
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Снежно студена седмичка 10 - 16.12.2012 (Прочетена 44354 пъти)
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
Re:Снежно студена седмичка 10 - 16.12.2012
«
Отговор #90 -:
декември 13, 2012, 11:41:35 »
menyanthe
,
m0onlight
, така става
и край на терзанията и безсмислените Радини вълнения.
Какви интересни работи има по тези сайтове. Жалко, че съм голям размер.....
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #91 -:
декември 13, 2012, 11:54:15 »
Всъщност загледах и това палтенце:
http://www.aliexpress.com/item/Double-breasted-gentlewomen-slim-all-match-wool-coat-wt398/702124853.html
- в светло сиво, но пък са му малко множко копчетата. Предполагам, обаче, че бих могла да махна част от копчетата и да не си личи
На всичкото отгоре има само малък номер.
Ще си остане онова палтенце май...
svekarva
, има и големи размери
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #92 -:
декември 13, 2012, 12:44:06 »
Привет момичета!
Муунче
, мерси за канеленото кафенце! Обожавам кафе с аромат на канела!
menyanthe
, първото палто е като за зима, изглежда ми дебеличко. А иначе модела на третото палто, което си пуснала е убийствен, на мен много копчета не ми пречат
(пък и тези на джобовете спокойно могат да бъдат махнати)
и ако имаше гигантски размер като за мен, не бих се замислила изобщо.
Днес най-накрая ще ми остане време да си закарам колата на гумаджийница и да ѝ сменя галошките с подходящи за зимата. И да свърша и още куп други задачки, за които вчера не ми остана време.
Лек ден на всички!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #93 -:
декември 13, 2012, 12:56:23 »
Сладурки, видях, че някои от вас си поръчаха книгата, която
Мишел
постна - много ми е интересно какво представлява отвътре
Може ли някой да й покаже "вътрешностите" като си я получи
Аз ще си я поръчам най-вероятно, но има още малко време до тогава
Роси
, газ към гумаджийницата, че снегът/ледът наближава
Свекърва
, радвам се, че прекратяваш Радините вълнения, няма повод да се терзаеш
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #94 -:
декември 13, 2012, 13:38:12 »
Муунче
аз съм си я поръчала и като дойде ще кача, някоя снимка да видиш за какво иде реч...чакам я до 3 работни дни да ми я доставят
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #95 -:
декември 13, 2012, 13:40:50 »
момичета, да ви питам и тук, имам нужда от помощта ви: знае ли някоя от вас, дали с пълномощно на БГ, минало през нотариус, дадено от мен на друг човек за шофиране на мое МПС в чужбина и БГ, ще има проблем да си минава през граница и отвъд?Имам предвид че за да го направи на англ му искат още пари и тичане, а уж по закон можело да си е само на БГ?
Мерси
Активен
snowy
Сватбар
«
Отговор #96 -:
декември 13, 2012, 14:56:59 »
emmmmmy
, понеже и ние караме нашата кола с пълномощно, ако е за Европейския съюз може без превод. За Турция с превод на турски и заверено в турско посолство или консулство...Надявам се да съ, била полезна.......
Активен
Росита
Ентусиаст
Бургас, морето и .....
«
Отговор #97 -:
декември 13, 2012, 17:33:54 »
Айде, зелената грозилка вече е със зимни галоши. Да са ѝ честити...
Успях да свърша всичко запланувано, ама яко се намръзнах навън и сега се топля вкъщи.
Еми
, преди карах колата на леля ми само с пълномощно на Бг и не съм имала проблеми в ЕС. За Турция е както
snowy
казва.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #98 -:
декември 13, 2012, 23:51:23 »
Еми аз като работеща при Нотариус мога да ти кажа, че за всяка граница изискването е различно, поне така казват хората. Щом е за каране в чужбина трябва изрично да го пише в пълномощното. Ние работим с голяма фирма за коли и правим по 30-50 пълномощни на седмица, но пълномощните са задължително и на български и на английски език, за да могат клиентите им да излизат зад граница. Принципно може да си кара и с това на български, ама кажи ми като го спрат на френска територия примерно как ще обясни какво пише аджаба на този лист хартия. По-добре да си го преведе, мисля че взимат по 4-6лв на страница за превод, мога да дам и координати на преводач
Активен
svekarva
«
Отговор #99 -:
декември 14, 2012, 09:19:11 »
Аууууу, грее слънце, пък студено....Хайде на кафето!
Честит петък, който не е петък
. Днес ми е много трескаво и имам чувство, че почва да не ми стига времето. Мисля за две различни тържества и почват да ми се бъркат в главата. На 21-ви подготвяме детската Коледа за хората от фирмата, а в края на деня ще е за нас, служителите. Аз отговарям за дребните, както всяка година. Идват 20-тина деца, от които 12 са около 3 годишни. Да не говорим, че от тези 12, само едно е момиченце и всички са първи деца /нямат каки и батковци, които да ми помагат и да ги наглеждат/. Чудя се как ще ги занимавам
. Миналата година им правих шапки за джуджета и после майсторихме картички и елха с отпечатъци. Момченцата хич и не се впечатлиха и само тичаха и направиха куп бели
. Сега съм намислила да им пусна от дечица.сом песни, стихчета и приказки и да ги прожектирам на стената. Който иска да гледа, който иска да тича. А, сетих се нещо за театър от сенки. За другото тържество ще пиша после, че задачките ме натиснаха.
3 КАФЕ.jpg
(6.09 KB, 316x159 - видяно 2597 пъти.)
Активен
svekarva
«
Отговор #100 -:
декември 14, 2012, 09:45:10 »
Така, другото е за 35- годишнината от сватбата ни. Ще дойдат бранята ни със семействата си. Ще е вкъщи, за да може майка ми също да присъства. Ще е точно на 24-ти, по обяд, имам потвърждение от гостите, че е удобно. Денят е много важен за нас, защото сме от старомодните и всичко, ама съвсем всичко в съвместния ни живот започна тогава. Е, бяхме се целували
, ама до там. Единственото, с което мога да изненадам роднинското тяло, е да подготвя празника в битов стил и само по български традиции за Коледа. Имам огромна тъкана и бродирана от баба ми покривка за маса, имаме и пълен сервиз троянска керамика, имам и рецептурник с българска традиционна кухня /само да изровя постните, че повечето са със свинска мръвка/ и май това е. Няма да ми се размине чистенето, защото едните гости ще са с преспиване.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #101 -:
декември 14, 2012, 11:01:52 »
Добро утро!
За мен хич не е добро
Напоследък само гадости ни се случват.............как така всичко се обърна в обратна посока не знам. Пропадам все по-надълбоко в черната дупка и се пръскам от притеснение, сърцето ми крещи от безсилие и болка. От всичкото нагоре се опитвам да се разболея, но нямам време да мисля дали съм болна.
Извинявайте, че ви наприказвах всичко това, но имах нужда да споделя
Езра
, стискам палци! Днес е важен ден за вас!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #102 -:
декември 14, 2012, 11:27:02 »
Добро утро!
Муунче
и аз съм на твоята вълна, така че...споко. Нещо важно за нас се провали и вече два дни ходя като ударен самолет, но това е положението. Сега насочвам мисли и внимание към празниците и вярвам, че тогава наистина стават чудеса
Активен
svekarva
«
Отговор #103 -:
декември 14, 2012, 11:31:09 »
m0onlight
, има такива моменти...Няма да те успокоявам и да ти казвам да мислиш положително, защото и без това го правиш, сигурна съм. Понякога всичко просто трябва да се изчака да отмине, друг път животът те кара да стигнеш до дъното, на чисто и твърдо, за да се изтласкаш нагоре. Много е трудно, но ще мине.
Езра, прегръдки за теб, непрекъснато те мисля! Минала съм по този път лично и с най- обичаните хора и зная как се чувстваш. Късмет и много сила ти желая!
InLove_Girl
, гушкам те и теб, но няма как да не ми се изплъзне гадничкото "кой те кара да се катериш по самолети и то на сватбата си"
, ама с най- мили чувства.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #104 -:
декември 14, 2012, 11:59:51 »
Цитат на: emetoem в декември 13, 2012, 23:51:23
Еми аз като работеща при Нотариус мога да ти кажа, че за всяка граница изискването е различно, поне така казват хората. Щом е за каране в чужбина трябва изрично да го пише в пълномощното. Ние работим с голяма фирма за коли и правим по 30-50 пълномощни на седмица, но пълномощните са задължително и на български и на английски език, за да могат клиентите им да излизат зад граница. Принципно може да си кара и с това на български, ама кажи ми като го спрат на френска територия примерно как ще обясни какво пише аджаба на този лист хартия. По-добре да си го преведе, мисля че взимат по 4-6лв на страница за превод, мога да дам и координати на преводач
Мерси момичета.
Еме, то той го има листа преведен на английски от него самия, а аз съм си сложила трите имена и подписа отдолу. Добавихме го към листа на БГ който е подпечатан от нотариуса . А на БГ варианта си пише че е за чужбина. Така дали ще мине номера според теб?
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
10