Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 16:14:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Никулденска седмица 03 - 09.12.2012
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Никулденска седмица 03 - 09.12.2012 (Прочетена 39977 пъти)
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
Re:Никулденска седмица 03 - 09.12.2012
«
Отговор #15 -:
декември 03, 2012, 15:50:16 »
хахах
Свекърва
много ме изкефи това, което написа...в София винаги ни изненадва..кой да помисли, че през Декември ще завали сняг
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #16 -:
декември 03, 2012, 20:29:24 »
Юхууу ето ме и мен в новата седмична темичка.
Свекърва
и аз като гледах новините точно това си мислех - май и тази година не успяха да ги изловат " във въздуха "
Перличка
пиши ми на лични мисля , че мога да ти помогна. Един съвет - малка преработка на изречението и няма как да те хванат. Аз също се бях стреснала, но хванах и цаката и за 2-3 изречения няма да направят някакъв проблем.
Джозефин
честито
Каза , че сте украсили вече - аз още се чудя кога да го направя. Докато имам коледно настроение и извадя коледните джунджурийки, стане нещо та ми развали настроението и пак ги прибера по чантите. Но има време де ще ме хване и мен коледния дух.
Желая Ви една успешна топла и празнична седмичка .
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #17 -:
декември 03, 2012, 20:40:33 »
Цитат на: svekarva в декември 03, 2012, 15:46:08
В София завалял сняяяяг! Ха, пак ги изненадА!
Дааа... голяма изненада... Околовръстното ми се стори обработено... но толкова силно валеше, че просто е невъзможно да ги изловят снежинките... С една дума - Зима, летищата като разполагат с всичката възможна техника и те затварят... с приордата не можеш да се пребориш.
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #18 -:
декември 03, 2012, 22:30:55 »
Привет и от мен,
Свекърва какъв ти сняг то си беше СНЕЖИЩЕ хихихих, ама поне беше красива, само да не духаше толкова много вятър
Как сте се разписали понеделнишки...
Хайде вече на всички ни стана Коледно, а и с този сняг на вън.Ние с мъжа вчера напазарувахме подаръци за децата...покрай нас деца колкото щеш, купихме подаръци за 9 деца, поне пред тях ще се отчетем тази година, за големите не се знае, както излизам болничен от понеделник,...за тях може и да няма. Ех да ви пожелая приятна седмичка и аз
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
декември 03, 2012, 23:27:40 »
Момичета, помагайте, знам че сте креативни! Трябва да измисля кратко, запомнящо се и привличащо послание за билборд, на който ще се рекламира хотел-ресторант. Целта е да се наблегне на вкусната храна и добрата цена. Намира се на 5 км. от град Габрово и хората рядко се сещат да ходят там, а обстановката е много уютна, а готвачът има златни ръце! Имам нахвърляни вече някои идеи, но за сега мисля само в посока с римуване. Дано не ви затормозявам и отегчавам, но съм си загубила някъде вдъхновението
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #20 -:
декември 04, 2012, 07:23:01 »
Добро утро! Нашият сняг се стопи, но обещават нов.
ivelka
, какво ще има на билборда освен текст? Много зависи от снимката или рисунката. Ако е покрайпътен билборд, думите трябва да са максимум 2-3. Пък зависи и от типа на заведението, дали е битово или по- лъскаво и как се казва. Дано и аз успея да се вдъхновя, защото сега, без информация се сещам само "по европейски стандарти, по габровски традиции"
koledno_n.JPG
(23.88 KB, 400x300 - видяно 2133 пъти.)
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
декември 04, 2012, 08:29:06 »
Добро утро и от мен! Ние вече си имаме 30-40 см сняг и въобще не се топи! След малко с милото ще ходим да отриваме колата, че аз съм на курс от 9
Свекърва
, билбордът е крайпътен, в самото село в посока София и трябва да бъде много кратко и лесно за четене. Казва се Незабравка и за съжаление не е в битов стил (това се търси главно при нас). Можеш да го видиш в Google да не поствам снимки тук. Мислим за сега на билборда да има голяма снимка на апетитно ястие на фона на обстановката в ресторанта, но това е само първоначалната идея. Задачата ни бе поставена едва вчера
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #22 -:
декември 04, 2012, 09:11:51 »
Добро утро, да почерпя и аз с Коледни Кафенца
Извинявам се че са толкова много, просто са много красиви и реших да ги споделя
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #23 -:
декември 04, 2012, 09:41:18 »
Добро снежно утро мили дами
Тука сутринта направо едвам се придвижвах, тъй като леда по тротоарите беше ужасен..добре, че не успях да се изтърся
Свекърва
да ти кажа аз ти завиждам, че при вас няма сняг...щото тука има главно лед и съвсем малко сняг на който човек да се радва
Josephine
много готини кафенца...чак ми се допи едно такова
,
Иве
доно успееш да измислиш нещо хубаво..ще се справиш сигурна съм
Еми
браво на вас..те децата се радват най-много на подаръците
Миши
похвали се какво ново при теб...приготвята ли се за празниците
Езра
явно вчера я изтощихме на горещия стол...гледам, че днес не се е отчела рано рано
иии Муунчето и casky ги чакаме да ре разпишат
Хубав и най-вече топъл ден ви пожелавам
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #24 -:
декември 04, 2012, 09:49:15 »
Добро утро и от мен!
Днес мъжът ми така изхвърча от леглото с надеждата, че ще има сняг. И като погледна през прозореца и вкара поглед тип "дете, на което са му казали, че няма Дядо Коледа" и ми стана толкова смешно.
За Вас не знам, но на мен толкова бързо ми идва умората. Снощи съм заспала в 21ч. Явно бременността си казва думата. Или пък възръстта? Кой ти казва.
Аз да се оплача в неделя нещо ме стана на лаптопа. И като му ударих един рев. Хормоните явно избиват на моменти. Но по лошото е, че към момента още не се знае какво му е и дали ще се оправи.
Дайте предложения за дискусии тази седмица!
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
декември 04, 2012, 09:58:16 »
Здравейте момичета!!! В Пловдив е толкова слънчево, че май май ще ходя да разглеждам покани преди работа
Josephine
, много се зарадвах като видях твоята лентичка
Хубав ден на всички!!!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #26 -:
декември 04, 2012, 10:24:35 »
Здравейте бърборанки-сладуранки
Колко сте активни, а аз днес съм толкова
направо тая сутрин ми идеше да дойда на работа по пижама, без грим и чорлава
Ама и емоциите от вчера си оказаха думата ... да ви кажа на мен не ми остава време да се замисля дали ми е коледно, щото мислите ми все са в друга посока ... Вчера с мъжа ми бяхме като вулкан от емоции и взе вече много да ни идва. Кога ще приключи сагата не знам, но копнея за тоя момент! Иначе вкъщи сме украсили още на първи декември, но ... И ние си имаме първи сняг тук! Но той е по варненски - мокър и изчезващ
Ако бяха температурите под нулата, щеше да е съвсем по варненски - с бонус фигурно пързаляне, търкаляне и изобщо кой както може да се придвижва
Ей, страхотни кафенца сте предложили тая сутрин!
Свекърва
, твоето ухае толкова силно, че чак тук го усетих
Пънки
, мъжете са едни големи деца понякога
А твоята умора е от бремеността - всички се оплакват от това в началото
И моля те, не казвай, че е от възрастта, че ако не се лъжа, ти си горе-долу колкото мен...или не?
В тази връзка - наскоро се чух с колежката ми, която роди и като ми вдигна телефона с "Какво правиш, лельо Кати" направо ме разби!!!
Иве
, ще помисля и аз за билборда, ще разгледам снимки на заведението - може да ме усени някоя идея
Мариелка
, прати насам малко от вашето слънце - обожавам слънце!
Цветенце
, внимавай къде стъпваш, че да не правиш и ти фигурно пързаляне
Дано не си като мен - аз като се хлъзна или пък ако падна, толкова ми става смешно, че ако съм сама, не мога половин час да се дигна от смях!
Мише
, къде се губиш?
Виж какво е спретнала Гучи:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24581.405.html
Дано и
Езра
се появи, че вас двечките специално от кога съм ви заръчкала да се видим
Спирам, че много се раздрънках
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #27 -:
декември 04, 2012, 10:31:46 »
Ивелка, разгледах сайта на хотелчето- изглежда супер, даже обмислям да го посетим, но май ще е напролет
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #28 -:
декември 04, 2012, 10:54:13 »
Мариелка
Хора, искам и Бургаска срещичка, много ви завиждам така как се организирате и се събирате
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #29 -:
декември 04, 2012, 11:00:14 »
Добро утро от снежна Варна. Лично мен ме изненада малкия сняг, защото аз все още си търся моите топли и удобни ботушки, но за жалост без успех.
Цвети
при мен няма нищо интересно. Иска ми се вече да се похваля с " нова работа ", но за момента няма. Не съм се отчаяла все още. Повтарям си, че идва нова година , а с нея и нов късмет.
Муунче
преди малко видях и се зарадвах, но аз с Аспарухово съм скарана. Ходила съм всичко на всичко 2 пъти и то с кола. Ще е голямо шоу ако се загубя и карам някой да ме търси. Има време де ще обмисля нещата и може да се присъединя ще е удоволствие за мен да се запознаем. Само трябва малко да поработя върху пустия му срам
Пънк
не се разстройвай заради компютъра. Всичко е поправимо, гледай си здравето. Аз скоро също имах невероятни проблеми. Един п...но маняк ми хакнал компютъра и редовно си ме наблюдавал. Беше ми много гадно след като разбрахме , че е реален човек в реално време, а не бот. Но след едно преинсталиране всичко се пооправи. Сега съм изключително внимателна къде влизам и какво чета.
Джозефин
страхотни кафенца си показала. Как да не си пийне човек едно
Маааалко се поулях с писането
затова спирам .
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4