Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 02:19:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Никулденска седмица 03 - 09.12.2012  (Прочетена 39591 пъти)

svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #105 -: декември 06, 2012, 10:15:24 »

Ей това пиленце ми каза, че нашата булка има специална честитка от Дядо Коледа good
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: декември 06, 2012, 10:54:08 »

Привет и от мен дами....то станало обяд докато се добера до темичката  give_rose

Езра миличка много ще ми липсват твойте постове зарадени с позитивна енергия и искренно ти пожелава да се развие положително, това което те притеснява и ти изпращам цялата си позитивна енергия  give_rose give_rose give_rose

Честит празник на всички именници и им пожелавам много късмет и успехи във всички начинания.

snowy моя свекър също празнува днес  blum

Приятен и топъл ден от мен милички  give_rose Torte look write Birthday Sunshine
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #107 -: декември 06, 2012, 11:43:39 »

Цветенце, да ти е жив и здрав свекъра.  ;)Моя си тачи повече именния от рожденния ден.
Аз го раздавам синя каска на един обект и умирам от скука sad
Лек и ползотворен ден ви пожелавам !
Активен
Миши
Професор
Публикации: 405

« Отговор #108 -: декември 06, 2012, 12:18:01 »

Честит празник на всички именници, моряци и банкери.
Това е един от любимите ми празници  danceg danceg така, че и вкъщи макар да нямаме именник ще си уважим празника с прясна вкусна рибка.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: декември 06, 2012, 12:18:46 »

Аз пък съм си включила коледните лампички и си постелих една коледна постелка пред вратата и май ми е коледно. Никулден ще го прескоча smile, вперила съм поглед в спагетите с кашкавал и маслини , рибата да си стои в реката/морето  insane crazy
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: декември 06, 2012, 12:22:20 »

Добро утро и добър ден момичета. Да са ви живи и здрави имениците!

svekarvа, това пиленце наистина е страшен сладур! Чак ми се прииска да го гушна.

Аз също имам повод да почерпя, днес малката ни племеница и съпруга на зълва ми имат имен ден.

Почерпете се за тяхно здраве. smile

Аз днес няма да приготвям рибка , че кумата не я обича и чак й се гади от миризмата, а е бременна и не искам да я тормозя smile.  Взела съм пушена скумрия, така че пак ще имаме риба на масата smile
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: декември 06, 2012, 12:30:30 »

Аз пък съм си включила коледните лампички и си постелих една коледна постелка пред вратата и май ми е коледно. Никулден ще го прескоча smile, вперила съм поглед в спагетите с кашкавал и маслини , рибата да си стои в реката/морето  insane crazy

Хе хе emmmmmy, все едно кумата го каза това biggrin.

Ние от една седмица сме с коледна украса у нас и вчера даже поваля маааалко сняг сутринта, та ми стана за няколко часа коледно.

Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #112 -: декември 06, 2012, 13:37:50 »

Готово, почерпих си колегите с рибени салати, вече впервам и аз поглед в Коледа и в един фасул. Орибих се за месец напред  Wink.
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: декември 06, 2012, 13:42:18 »

Ей такива рибки (шоколадови) бих си похапнала и аз.

А за снега - ами хич не го обичам - студено, мокро, заледено или кишаво - гадна работа. Въобще не ми създава празнично настроение, даже напротив - само като видя какво е навън и нито искам да излизам, нито нищо. Ако можеше, щях като мечките да изпадам в един зимен сън и да се будя напролет...  girl_wink

Последните години не съм украсявала за Коледа, ама сега заради малката ми се иска да направя нещо...
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: декември 06, 2012, 14:39:26 »

Зайче, сокоизтисквачка си имат, както и цитруспреса. Ще го мисля...имам няколко дни на разположение.

На мен ми е обикновен работен ден, ама преядох с бонбони днес - много именици има в службата. И на една дружка се обадих да ѝ честитя празника. Но никак не ми е рибено днес. Аз не съм особен фен на рибите, има 2-3 вида бяла риба която хапвам и дотам. И не съм купила риба, а и да бях, нито има за кой да я приготвя, нито пък има кога, като съм 12ч на работа.

« Последна редакция: декември 06, 2012, 14:52:35 от Росита » Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: декември 06, 2012, 17:29:13 »

Тъй като съм от отбора на рибо неядящите направо си взимам една от шоколадовите и да ми се пише като изядена риба за Никулден  tease

Та тука както и Еми и Свекърва споменаха направо се прехвърлям на чушките с боб и питката с късмети за Коледа  Wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: декември 06, 2012, 18:34:34 »

Тъй като съм от отбора на рибо неядящите направо си взимам една от шоколадовите и да ми се пише като изядена риба за Никулден  tease

Та тука както и Еми и Свекърва споменаха направо се прехвърлям на чушките с боб и питката с късмети за Коледа  Wink
ако се брои макфиш от макдоналдс, значи аз съм си изяла миналата седмица дозата за днес  scratch one-s head Tongue
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: декември 07, 2012, 07:52:04 »

Добро утро от мен smile Айде на всички един лек петък да пожелая и да минава по-бързо smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: декември 07, 2012, 08:25:35 »

Добро утро и от мен. Да ви почерпя с моята закуска /вече ми втръсна от нея/, но за тънка талия и здраво бебе се искат полезни храни! blush
Да се похваля, че умря циганката дето ме хвалеше. pardon Вчера за първи път правих шаран плакия сама. На мен лично много ми допадна и на мъжа ми също. Но майка ми е голям критик...бил и кисел соса и трябвало повече захар да сложа и повече лук! Критикува ама 3 пъти си сипа допълнително! Толкова ми стана смешно! smile
На вас как ви мина празника?
И последно...честит петък! Не ми се искаше точно този петък да идва, че в неделя одъртявам, но неизбежното си е неизбежно! За сега плана за две деца преди 30 е осъществим теоритично!  Bravo

* index.jpg (6.42 KB, 276x182 - видяно 2362 пъти.)
« Последна редакция: декември 07, 2012, 08:52:11 от punk_girl123 » Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #119 -: декември 07, 2012, 08:50:32 »

Добро утро, дами smile На мен все още ми е празнично  danceg и не ми се хваща за работа.  blush
А Никулден премина много добре - имаше сбирка на родителите  в свекър ми blum Не ми се наложи да пълня шаран, че не харесвам миризмата на сурова риба, най-вече сладководна .....
Пънки, поздравления за шаранчето smile
Да минава бързо петъка ви пожелавам ...
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: