Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:28:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 23  (Прочетена 189693 пъти)

valit0
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #120 -: февруари 27, 2013, 05:59:45 »

благодаря ти smile тъкмо във вторник имам час и ще видим како ще ми каже и ще пиша !!! а за тестовете за О. вече ги правя.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: февруари 27, 2013, 15:43:16 »

ПОнеже питахте за изследвания след спонтанен аборт ето една статия http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=37&id=722&option=com_content&task=view
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: февруари 27, 2013, 18:51:28 »

Здравейте, момичета. При нас нещата малко се задвижиха. Вече чакам да ми се обадят от клиниката по репродуктивно здраве. Днес обаче ще се побъркам от притеснение, защото ми закъснява с 3 дни, което изобщо не е нормално за мен, а теста за бременност е отрицателен- точно както когато имах извънматочна бременност.
От вчера нямам никакви симптоми, че ще ми идва. Гърдите са ми леко чуствителни и от 2 седмици немога да се наспя и само ми се спи. Звъннах на спешния телефон тук и от там ми обесниха, че не съм имала никакви симптоми за бременност и да звънна утре на джипито си ( днес ги изпуснах за 5 мин) и ако то реши ще ми назначи кръвен тест за бременност, но нямало да ми назначат ултразвук защото било много рано. Същевременно базалната ми температура е ниска днес и не дава индикации за бременност, но пък тези дни само се качваше малко нагоре и слизаше надолу. 
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: февруари 27, 2013, 19:37:00 »

DG мила надявам се да се успокоиш малко.Знам че  е трудно и почти невъзможно.Бих те посъветвала да пуснеш кръвен но знам колко е трудно това в чужбина.Стискам силно палци всичко да е наред.Според мен както описваш няма бременност ,но все пак не съм лекар.Може ли да отидеш някъде на лекар да видят поне как е лигавицата.Болки имаш ли.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: февруари 27, 2013, 19:51:23 »

Не gucci, не мога. Тук системата е тооолкова смотана, че нямам думи. Всичко минава през джипи и през обикновенни сестри. Те като ти кажат, че всичко е наред и това си е. Аз имам предпоставки за прегледи при съмнение за бременност и пак не искат да ме прегледат. Утре ще звъня в поликлиниката и ще се разправям с една от докторките и дано я убедя да ми пусне кръвен за да се успокоя. Болки вече знам ли, имам ли нямам ли. Онзи ден имах  нещо като спазми в областта на яйчниците, но тях ги отдадох на това е чакам да ми дойде. Кзаха ми да следя за болки в яйчниците и на върха на рамената, че това били симптоми, които се проявявали при извънматочна. Дано ми дойде тази вечер, че това не се търпи- сърцето ми е на топка от притеснение. Ще отида да поплувам малко тази вечер, та дано това помогне и да ми дойде хем и малко ще се отпусна във водата и ще релаксирам.
Чесно ви казвам, тук е направо ужас докато пребориш системата. На частно просто е убийство. Вчера звъннах в една клиника да попитам колко е консултацията с гениколог и ми казаха между 250 и 300 паунда  Oh my ... crazy. Ако съм имала медицинска застраховка щяло да бъде по-евтино girl_impossible.
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: февруари 28, 2013, 08:16:41 »

DG, дано ти е дошло и всякакви притеснения да изчезнат.Знам че системата в Англия е ужасна, но си мисли, че си на прав път, което е радващо.Успех и не се отказвай smile
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: февруари 28, 2013, 08:41:54 »

Offtopic DG а тази система на здравеопазване за всички ли важи или само за чужденците?
Дано при теб нещата да се развият положително в най-кратък срок!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: февруари 28, 2013, 09:18:16 »

Пънк, не съм DG, но да системата е еднаква за абсолютно всички.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: февруари 28, 2013, 11:10:16 »

Добро утро. Вчера за кратко се успокоих, успях да поспя докато съседите нерешиха, че трябва да тичат като коне в 4 сутринта. Към 5 се събудих с кръвотечение от носа, което всъшност е доста нормално за мен, защото имам слаби капиляри и най-малкото притеснение ги пука. Ставам сутринта, отивам до тоалетната цикъл няма, тест за бременност отрицателен, а леки болки в областта на яйчниците. Измих си лицето и открих, че на дясната ми ръка е излезнало петно, което го нямаше вечерта- светло ръждиво на цвят ( всъшност незнам как да го определя). Идея си нямам, какво може да е. Никога до сега не съм имала такова чудо.

Тръгнах да звъня на джипито и 40 мин немога да се свържа с рецепцията на нито един от двата им телефона. Накрая успях. Оказа се, че моето джипи вече не дава допълнителни смени в четвъртък и ако искам да говоря с нея трябва да чакам до следващата сряда. Другата лекарка, която до някаква степен е наясно с женските проблеми пък работи само след 2.30pm днес. Сега ще чакам да ми се обади по телефона и сигурно ще ми каже, че нищо ми няма и да не се притеснявам.

Пънк, системата тук е за всички такава. Мен не ме разглеждат като чужденка, защото си имам документи тук, плащам данъци и бля бля. Незнам как стоят нещата ако си се разболял докато си на почивка тук и си ползваш европейската здравна карта за да те лекуват- предполагам е същата система. Като ги гледам си имат един начин на работа и никой на света неможе да ги накара да излезнат от коловоза. С две думи са супер праволинейни.

Разбира се може да ходиш на частно, но както казах по-горе цените са убийствени.

Днес ще чакам. Останах си вкъщи. Добре, бизнеса е семеен и мога да си взимам почивни дни, когато пожелая и свекърва ми няма нищо против. Ще видя какво ще ми каже тая лекарка и ако не ми хареса какво ще ми каже, направо отивам в спешното и  там ще видя дали няма да имам поне малък успех ( въпреки, че е слабо вероятно).
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: февруари 28, 2013, 11:32:25 »

Дано ти обърнат внимание! Те тея хоре не могат ли да си представят, на теб какво ти е, че така си предават топката!
Активен
магито
Global Moderator
*

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: февруари 28, 2013, 11:39:05 »

Истината е че колкото и да роптаем срещу нашето здравеопазване тук стигаме много по-бързо до специалисти отколкото в чужбина.Не само в Англия, но и в други европейски страни е подобна системата.Така че понякога като се оплакваме е много смешен плача ни.

Няма значение на нея какво и е, система  е това и до там.Във всяка една страна спазват протоколите и не излизат извън начина на работа, само ние тук искаме още и още.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: февруари 28, 2013, 12:28:25 »

Наистина е България е много по-лесно. Аз лично никога не съм имала сериозни проблеми с здравеопазването. Явно съм попаднала на хора.

Благодаря ви за подкрепата! После ще ви пиша, какво се е случило.
Активен
DG
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 28, 2013, 17:12:13 »

Здравейте отново. На мен ми дойде половин час преди да ми се обади джипито. Все още е леко течението, но все пак го има!  и аз се успокоих много! Джипито каза да следя дали си е както трябва течението днес и дали си имам нормалните болки по време на цикъл и ако има нещо веднага да звънна за консултация.

Попитах как вървят нещата с препоръката на другото джипи за клиниката по фертилност и дали е пуснала наистина такава препоръка. Това джипи потвърди, че има пусната препоръка и че до 3 седмици трябва да получа писмо с датата на часа ми и адреса на клиниката или обаждане пак със същата информация.
Това адски много ме успокои.

Непомня дали ви казах, но сутринта забелязах едно петно отвътрешната страна на дясната ръка между лакътя и китката и понеже не ме болеше и е много странно като форма, се уплаших. Казах на джипито, а тя ми каза да следя дали ще се промени и дали няма да се появят още такива.
Затворих телефона и седим с мъжа ми и аз му разкаквам какво сме говорили и той се успокой и както си седим и двамата се сещаме, че вчера пекох скумрия с доматен сос и нищо чудно това петно на кожата ми да е от домати pardon. Аз обаче нали съм паника веднага реших, че е нещо сериозно crazy pardon
Активен
valit0
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #133 -: март 02, 2013, 14:10:44 »

Магито благодаря за сайта!
DG радвам се че си добре дано всичко е ок!
Активен
sabeva_07
Сватбен ГУРУ
Публикации: 506

I am Happy!

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: март 07, 2013, 10:20:47 »

Някой наясно ли е дали по време на прием на противозачатъчни може да се направят изследвания на щитовидната.Влияят ли по някакъв начин противозачатъчните на изследването, дали ще е достоверно?
Благодаря предварително! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: