Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:27:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на БЕБЕправещите - 23
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на БЕБЕправещите - 23 (Прочетена 189751 пъти)
gucci
Leader
Обичаме се!
Re:Клуб на БЕБЕправещите - 23
«
Отговор #90 -:
януари 25, 2013, 09:44:26 »
DG знам че в чужбина е друго.Просто ги напомням защото един неправилен резултат може да ти довече вкарване в големи филми и тъпчене с ненужни лекарства.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #91 -:
януари 25, 2013, 12:55:53 »
gucci благодаря.
Маги, аз съм в Англия, Лондон. Днес ходих да си направя повторен тест за хламидия за да видим дали сме се изчистили и разговарях със сестрата там и тя каза, че явно джипито изобщо не знае за какво иде реч, но въпреки това, то трябва да ми даде направление. Другата седмица ще си запазя час и ще тегля една тирада как ме стресират и че искам да ме насочат към гениколог.
Днес като казах на сестрата, че са ми отказали цветна снимка, тя остана с отворена уста и реакцията й беше, че трябва да ми направяят защото съм имала хламидия и трябва да се провери проходимостта.
Явно трябва да събера още малко нерви за да преборя глупавата система с тези джипита
.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #92 -:
януари 25, 2013, 14:52:08 »
Стискам палци да се пребориш.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
«
Отговор #93 -:
януари 25, 2013, 18:06:27 »
Ох имам позната в Англия, тъкмо роди обаче.Правила е ин витро там познава системата.Ето тема в която да питаш мисля, че ще се появи кой да ти отговори
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=34498.0
Успях!
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #94 -:
януари 25, 2013, 19:42:51 »
Маги, благодаря. Четох я тази тема преди време, но не ми се стори подходяща за моя проблем. Ще разгледам пак, къде може да пиша за да ме ориентират какво да правя за да стигна до гениколог в UK. Благодаря ти отново
.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #95 -:
януари 25, 2013, 21:41:34 »
Пиши там, сподели какво правиш и че си в Лондон, ще ти отговорят момичета който са в Англия, аз се надявам Оливия да се включи, тя е отзивчива и е минала през цялата система, но тъкмо роди и рядко пише.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #96 -:
февруари 06, 2013, 12:00:36 »
Привет момичета,
срам -несрам да ви попитам нещо.Колко дълго живеят сперматозоидите?Забравила съм,а в нета попадам на различна информация.Правим опити за второ детенце,но толкова време мина и съм забравила много неща.
И още нещо и в двата дни от овулацията ли трябва да има полов контакт?Използвах тестове за Ову и вчера и днес чертичките са ми с по-тъмни от контролните.От 2-3 дни насам сме много редовни,но днес имам болки нниско долу,по това което четох е че сигурно защото се отделя яйцеклетката.Трябва ли и днес да работим по въпроса?То при тая болка,много неприятно.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #97 -:
февруари 06, 2013, 14:36:49 »
Счита се, че сперматозоидите могат да живеят до 7 дни в женския организъм.Овулацията трае между 12 и 24 часа т.е. това е периода в който може да бъде оплодена яйцеклетката.
Мисля че по-тъмната черта на ову теста показва, че овулацията е минала вече.Но на самите тестове има огромна листовка с нужната информация и там може да разбереш какво точна и как го отчита.
Активен
DG
Сватбар
«
Отговор #98 -:
февруари 07, 2013, 13:47:06 »
Здравейте, момичета. Аз вече имам сравнителен прогрес. На контролния за хламидията резултата беше отрицателен ( ура!
), но пък сега лекувам млечница ( няма пълно щастие
). Втория ми тест за прогестерона излезна 7nmol/l, двойно по- нисък от първия резултат. Ходих про джипито да обсъдим резултата и тя ми каза, че най- рано юни месец можела да ме насочи към гениколог и да съм чакала да сме видили дали няма да се оправи прогестерона. Как ще се оправи сам незнам
. Същото джипи ми отказа цветна снимка и куп други неща, като например няма нужда от контролен за млечницата. Както и да е. Тази седмица бях при друг доктор. Тя взе под внимание всички резултати, включително базалната ми температура. Каза, че иска да види резултатие от другите ми хормонални тестове и спермограмата на мъжа ми. Запазих си час за мен и съпруга ми на 20ти този месец, като тогава ще обсъдим всичко и тя каза, че е повече от сигурна че ще ме препрати към гениколог, за да може да се провери дали хламидията не е повлияла на проходимостта на тръбата т.н.
С няколко думи, вече се чуствам много по-спокойна.
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #99 -:
февруари 07, 2013, 14:00:54 »
Радвам се за теб.Спокойствието е много ключово за теб самата
Стискам палци за добри резултати и по-бързо развитие при вас.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #100 -:
февруари 07, 2013, 14:49:12 »
Радвам се че правиш нещо и си по спокойна.
Активен
valit0
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #101 -:
февруари 18, 2013, 05:51:44 »
Здравейте
нова съм прочетах няколко странички..
Да ви сподоля и аЗ
Още се чувствам малка на 22 преди 2 години бях много радостна за 1 път но идва грозната истина и кошмара загубих го
още чувствам голямата болка като тогава.сега опитваме 4 месец (писах в друга теми4ка) но не става.страх ме е
може би и мъжлето не споделя много за това как се чувства.много е трудно след случката много неща осъзнах и разбрах някак си пораснах а той понякога се чуди дали иска,или се дръпва.сега ми каза, че ще опитваме докато стане. Помислих че е станало 7ден закъснение а той не риагираше и като ми цъфна само ме успокояваше и кааза другия път
бърше ми сълзите а после и той го иска а не смей да се надява.
Преди месеци бяхме на гости на брат му в др град и с детето незнаеше как да се държи и о
останахме 3 да го гледам и той мн се радваше и се снимахме и каза че
приличаме на семейство с малката.АЗ ревнах и неможах да спра толкова умирах от болка и се обвинявах..
чакаме чакаме и нищо
Желая на бъдещите мами да не губят кураж и да се борят и то много и едно спокойствие ви трябва. Успех мили мамчета,които нямат търпение мъжа им да е до тях постоянно!!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #102 -:
февруари 19, 2013, 20:28:44 »
valit0 , много съжалявам ,че си минала през този кошмар за всяка една жена. С повечето жени , с които съм говорила са имали поне веднъж един спонтанен аборт. Ако започнат да се повтарят , тогава е хубаво да се посъветваш със специалист. Ти си още толкова млада и 4 месеца е малко време. Ако не се лъжа под 30 годишна възраст , докторите съветват да се пробава година - година и половина и ако тогав аняма бременност , да се пускат изследвания. Над 30 годишна възраст , срокът беше 6 месеца , ако не се лъжа. Но момичетата ще ме поправят , ако греша.
Най-важното е ти да се съвземеш и да спреш да се обвиняваш. Това, което моят доктор ми каза, когато аз загубих бебето е, че част от спонтанните аборти се дължат на това, че бебето не е напълно здраво, може да има аномалии и организмът сам го изхвърля, нещо като естествен подбор. Ако опитвате отново, стресът и постоянното очакване, че е станало нещо, не са ти в помощ. Отпусни се и не мисли , дали в станало този месец или не. Имаме такива които се опитват с години и не се предават и много от тях вече си имат бебче или са в очакване. На нас ни отне почти 3 години, след аборта. И аз по едно време се бях стресирала, но си намерих занимание - спорт- което помага за стрес и не загубих вярата, че един ден ще прегръщам моето си детенце.
Ако смяташ, че имаш физиологичен проблем, тогава е редно да се посъветваш със специалист.
Активен
valit0
Новак
Публикации: 10
«
Отговор #103 -:
февруари 19, 2013, 20:47:04 »
Miri благодаря ти
и аз смятам да почна да спортувам вместо да стоя в нас постоянно ,дори малко напълнях
Знам, че не трябва да се напрягам, но такива сме си за разлика от мъжете..
другата седмица съм на преглед и чакам О. Дано да има напредък. Радвам се, че има хора като теб
днес ме полази едно малко бяло паяче
Активен
_perlichkata
Професор
«
Отговор #104 -:
февруари 20, 2013, 10:30:26 »
Момичета напускам темичката
Имаме си живо ембрионче със сърце, което тупка
Само се моля всичко да е наред, и накрая да се гушкаме с бебо. Пожелавам това на всички от все сърце и никога не се отказвайте!!!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...