Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:49:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Желаете ли да си разменяме подаръци за Коледа  (Гласуването приключено: ноември 15, 2012, 11:46:03 )
да - 26 (92.9%)
не - 2 (7.1%)
Общ брой гласове: 28

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци!  (Прочетена 114216 пъти)

prety
Сватбар
Публикации: 208

« Отговор #165 -: ноември 22, 2012, 16:26:32 »

Хихихи, аз имам една огромна торба с копчета, набор от ластици /с почти колекционерска възраст/, дантели и ширити и още толкова стари прежди из гардеробите. Ако някой ги иска, ще имам подаръци за 20 години напред!
Свекърва,пази ги един ден внуците ще ги оценят tease.баба ми имаше такава колекция и за нас беше най-яката игра да реди ме копчета и да размотаваме прежда ахахах
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #166 -: ноември 23, 2012, 15:01:16 »

Иии тази година да си кажа по-ясно и открито подаръкожеланията  blum
 Обичам чай - колкото по-интересен и богат на вкус и аромат, толкова по-добре. Обичам книгите. Обичам ръчно направените неща (всички майсторящи в темата, ако някой ми се падне за Снежанка, ще се радвам на творенията ви). Та, подаръкът може и да е една чашка, но по-различна от обичайното  Wink
 Но, в крайна сметка, мила ми бъдеща Снежанке, вземи каквото е във възможностите ти и присърце. Благодаря!  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: ноември 23, 2012, 15:03:50 »

Я да те питам ти миналата година с ваучера каква книга си купи.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #168 -: ноември 23, 2012, 15:08:52 »

Ама аз не показах ли? Леле, какъв съм заплес!  angry
 Ето я:

Придружена от бурканче стевия на прах.
 Книгата е прекрасна от гледна точка на почитател на този жанр. Отдавна си мечтаех за нея  smile
 А най-хубавото е, че всеки път като я погледна и си спомням за теб и чудесното ти послание  Flower
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: ноември 23, 2012, 15:11:35 »

Здравейте. Мисля и аз да се включа. Миналата година ми хареса и реших пак да участвам. Сега се връщам назад да ви чета, а после ще разкажа и за предпочитанията си. smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: ноември 24, 2012, 01:28:31 »

fibi, аз не бих издържала до Коледа, за да си отворя подаръка insane Каквато съм нетърпеливка, вече нямам търпение да избирам плодче, а камо ли да дойде времето за избиране и отваряне а подаръците! yahoo
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: ноември 24, 2012, 10:39:54 »

ivelka, аз съм същата.  danceg Търпението не е сред качествата ми - ама малко остана още...  girl_wink
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: ноември 24, 2012, 11:01:11 »

Колко много сте изписали....като казвате женски неща, какво имате предвид, защото мисля че всяка от нас се е заринала с козметика, а и бижутата са доста специфични и предпочитам аз примерно сама да си ги избирам...

Но киви ме подсети за крафтърството...наистина и аз бих се радвала много на някой крафтърски неща, примерно някой детайлен пънч и мен би ме зарадвал...или пък бордюрен smile нещо такова....и не е задължително да е на коледна тематика smile стига да е практично smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #173 -: ноември 24, 2012, 11:29:32 »

Хубаво, че има повече хора с еднакви интереси. Ако ми се падне крафтърка /звучи ми като екстремен спорт  pleasantry/, нито зная къде да търся, нито какво си заслужава. Ще ми са нужни консултации.
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #174 -: ноември 24, 2012, 11:33:04 »

svekarva, спокойно, ако ти се падне крафтърка, ще помагам с идеи  Wink Знам сума ти магазини за крафтърски нещица  smile Е, повечето са с онлайн доставка, но ако не друго, ще мога да те ориентирам.
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: ноември 24, 2012, 12:02:40 »

Дали ще се зарадвам на подарък без коледна тематика? Разбира се, че да! Подаръците са създадени, за да носят радост!
И аз да си кажа, че козметика, грим, бижута и т.н. ползвам много рядко, да не кажа изобщо...
Чакам с нетърпение да си избера плодче и да започна да му избирам подарък.  smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: ноември 24, 2012, 13:25:03 »

свекърва ако ти се падне някоя от крафтърките, отиваш при другата крафтърка и я питаш кое си заслужава и от къде се купува smile просто идея smile или някой друг пита вместо теб какво точно предпочита тя smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #177 -: ноември 24, 2012, 13:57:14 »

или някой друг пита вместо теб какво точно предпочита тя smile
И тя хич няма да се усети защо я пита и отиде изненадата  Wink.
Josephine, така и смятам да направя, но исках предварително да съм ориентирана, кой какво хоби има  Wink. Пък и нали ще подкупвам Гучи......
« Последна редакция: ноември 24, 2012, 13:59:12 от svekarva » Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #178 -: ноември 24, 2012, 14:26:30 »

svekarva, спокойно, аз знам къде се продават крафтърски нещица  girl_wink
Честно казано аз също се надявам на помощта на Гучи относно подаръка, който ще избирам  blush
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: ноември 24, 2012, 17:10:16 »

Аз се радвам на всякакви подаръци.И като всяка година ще кажа ,че няма значение какъв ще е подаръка ,важното е да го има.Пиша доста често във форума и мисля ,че много от вас ме познават виртуално ,така че  ще си очаквам коледният подарък изненада !На мен малко ми се убива ентусиазма с много големи конкретики и предпочитания ,но хора различни и ви приемам всякакви  yahoo tease yahoo
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: