Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:05:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89754 пъти)
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #165 -:
декември 03, 2012, 11:00:05 »
И ето, че влязохме в седмичката на голямата сватба!!!
Как си, миличка? В седмичната тема чета, че си под пара, надявам се да я изпускаш от време на време
Какво остана по подготовката още? А с жилището какво стана - местите ли се? Хайде целувки, чакаме те да споделиш
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #166 -:
декември 03, 2012, 11:52:37 »
Здравейте, днес черпя с чай, защото не мога да спя вечер, и намалявам кофеина
Тhea
, косата ми стигаше до кръста. Сега е много по-жива, почти преживях подстригването. Вече съм и почти здрава, гълтам здраво хапчета. Първата снимка, която си пратила е на бургаска агенция. Колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че трябва да сложа лента, сега се чудя за цвета, но предполагам ще е някакъв нюанс на златното.
Theya
, ние ще сме с лимузина и не мисля да й слагам украса.Тя е достатъчна сама по себе си, достатъчно е елегантна.
Свекърва
, твоето виждане винаги е важно за мен
Casky
, благодаря за милите думи.
Alichka
,проблемът е, че няма да мога да видя масата предварително. Не съм с агенция и всичко подбирам сама. За роклята - долната част е със страхотен италиански сатен, който хем е достатъчно твърд, хем не е от този лъскавия. Дантелата също е италианска, а горната част и ръкавите са от шифон.
Жозефинче
, благодаря ти. Все още не съм направила снимки, защото фотоапарата ни се развали точно в
най-подходящия момент
AliTia
, безкрайно се радвам, че и ти се включваш в темичката, точно преди финала
artemida777
, добре дошла в темичката, благодаря ти за милите думи
Езра, Жозефинче
, булката е почти в истерия. За съжаление се случи неприятна ситуация с момичето, което ми помага и сега трябва да се справя сама с останалите детайли по украсата.
Цвети, Муунче
, нещата с банката се забавиха и все още не сме минали сделка. Решихме да не напрягаме ситуацията и да си изчакаме да мине сватбата, тогава пак да се наемем с тая лудост с банката.
Муун
, вие до къде сте?
Наистина обратното броене започна, а на мен ми останаха следните неща:
-да направя кутийка, в която да сложа пиафлората, върху която ще са пръстените
-да пристигнат цветята и да ги аранжирам върху пиафлорите за масите.
-да поръчам кетъринг за вкъщи
-да поръчам сладките неща за уелкъм дринк
-да спретна изненадата за Наско при идването му да ме вземе
-да си купим и двамата бельо /имам само сутиен/
- да поръчам и окача етикетите за ракията
-да поръчам тейбълки
-да организирам доставката на алкохола и водите за ресторанта
-да платя тортата
-да намеря ваза за дървото за пожелания и да боядисам клоните му
-да купя мезета, допълнителни за ресторанта
-да си взема годежния пръстен и чашите от златаря
-да си прибера вече завършената бутилка за шампанско
-да поръчам балони с хелий и от тези тънките балони, които се правят на различни фигурки - за децата
-да сглобя ринговете за салфетките в ресторанта
-да направя схемите за настаняване в ресторанта /все ме е страх да не пропусна някой
/
Събота и неделя успяхме само да уточним менюто и да се срещнем последно преди сватбата с ДЖ. Успяхме да си запазим сепаре в дискотека, което си е успех за 8-ми декември.
Ей такива дребни неща останаха, но доста съм нервна и се притеснявам да не направя грешка.
Ами това е за сега, каквото ви интересува питайте
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #167 -:
декември 03, 2012, 12:00:41 »
Като ти прочетох списъка лошо ми стана... захващай се за работа
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #168 -:
декември 03, 2012, 12:02:41 »
Хич не ти са малко задачките и ако решиш сама да се справяш няма да ти остане време да си починеш.
Разпределяй, не се мъчи сама.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #169 -:
декември 03, 2012, 12:08:27 »
Не искам да те плаша, но и моят съвет е разпределяй задачките на няколко човека
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #170 -:
декември 03, 2012, 12:57:48 »
мале мале....доста неща има за вършене, разпределяй на мамите, те ще са доволни че ги обвързваш с организацията, а и на вас ще ви е по-спокойно...
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #171 -:
декември 03, 2012, 13:07:59 »
Хубаво са те посъветвали, разпределяй. За самия ден - дай задачка за всички предмети, които трябва да се транспортират. Питки, късметчета, подаръчета.... и избирай внимателно
Няма гаранции, че всичко ще е както си казала, но ще можеш по-спокойно да се насладиш на деня си. Точно изпълнен сценарий на сватба не сме видяли... Моите шаферки например бяха забравили късметчетата след църквата, подаръчетата за децата, разпределението на масите в ресторанта беше в 2 броя, някак си го загубиха....... ама пак стана сватба за чудо приказ
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #172 -:
декември 03, 2012, 15:59:35 »
Много благодаря за паролката! Разгледах всичко и мисля,че ще се получи чудесна сватба. Наистина трябва да си разхрърляш задачките към хора на които можеш да разчиташ. При нас пък трябваше да се издирва кое къде е отишло по колите и за ритуалната зала и за църквата. Пожелавам ти успех в оставащите дни!!!
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #173 -:
декември 03, 2012, 20:29:48 »
Мила, не се притеснявай, ще се справите, имате достатъчно време, но както момичетата казаха - делегирането му е майката
На твое място бих дала останалите неща, свързани с храна и пиене на родителите (ако са на ваше разположение, разбира се), а на младоженеца - ходенето за вече готови и избрани неща и плащането
Запази си само нещата, за които е наистина важно да избереш сама. Освен това не бих оставила разпределението по масите за последния момент, защото ще видиш, че е едно от най-трудните неща (поне при нас беше, а и всички други така казват
). Не забравяй да направиш списък по азбучен ред за хората, които ще посрещат гостите, и да го принтираш в (препоръчително поне) 2 екземпляра. Аз бях направила и един списък по маси, за да става по-лесно, все пак гостите си идваха на групички така или иначе.
Разбира се, всички тези съвети ги даваме с най-положителни намерения, вие знаете най-добре кои неща как да си ги разпределите
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #174 -:
декември 03, 2012, 22:20:25 »
Лелее наистина доста голям списък имаш, хващай цялата рода да помага и остави малко време за себе си , че накрая ще грохнеш. Как е настроението 5 дни останаха...
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
«
Отговор #175 -:
декември 03, 2012, 22:57:21 »
Миличка, аз малко късно се включвам (прости ми за което
), но все пак честита темичка!
Остават още няколко дни - изживей ги пълноценно, не се стресирай и притеснявай, защото съм сигурна,че ще имате невероятна сватба - по-перфектна и от най-смелите ти мечти
Прегръщам те силно, а Бубето ти праща бебешки усмивки
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #176 -:
декември 04, 2012, 18:50:31 »
Здравейте дамиии
Да ви кажа честно, вече преполових списъка
Вчера поръчах кетъринга за вкъщи, поръчах и сладките неща в отделна сладкарница. Поръчах си етикетите и тейбълките /златна е Деси - от Magical Whisper/. Поръчах уискито и водите, в петък на милото брат му ще ги закара в ресторанта, заедно с останалия алкохол.Платих и тортите вчера, взех си пръстена и чашите. Днес вече ми донесоха цветята, остана да ги аранжирам. Успях да направя и схемата за масата, направих списъка за посрещането / 3 - два за шаферките и 1 за управителката на ресторанта/
Всички готови неща са прибрани в надписани торби
Утре ще си занеса дантелата и брошките за букета, и вече отивам да правя украсите и ринговете за хангълите. Мисля, че се справих и в петък планирам ден само за отдих и контрол върху раздадените задачи.
Сноууууче
, безкрайно съм щастлива, че вие с Бубка Ема се включвате
Инъче съм спокойна, днес получавам само прекрасни новини, което беше важно, тъй като последните 2 седмици само неприятности около нас. Сега основните ни притеснения са около времето и сме с надеждите да не вали в събота. Утре от София пристига най-добрата ми приятелка, която ще ми е упора в най- напрегнатите моменти. Дойде момента, в който аз вече съм настроена, че всичко ще е наред, а милото се притеснява и нервничи
От кога го чакам
Ей такива неща около мен. Предполагам, че тепърва ми предстоят два три дни стрес.
Прекрасна вечер желая на всички
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564
«
Отговор #177 -:
декември 04, 2012, 19:10:18 »
InLove_Girl, каквото и да става - на сватбата слагаш една широка усмивка и забравяш за всичко! И се забавляваш!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #178 -:
декември 04, 2012, 19:15:02 »
Страхотно добре ти вървят нещата, хайде сега зареждай се положително, пък в събота и да вали и да не вали пак ще е най-прекрасния ден в живота ви
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #179 -:
декември 04, 2012, 19:50:43 »
Много бързо преполови списъка
Всичко явно върви по план, което е много добре. За времето не се притеснявай. Как няма да грее хубаво слънчице, след като ще има толкова хубава сватба. Сега си остави време и за себе си, поглези се и за 8.12 всичко ще е чудесно.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...