Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:11:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89701 пъти)
Thea
Професор
Публикации: 323
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #105 -:
ноември 21, 2012, 21:16:04 »
svekarva
, много ме разсмя със сватбата без жених
Това може само по време на комунизма да се случи... голям смях! Липсата на младоженец не е причина да се разваля купона..хахахах.
ИнЛов
, до колкото разбирам ще се местите в собствено жилище ? Ако е така, честито и стискам палци да стане това! Не се стресирай за подготовката толкова, после ще ти липсва. Поне на мен много ми липсваше. Аз имах 5 седмици да подготвя сватбата и то от чужбина, но не успях да се стресирам. Да ти кажа, човек не трябва да се впряга много, каквото ще това да става. Но виж едно местене на жилището би ме съсипало направо....
И аз поствам една прическа, която ми допадна, но май твоят фризьор най-добре може да те насочи какво ти отива и какво ще пасне с роклята
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #106 -:
ноември 21, 2012, 23:05:17 »
InLove
-че, възхищавам ви се на смелостта с местенето
Пък и си има много плюсове - след сватбата ще се приберете наистина вкъщи и ще ви е още по-миличко
! Не го мисли за проблемите и нервите с близките, гледай да се фокусираш над дребните стъпки, които остават, и отмятай спокойно едно по едно. Всички младоженци минават през подобни проблеми, особено пък това с гостите, които не са потвърдили присъствие
Помисли си за това как ще сте с най-близките си, колко красиво ще бъде всичко (а аз не се и съмнявам, като ти знам прекрасните идеи) и най-вече за това, че ще се омъжиш за твоето момче!
Thea
, тази прическа е прелестна
Ето и една семла идейка от мен:
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #107 -:
ноември 22, 2012, 09:45:35 »
Свекърва
, искрено ме развесели
Да, може би моите драми наистина са неоснователни
Надявам се нещата с паролата да са ок, нищо не съм променяла.
Благодаря на всички за подкрепата, прави сте, че който не е на тази вълна не може да ме разбере, затова съм ви безкрайно благодарна
Черпя ви с кафенце, защото в момента пия моето:
Вчера, пробата мина страхотно. Вече е готова основата на роклята от сатен. Утре вече ще я видя с дантелата в долната част, с шифона в горната и с готовите ръкави.
Ще има и снимки
Във вторник ще е завършена.
Много съм доволна от тази дизайнерка, страшно бързо действа и има наистина добър вкус, въпроса е да й се довериш.
Момичета, страхотни прически сте публикували, но всичките са с прибрана коса назад, аз искам да имам поне от едната страна на лицето коса, за да може оптически да се смали.. Всички прически са страхотни..
От три дни моля милото да вземе халките от сейфа за да ги снимам, но той все се разсейва
Вчера го бъзикнах, че без медицински няма да има венчавка и само ще се кипря с рокля, та днес ми звънна рано, рано да каже, че за понеделник се е освободил.
По този повод искам да попитам
Жозефинчето
къде си прави медицинските и Васермана?
Днес с една приятелка се захващаме сериозно с опаковането на подаръчетата, късметите и оформяне вече на пиафлорите / без цветя/. Вчера цял ден сглобявах импровизираните поставки за топките от карамфил - бяла чиния и бяла купичка, лакирах 300 шишарки ииии...такива ми ти работи. Въпреки всичко съм супер щастлива и ентусиазирана, правя всичко с толкова много желание, дано се случат нещата
Тея
, да, евентуално ще се местим в наше жилище
Флин
, изобщо не опира до смелост това с местенето, а до зор
Живот и здраве, ще видим как ще се случат нещата.
Муунче
, стискам палци, после заедно ще разискваме въпроси по ремонтите
Пожелавам прекрасен и усмихнат ден
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #108 -:
ноември 22, 2012, 10:21:47 »
Инловче, мерси за кафенцето
Новото жилище е нещо страхотно. Миналата година изпитах тръпката да направим основен ремонт и да се нанесем в нов апартамент! Има си и нервите, но да видиш как от нищото се превръща в ТВОЯ ДОМ е страхотно! Аз толкова много фантазии проявявах... Мъжът ми малко трудно ми смогваше, обаче това е моментът, в който се зареждах с нови идеи, нови мечти и надежди
Показвам ти прическата, за която снощи ти писах
Свекърва отново ни съсипа с истории...
Малко бременна булка и липсващ младоженец - е на това му се казва двама луди и 300 гладни
Възхищавам ти се за боядисаните шишарки
228420_213446028679939_3510428_n.jpg
(32.16 KB, 299x450 - видяно 267 пъти.)
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #109 -:
ноември 22, 2012, 10:24:44 »
Ловче, много се впечатлих от тези UGG... И малко в не-темата за прическите, но пък в темата за зимна сватба, исках да ги споделя
Направили са цяла колекция!
Активен
tedytto
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #110 -:
ноември 22, 2012, 16:39:28 »
ИнЛов, пратила съм ти мейлче
Ти кой фотограф избра? Питам те, защото имам спомен, че бяхме избрали с теб едни и същи фотографи и видеооператор
«
Последна редакция: ноември 22, 2012, 16:54:54 от tedytto
»
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #111 -:
ноември 22, 2012, 23:36:57 »
Аличка
, благодаря ти, прическата е страхотна!
Josephine®
влюбена съм в тези ботушки...честно казано видя ли ги, бих ги взела
Нали ме е обхванала манията по обувките
Теди, много благодаря
Ти избра Алекс студио, аз също бях харесала тях, но Виктор Налбантов е приятел на милото и в крайна сметка избрахме него. Въпреки това все още Алекс студио са ми едни от фаворитите. За видеооператор също променихме плана и вместо Станислав Камбуров избрахме Веселин Трендафилов, защото Виктор работи с него. Решихме, че е по-добре да са хора, които са свикнали да работят заедно. Ти доволна ли си от вашия избор?
Сега качвам снимка на халките , не са много хубави, но на тази светлина - толкова може
Хубава вечер на всички
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #112 -:
ноември 23, 2012, 08:31:57 »
Аз не мога и не мога да отворя албума
, опитвам по всички страници, даже и в галерията се мъчих. Слагам паролата, уж ме пуска, обаче ми казва, че няма общо достъпни снимки. Все ще се справя, ще опитам вкъщи от лаптопа.
InLove_Girl
, отмяташ задачи
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #113 -:
ноември 23, 2012, 08:37:22 »
Свекърва, да не пробваш в албума във форума? На стр 5 или 6 Инловчето е дала линк към снимките.
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #114 -:
ноември 23, 2012, 08:46:15 »
Ами да, тъпо и упорито, точно това правя
.
Мариелка
, благодаря ти! Тя и
Киви
се опита да ми обясни, ама........
Всичко видях
, обувките са страхотни
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #115 -:
ноември 23, 2012, 08:53:17 »
Халките са супер
До къде си с прическата? Едни къдрици свободно падащи ще ти седят страхотно, ако фризьора е достатъчно сръчен може и някаква декоративна плитка да ти спретне.
Активен
Alichka
«
Отговор #116 -:
ноември 23, 2012, 09:32:14 »
Свекърва, и аз бях така... Пробвам - не става, пак пробвам - пак не става... Кой да види линкът?!?
ИнЛов, тези ботушки са страхотни за една зимна фотосесия в снега... Дали ще има сняг или само кал - няма значение! Толкова са пухкави
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #117 -:
ноември 23, 2012, 20:28:03 »
Цитат на: InLove_Girl в ноември 22, 2012, 09:45:35
Момичета, страхотни прически сте публикували, но всичките са с прибрана коса назад, аз искам да имам поне от едната страна на лицето коса, за да може оптически да се смали.. Всички прически са страхотни..
Тогава бих могла да ти предложа най-любимия си вариант, прическа ретро glam. Според мен е много красива, много секси и в същото време елегантна и подходяща за сватба
Ако те направят с качествена маша, ще издържи през цялото тържество.
Още един вариант долу:
ebony_gilbert_curly_hairstyle460.jpg
(47.72 KB, 225x300 - видяно 2350 пъти.)
«
Последна редакция: ноември 23, 2012, 20:31:36 от flyin
»
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #118 -:
ноември 23, 2012, 21:43:58 »
ИнЛовче
, много добре се справяш със задачките ! Сигурна съм, че и вълнението сега постепенно нараства
Как така успя да лакираш 300 шишарки?
Напаво ме разби, браво!
flyin
, от показаните две прически на мен втората много ми харесва.
ИнЛовче, ако си от едната страна с пусната коса, няма ли да се отвлича така вниманието от роклята. Горната и част е много хубава и приковава погледа
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #119 -:
ноември 24, 2012, 10:36:02 »
Добро утро в тази хубава съботна сутрин
За посетилите моята темичка предлагам кафе и закуска
Така, вече абсолютно реших да съм като на снимката с хоризонталната плитка, само че ще е прихваната от едната страна. В понеделник ще сервирам новата мода на фризьора пък да видим какво ще се случи
Thea
моята рокля няма да има такива камъни, като на снимката. Като цяло я показах само за база на моята рокля. Дори косата да е на една страна реално няма да закрие някакви красоти. Моята е с дантела и вече камъните не са толкова подходящи. В горната част е с набран шифон, под бюста сложихме едно тясно коланче от сатен, а надолу е дантела, която завършва с фистона. Общо14 метра плат
. Ръкавите мислех да са същите, като на показаната рокля, но вчера ги променихме и сега ръкава пак е такъв ефирен, но не пада свободно, а се закопчава /като риза/, и това пак е от фистон. Не ме бива много в обясненията за дрехи, така че ще ме извините
Във вторник е готова
Вчера много мислих дали да я снимам, но реших, че готова ще е по-добре.
Вече съм абсолютно готова с подаръчетата за гостите, с късметите, с пиафлорите / последните 2 дни само ще им набучим цветята/, с листчетата за дървото с пожелания. Остана ми да довърша клонките с шишарка за салфетките, да купя два химикала за дървото, да си намеря дръвче, което да боядисам и лакирам. Остана окончателно да поръчам тортата, да потвърдя присъстващите, да изготвя схемата на масите. Последната седмица ще поръчам тейбълките и менютата. Общо взето наистина напредвам малко по малко.
Шишарките ги лакирах със спрей
Това е от мен за днес
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9