Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 05:59:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89749 пъти)
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #90 -:
ноември 20, 2012, 20:20:17 »
Ти ме амбицира за Кръстова гора - на една крачка ми е, а не съм се качвала там
Не се притеснявай за потвържденията - до последният момент няма да ти е изяснено всичко
Винаги се намират такива хора! Списъците вършат страхотна работа, а когато зачертаваш поредната покупка или отметната задачка си е голямо успокоение!
Инлов, изпратих ти снимки, само забравих да те помоля за паролата за албума
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Come Josephine in my flying machine
«
Отговор #91 -:
ноември 20, 2012, 20:24:49 »
Ловче, страхотен разказ за Кръстова Гора! Това е един от любимите ми райони, изобщо целите Родопи са уникални
Разказвай за всичко, че то време не остана! И на мен ми е любопитно да надникна в албума, но не искам да съм настоятелна. Ако имаш желание, ще се радвам да надникна
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #92 -:
ноември 20, 2012, 22:49:42 »
Inlove супер почивка сте имали
Доста неща си отметнала бих искала и аз да видя нещицата от албума за подготовка , ако може
Относно потвърждаването от гостите и на нас никой не ни звънна трябваше ние да прозвъним всички, много ни отказаха , а и имаше доста , които казаха, че ще дойдат пък не дойдоха, така че събери сили за такива ситуации и не се нервирай
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
ноември 21, 2012, 09:32:00 »
Благодаря ви момичета
Наистина имахме страхотна почивка, само да кажа, че на Кръстова гора трябва да се отиде минимум 3 пъти за целият живот, така че на който му харесва идеята да се захваща
Муннче
, отговарям ти тук, а не в седмичната тема, че там се подхвана друг разговор.
Едва вчера фирмата посредник НАЙ-НАКРАЯ събра всички документи, които бяха нужни на банката. Случи се така, че юристката на банката е нова и поиска невероятни документи и едва вчера следобед е написала правното становище по искането за кредит. Днес искането е пратено за София и до края на седмицата чакаме удобрение/отказ. Стискайте палчета
Вие до къде сте? Инъче за годежния пръстен - след като ми го полират няма да го нося до сватбата, защото сега правя нещата със силикони, лепила и тел и не искам да повредя камъка или златото.
Thea
, тук продължавам с отговора на твоето въпросче
Ако удобрят нещата, следващата седмица трябва да сключим сделката за имота и възможно най-бързо трябва да се преместим, защото наема в това жилище, в което живеем сега, ще върви, а честно казано и наем и вноски по кредита, става много. Така че, ако всичко върви както е планирано, точно в седмицата преди сватбата ще е големият екшън
Хубавото е, че в това жилище сега нямаме наши мебели и уреди, а ще местим само вещи.
Лудницата е пълна, всички около мен стават все по-нервни, съответно и мен притесняват
Някои хора от страна на милото даже умишлено се дразнят, което в неделята ми дойде в повече и с него се скарахме. Най - лошото е, че когато попитам някой за мнение, за консултация или по някакъв организационен въпрос - те казват, че избора е мой, на мен обаче ми тежи вече и съм доста изтощена. Сега водим борба кога да отидем за изследвания , защото все е зает
Казват, че подготовката за сватбата е изпитание за младоженците - оказа се истина.
Хайде наоплаквах ви се, сега си приготвям да ходя на така чаканата втора проба
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #94 -:
ноември 21, 2012, 09:44:33 »
Инлов поеми си дълбоко въздух и се усмихни.Все пак това ще си е твоят ден и не трябва да се карате и изнервяте за глупости,още по-малко заради някой ,който не може да си даде сметка какво усилие ти коства всичко около подготовката.Бъди спокойна и всичко ще си дойде на мястото.Стискам ти палчета всичко около приготовленията да премине гладко и без излишно натоварване
П.п. Много хубави нещица си си взела,особено украшението за коса
Предварително се извинявам ,ако вече си споменала,но избра ли си окончателно прическа или да помагаме
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #95 -:
ноември 21, 2012, 09:52:10 »
Помагайте...
Активен
Mulan
Професор
«
Отговор #96 -:
ноември 21, 2012, 10:10:29 »
Тази прическа ми се струва много романтична и сякаш би отивала на вашата зимна приказка
На тази пък много ще й пасне украшението,което си взела
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #97 -:
ноември 21, 2012, 10:19:22 »
ИнЛовче това с напрежението покрай сватбата и организацията ми е толкова познато. Бяха ми казали едни познати, ако докато дойде сватбата не сте се избили или не сте се разделили, значи и за напред ще сте заедно. Това е голямо изпитание наистина. Ние се карахме доста често защото и двамата бяхме нервни, имахме проблеми в работа, дразнещи колеги, отделно родителите много ни мрънкаха и натискаха и беше много напрегнато. Но веднъж мина ли сватбата и всички се успокоиха и ние също...и всичко се нареди. Така че повече спокойствие мила...не остана
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265
«
Отговор #98 -:
ноември 21, 2012, 15:52:51 »
Инлов
, аз бях спряла да им вдигам последната седмица. Мисля че тр да държиш на здравето си и по тази причина да преустановиш любезно контакти с тези на мъж ти до сватбата. Кажи им че си уморена и само те донапрягат.
Иначе ще те допобъркат, моите се пробваха но им отрязах квитанцията...
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229
«
Отговор #99 -:
ноември 21, 2012, 16:20:50 »
От всичко до тук ми се струва, че си много организирана и ще успееш-имаш още време.Това " както булката го иска" ми е познато и за обкръжението е много удобно.И аз съм любопитна за снимките- може ли паролка?
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #100 -:
ноември 21, 2012, 16:21:12 »
Аз вече не мога да отварям албума, макар да ползвам съшата парола.
InLove_Girl
, разхвърляй работата, не се нагърбвай с всичко. Местене и сватба е доста натоварващо, но ще се справите. Последната седмица ще си по- спокойна, защото всички решения вече ще са взети. Имаш време, спокойно.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #101 -:
ноември 21, 2012, 16:37:38 »
Инлов
, нормално е. Май всички младоженци минават през предватбено развихряне на напрежението, на нас ни се отрази и следсватбено. Толкова се бяхме впрегнали по организацията.
Родата не я мисли, аз само чаках да чуя както ти си решиш - после всякакви мрънканици се парират с "Ти нали ми каза аз да избера!" Имаш целия форум да се съветваш, нямаш нужда от "некомпетентни по сватбени въпроси роднини", все пак сватбените гурута сме тук
Мъжа го остави да измисли кога ще отидете на изследвания - връчи му го като негова съвсем отговорна сватбена задача, ако не отиде на изследвания - ще пропуснете венчавките, ама какво пък ти ще си си булка, рокля, торта, снимки, ресторант, парти са твоите задачи и са на лице и без разните документални глупости
Да му видим реакциите
!
Сватбите са изнервящо нещо и аз бях изпаднала в истерия, хем не съм от най-лесно впечатляващите се... Помня Свекърва ме успокояваше с нейните истории си летищата
и вярно се оказа, изобщо не се оказа значителни тогавашните ми впрягания....
паролата работи, но линка за албума е някъде на предните страници, не е този във форума.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #102 -:
ноември 21, 2012, 17:06:05 »
Аз да ти кажа мила ми
Инлов
, напук на моята припряност, бях доста спокойна, задачките, които сметнех, че няма да ми остане време да ги организирам лично, ги поверявах на някой и се радвам, че всички бяха сериозни и си изпълниха възложените задачки
С мъжа ми не сме се карали или спорили за никакви неща - в много от случаите мненията ни съвпадаха или ако някой предложи нещо по-добро, другият се съгласяваше и смея да кажа, че подготовката ни мина доста леко и безпроблемно
(или аз бях с убеждението, че каквото и да стане, всичко ще се подреди...)
Киви
го каза - сватбените гурута сме тук да ти помагаме, а пък и шамани си имаме
Така че страшно няма
За прическите - щом си с дълга коса, мисля че първото предложение на
Мишонка
ще стои много добре, а то много прилича на прическата ми за сватбата тази година (само че моята коса е доста по-къса
)
Относно банките - ние ще чакаме вероятно до началото на декември, не знаем още колко точно
Активен
Alichka
«
Отговор #103 -:
ноември 21, 2012, 18:12:28 »
Инловче, прическите с тези приплетени къдрици са страхотни... Имам една подобна, но е на друг компютър и ще мога утре да ти я покажа.
Я не се впрягай! Цялата организация на нашата сватба падна върху мен. А да организираш 150 човека от цяла България и цял свят не е много лесно. И мен нещо ме нервираха разни елементи, ама казвах директно какво мисля, а те ако решат, да се сърдят
Знаеш ли колко готино ми стана, когато наскоро кумецът на свекъра и свекървата ми каза - Искам да имам запис от вашата сватба. Нямам претенции, че съм бил последните години на много сватби, обаче при вас всичко беше организирано перфектно и като време, и като място...
Няма такова удоволствие... Точно този човек е от тези, които винаги са компетентни и винаги имат мнение обратно на твоето. Пример: миналата година бяхме на дневна сватба и той мрънкаше защо е през деня и как е добре нашата да е вечерна (бяхме прясно сгодени). Тази година ни пита защо ще е вечерна нашата, като е по-добре да е дневна
Затова ти казвам - не се впрягай! Като видят крайният резултат съм сигурна, че хората ще останат доволни и ще помнят сватбата ви.
Стискам палци за роклята и чакам да разкажеш
Активен
svekarva
Публикации: 4023
«
Отговор #104 -:
ноември 21, 2012, 20:03:38 »
kiwi
, така беше, хахаха! Тогава само си виках, дано поне децата си дойдат в деня. Може да се подпишат и друг ден, никой няма да разбере.
Не зная дали съм разказвала, но съм била на сватба без младоженец. Взели го войник, пък всичко уговорено и платено за гостите. Булката малко бременна....А войниците не ги пускаха преди да положат клетва. Аз с тази случка се успокоявах
. Видели сме ние притеснения трънки
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9