Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:11:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.  (Прочетена 89759 пъти)

Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #180 -: декември 04, 2012, 19:51:56 »

Много съм тъжна, защото нямам време да следя редовно последната приказна сватба за този сезон... Работа, работа, работа.... Много се радвам обаче, че заваля сняг! Не знам за вас, но си мисля, че ще е още по-приказно със сняг - като по поръчка! Хайде време не остана!!!  yahoo
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #181 -: декември 05, 2012, 09:23:57 »

Специалист по валежите е Киви, питай я какво е запланувала за събота.  Wink
Браво, добре се справяте good. Пък и като си имаш приятелка, ще правите ли моминско парти?
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: декември 05, 2012, 09:31:44 »

аз чак сега успявам да попрочета поради липсата на нормален комп... Но си мисля често за теб smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #183 -: декември 05, 2012, 09:38:33 »

Хахаха.... пряко включване от специалиста по валежите smile

Ами Ловче, мисля че ще ви се получат много карсиви снимки ако имате сняг. Пожелавам ти хубав снеговалеж в името на декора преди събота, а на самия ден.... разкъсана облачност... пак за декор smile

Пак ми е много сватбено покрай твоята сватба, искрено се забавлявах как и мъжа ти най-сетне се е стреснал сватбено. Те са много забавни, абсолютни непукисти по време на организацията, но в последните дни са много приятно стреснати ... хахаха smile
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: декември 05, 2012, 11:32:17 »

И аз като emmmmmy нямах време да следя темата, но днес ще си поправя грешката.
Инловче, направо не знам как си успяла да преполовиш този списък за толкова кратко време, че даже й плануваш и време за почивка да ти остане  Oh my .... Браво!

Дано kiwi е пророк и да времето е да страхотно!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #185 -: декември 05, 2012, 12:47:12 »

Те са много забавни, абсолютни непукисти по време на организацията, но в последните дни са много приятно стреснати ... хахаха smile
Сетих се за нещо покрай този коментар biggrin На нашата сватба ходихме да мием колата в 10 вечерта, защото нямаше време до последно, а друг щеше да кара и нашата. И там моя се обяснява с момчето и му вика - трябва да е много чиста, защото ще ходи на сватба. И момчето - а добре, на сватба ли ще ходите. И моя - да, ще се женим biggrin Тоя направо онемя, защото в 10 ние сме на автомивка...беше голям цирк biggrin
За сватбата...Инловче не остана Bravo Даже и аз се вълнувам heart Сватбите са много хубаво нещо...ще видиш, че всичко ще е като приказка...зимна приказка heart
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #186 -: декември 05, 2012, 23:16:05 »

Инловче, не остана! Ако не успея да се включа до събота, пожелавам ти един незабравим сватбен ден, макар да съм сигурна, че ще е такъв и разбира се океан от щастие след това!

Дано ти остане време да си починеш и разпуснеш малко в петък!
А за времето - пожелавам ти да е такова, каквото ти искаш smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: декември 06, 2012, 09:47:50 »

Инловче, много бързо си преполовила списъка smile Ти на работа не ходиш ли бе момиче? smile

Иначе за нашата сватба да ти кажа до последно го даваха да вали и аз тъкмо си мислех че ми е прецакало изнесения ритуал до басейна, и трябва да го местим под един навес на терасата защото това ни беше другата опция, та в крайна сметка не валя, имаше страхотно слънце и вятър smile Но вятъра пък помогна за някой от добрите снимки на фотосесията smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #188 -: декември 06, 2012, 10:12:44 »

Едно пиленце, дето съм го постнала в седмичната тема, ми изчирика рано- рано, че нашата булка има подарък от Дядо Коледа  Bravo. Какъв ли е?
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #189 -: декември 06, 2012, 12:08:59 »

ИнЛовче, не остана, мила.   yahoo Със списъка и задачите си се справила отлично. Моят списък 5 дни преди сватбата беше двойно и повече по-дълъг. Дори още с никой не се бях срещала от хората, отговорни за подготовката...  blush

Цветята доставиха ли ги? Как върви аранжировката? Надявам се да си спокойна и времето да е с вас ! Вечерна ли ще е сватбата или дневна?

Свекърва, какъв ли е този подарък за щастливата булка ?  smile
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 06, 2012, 17:18:27 »

Илвоче миличка надявам се да си прискочила вируса и да си здрава като камък за прекрасния ден  heart Чакаме те с новини за последните детайли ако изобщо ти остана време в цялата лудница  give_rose
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 07, 2012, 00:14:07 »

Миличка, ето че само един ден ви дели от вашата зимна приказка! Пожелавам ви много усмивки и само положителни емоции!  heart 
Активен
artemida777
Професор
Публикации: 466

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 07, 2012, 00:41:37 »

InLove, пожелавам ти прекрасен сватбен ден, изпълнен с много приятни вълнения и положителни емоции! И помни, най-красивата булка е усмихнатата булка!  Wink Чакаме снимкиииии  blum
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #193 -: декември 07, 2012, 08:48:02 »

Инловче сигурно вече списъка е изпълнен и дано днес да релаксираш. Пожелавам ти чудесен сватбен ден! Да бъдеш най-прекрасната и щастлива булка!!!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #194 -: декември 07, 2012, 09:32:33 »

Госпожица InLove един ден остава, от утре си госпожа InLove smile

Важно е да си InLove  ако ме питаш smile Специално днес гледах прогнозата, очаква се чак в късния следобед на превали в събота, то докато стигне до вас може и вечерта да е .... Не се знаело дали дъжд или сняг, ама така де... нали трябвало на сватбения ден да вали мъничко дъжд да ти върви по вода smile

Прекрасен ден ти пожелавам, гледай да релаксираш днес...
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: