Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:15:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.  (Прочетена 89703 пъти)

Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: ноември 27, 2012, 21:39:17 »

Не пипай черепчетата на обувките! Много са сладурски и със сигурност няма да се виждат под роклята. А и да се виждат...какво толкова, готини са.  Wink

Свободната консумация мисля, че до 100лв максимум е ок, но все пак зависи от броя гости. Ред бул-а може да го оставиш на бара и ако някой си поръча сервитьора да му го занесе. Не е нужно да бъде да е оставен на масите.
Колкото до дискотеката, според мен е напълно нормално всеки да си плаща. Но може 1 бутилка уиски или водка да вземете на масата. В крайна сметка почерпката е била на тържеството в ресторанта.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: ноември 28, 2012, 12:23:44 »

Здравейте момичета, черпя ви с нещо шоколадово
Alichka, много се радвам, че прическата ти харесва, оказа се че сред бургаските булки била доста популярна сега септември и октомври. Мен, разбира се, това ме изненада доста, но това е положението  pardon Така че, имай в предвид, че на НГ може да не си само ти с такава прическа  Wink
За допълнителната консумация  - за 80 човека мисля да сложа лимит 150,00 лв. В дискотеката ще вземем бутилка водка и бутилка уиски и 2-3 нат.сока в кутия и останалото, който си поръчва ще плаща.
В крайна сметка решихме, че няма нужда от още видове алкохол. И ние сме с уелкъм - шампанско с малинка вътре, ракия, бяло и червено вино, водка , уиски и бира. Ако някой иска нещо различно, то ще се поеме от допълнителната консумация.
Цвети, благодаря че ми напомни да уведомя хората, че допълнителна консумация за кафе и дребни аперативи ще се поеме от нас, не ми се ще за кафе да плащат, а накрая парите които сме предвидили да стоят не пипнати. Инъче за фризьор - аз от 7 години си пусках косата и онзи ден ми клъцнаха 20 см  pardon Доста се освежи, но още го преживявам.  cray
Миши, за дървото го реших защото е много красиво и показва отношение. Много мислих за книга за пожелания, но в нея кой пише, кой не, кой не разбрал, че изобщо я има. Ще сложа дървото на една тясна маса до входа на ресторанта, по време на уелкъма да могат да пишат. После всичките листчета ще ги залепя в "книга за пожелания", заедно с картичките, които ще ни подарят. Мисля това за много романтично pardon
Качих снимка на роклята в албумчето, светлината е лоша, роклята е без колан с камъче, затова изглежда като нощница...не се вижда и дантелата как блести. Роси, беше с мен, хареса ме, така че съм доволна. Днес ще ми сложат колана и ще правят корекцийка в ръкавите,  преди да я прибера пак ще направя снимка.
В петък ще се записваме в ритуалната зала..120.00 лв за ритуал от 10-15 мин, направо се потресох, ако е "новият" ритуал /някаква глупост в рими/ е 220.00 лв.
Момичетааа, вече треска ме тресее..Разтъпкваме обувките с милото, всичко, което е готово вече е по торбите...Абе голям филм е наистина..голяма емоция..Наистина съм щастлива  heart heart heart
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: ноември 28, 2012, 13:09:35 »

Е миличка нормално е да те тресе треска вече...ми, че то не остана никакво време  give_rose

А за фризьорите дядо ми си имаше един лаф....на мен коса ще ми порасне ама тая никога няма да се научи да подстригва  Xixixi

п.п. много се радвам, че си се харесала в роклята..сигурна съм, че крайният резултат ще е прекрасен smile
« Последна редакция: ноември 28, 2012, 13:11:08 от cveta_d86 » Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023

« Отговор #138 -: ноември 28, 2012, 14:14:59 »

Дантелата на роклята е разкошна  Bravo. Къде ги виждате тези черепи, аз пак нещо изостанах.....
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: ноември 28, 2012, 14:18:13 »

Цвети, роклята наистина се получи по-добра от очакването.
Свекърва, радвам се че виждаш дантелата, аз вчера от толкова вълнение направих набързо снимката и е доста кофти smile А черепите са на ниските обувки отгоре  pardon
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #140 -: ноември 28, 2012, 14:24:45 »

Видях я, прекрасна е smile На мен дантелените са ми слабост, обаче не можах да си харесам дантела.
Активен
Theya
Любопитен
*
Публикации: 27

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: ноември 28, 2012, 14:25:11 »

Ох, записвам се и аз в темичката...
Чета, чета и толкова се вълнувам. Върнаха ми се всички трепети и вълнения, които предхождаха и моята сватба. Даже ми става леко мъчно, че сватбата ни вече мина  cray, защото, ИнЛовче, най- хубавото предстои... Пожелавам ти една вълшебна, незабравима, приказна, неземна и изпълнена с много усмивки сватба!  give_rose
А като чета до сега... не се съмнявам, че ще бъде такава  Bravo
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: ноември 28, 2012, 14:26:27 »

Еййй сега зърнах разкошотията...много красива е станала и стои прекрасно  heart
Активен
Росита
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Бургас, морето и .....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: ноември 28, 2012, 15:27:02 »

Да кажа, че на снимката изобщо не се вижда роклята колко е прелестна. Дантелата е уникална, стои много стегнато и пада тежко. А влюбеното момиче изглежда като принцеса с нея.  heart
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: ноември 28, 2012, 15:49:52 »

Тя си е принцеска по-принцип  give_rose Аз само не съм изпуснала инфото тези с черепа ще са ти втория чефт ли миличка  give_rose
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: ноември 28, 2012, 16:04:55 »

Ехххх, Росииии, трогна ме много  heart
Цвети,   yea.
Да, тези ниските с острия връх , ще са ми за вечерта smile
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #146 -: ноември 28, 2012, 16:21:25 »

InLove_Girl, наистина роклята е чудесна. Дантелата е много красива, а ръкавите много нежни. Роклята ти стои много добре ! А с коланчето наистина ще има съвсем завършен вид  Bravo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: ноември 28, 2012, 17:50:21 »

Миличка, как няма да те тресе! Ами то не остана! danceg Роклята ти е много хубава, личи си, че дантелата е много интересна, представям си на живо колко по-красива изглежда и ти стои прекрасно! heart Ех, че ми стана еуфорично и на мен !!! yahoo
Активен
Mulan
Професор
Публикации: 342

« Отговор #148 -: ноември 28, 2012, 18:22:32 »

Роклята ми хареса страшно много ,а и ти стои чудесно  Bravo Ще бъдеш страхотна зимна булка heart
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: ноември 28, 2012, 22:36:53 »

На мен също много ми харесва роклята Bravo
А на снимката с прическа ли си, защото косата ти изглежда страхотно?
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: