Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:34:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г. (Прочетена 89709 пъти)
skylife
Сватбен ШАМАН
Re:Сватбата на InLove_Girl - 08.12.2012г.
«
Отговор #120 -:
ноември 24, 2012, 18:07:59 »
Еха - супер. Вие почти сте готови.
Аз моята не знам колко метра беше, ама ръкавите бяха доста. Стана ми интересно как ще изглежда роклята. Звучи много яко
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #121 -:
ноември 24, 2012, 21:33:54 »
Аз нещо не съм била "up to date" с модела на роклята
За коя прическа точно говориш? Тази на 5-та страница, втората? На мен много ми харесва, всички с плитките са страхотни
Ще чакаме роклята във вторник
А маникюра какъв ще е? Намерили жълти камъчета за плуващите свещи на "сладкия" бара?
Казваш, че цветята ще ги поставяте на пиафлорите 2 дни преди сватбата. Ще издържат ли до сватбата? Хич не разбирам от цветя
Успах с подготовката
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
ноември 26, 2012, 08:59:07 »
Инловче, здравей! Малко отсъствах от форума но бързам да ти честитя темичката и да ти пожелая приятни оставащи дни до сватбата!
Прегледах телеграфно темата, довечера повече, но като цяло добих впечатление за идеите ти и те поздравявам!
Ще се включа по-късно като си дочета
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #123 -:
ноември 26, 2012, 11:43:23 »
ВклЮчвам се и аз в отбора на чакащите с нетърпение да видят крайния резултат от зимната приказка на
InLove_Girl
Големи красоти има в галерията ти. Както каза
Thea
- всички прически с плитки са страхотни. Аз самата бих избрала такава, ако не бях с много къдрава и непокорна коса.
Много ми харесаха поканите. Страшно стилни и изискани с тази дантела.
Наистина нямам търпение да видя роклята ти. 14 метра плат -
Очаквам нещо женствено, стилно и величествено
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #124 -:
ноември 26, 2012, 16:45:44 »
Инловче миличкааа идвай да казваш до къде го докара с прготовленията...леле остана съвсем малко време и да вашата приказка
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #125 -:
ноември 27, 2012, 09:35:52 »
Инловче, ония ден гледах пак снимките и щях да те питам тия кафевите обувки с черепи ли са отгоре?
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #126 -:
ноември 27, 2012, 09:40:05 »
InLove_Girl , вече е вторник
Чакаме роклята!
Стискам палци днес да си очарована от резултата
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #127 -:
ноември 27, 2012, 10:36:57 »
Здравейте скъпи дами, ето го и кафенцето от мен
skylife
и аз нямам търпение да си видя крайният резултат на роклята
Даже си взимам и нашата съфорумка
Роси
за критик и компания
Прическата официално е тази :
Вчера ме подстригаха доста
и пробвахме как горе долу ще стои, единствената промяна ще е слагането на "вафлички" за обем в корените. Много съм доволна
Thea
, не съм намерила още тези дреболийки за сладкия бар. Тази седмица ми предстои ходене в Джъмбо за тях, както и за една красива стъклена ваза - за дръвчето с пожеланията. Маникюрите ги гледах много, но нищо не съм избрала окончателно. Реших, че ще се доверя на моята маникюристка. Маникюрът ще ми го прави в четвъртъка преди сватбата - ши лак, така че нямам притеснения, че ще му стане нещо. Цветята ще дойдат още във вторник. Момчето, което ще ми ги достави каза, че белите карамфили издържали по 4 месеца, какво оставало за 4 дни, даде ми 100% гаранция. И аз не разбирам от цветя, затова бях
, но попитах после една позната флористка, тя ме увери в същото
Alleksia
, добре дошла в моята темичка, благодаря за милите думи
nikoletasss
, и на теб добре дошла. Ти също си зимна булка с нестандартни идеи, за което имаш моите адмирации
Цветенцеее
, наистина остана супер малко време и съм наистина притеснена напоследък, няма да казвам какви кошмарни сънища сънувам. Имам чувството, че точно сега, когато ми трябва време, то изтича супер бързо.
Жозефин
, да, ниските обувки са с черепчета. Доста се чудя дали да не направя красиви пандели със сатен и да ги залепя отгоре, но всички около мен ме уверяват, че нямало да се вижда под роклята, пък били и модерни, така че съм в чуденка още.
Кивчо
, и аз нямам търпение да стане 17 ч. и да си взема роклята
Все повече се вълнувам.
Днес трябваше да се срещна с управителката на ресторанта, за да уточним менюто и други подробности, но нещо се разболявам, а тя е бременна и не ми се иска да рискувам
Въпреки всичко ние меню си избрахме, избрахме и солените хапки за кетъринга, така че нямам притеснения.
Имам чуденки за алкохола, дали да добавя нещо друго освен водка, уиски и ракия. Реших да взема и един стек ред бул, но сега си мисля, дали няма да е малко. Може да кажа на сервитьорите да го изнасят само ако някой си поръча. Чудя се и каква да е сумата за допълнителна консумация - 100/200 лв? При вас как беше?
Другото питане ми е..тъй като ще запазим сепаре в дискотека, и който иска може да дойде, та...там дали ние е редно да платим или гостите да си плащат каквото консумират? Тази част ми е тъмна Индия
Пожелавам прекрасен ден, и стискайте палчета
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #128 -:
ноември 27, 2012, 11:04:43 »
ИнЛов, толкова ме вдъхнови с тази прическа... Запазвам си я като идея за Нова година, нали може
Не се притеснявай за цветята. Ако са свежи, няма да имаш проблеми. Имах букети от сватбата, които издържаха над месец. Мъжът ми беше откачил с всички импровизирани вази от 10-литрови туби от минерална вода и само ме подпитваше кога ще ги хвърлям
Обувчиците се виждат на видеото, ако има по-бурни танци...
Направи ги така, както на теб ти харесват, независимо дали някой ще ги забележи или не. Аз на чужди сватби не съм се задълбочавала в детайлите, обаче като дойде моят ред, ела да ме видиш как въртях снимки и видео записи, за да гледам как е било еди на кой си на сватбата
Относно консумацията - можеш да кажеш на сервитьорите, като минете 100 лв, да ви кажат. Ако поискате, продължавате към 200... Някои неща се решават на момента
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #129 -:
ноември 27, 2012, 11:17:46 »
На дискотека всеки си плаща, поне така правят в последно време булките около мен. Допълнителната консумация при нас беше 50лв. от няколко кафета. И ние имахме уговорка, ако се надхвърлят 100лв., да ни се обадят сервитьорите.
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #130 -:
ноември 27, 2012, 11:21:34 »
При нас ангажимента да следи консумацията имаше сватбената агентка, като се бяхме разбрали да се обажда за някакви по- необичайни поръчки. Реално най- накрая допълнителната ни комсумация беше нещо от рода на 25лв.
За алкохола - както си прецените. Ние имахме и вино + джин за един приятел (разбирай 1 бутилка, та ако иска и някой друг). Най- накрая - ракийката и водката бяха на нула, остана ни уиски и немного вино...
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #131 -:
ноември 27, 2012, 11:40:32 »
оооо много ме кефят тия обувки, наистина
И мисля че няма да се виждат, от далече само ще лъска
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #132 -:
ноември 27, 2012, 12:02:39 »
Виж за дискотеката не мога да помогна...но при нас мисля, че бяхме казали май до 100 или 150 лв., че ще поемем свободна консумация...не че това беше попречило на гостите да си плащат, щото никой не им е казал, че не трябва и като го разбарх подивях ама то така в самия ден е лудница и не можеш навсякъде да огрееш.
Нямам търпение за роклята, а прическата много ми харесва... обожавам дългата коса и няма да казвам мойта от колко време си я пускам и като отида при някоя касапка изобщо не си личи, че е била пораснала
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323
«
Отговор #133 -:
ноември 27, 2012, 12:28:24 »
ИнЛовче
, днес ще взимаш роклята. Страхотно !
Щом карамфилите издържали толкова дълго, значи няма да имаш притеснения. Не подозирах, че са толкова издръжливи...
На мен също обувките ми харесват така с черепчета. Много са сладурски !
Ние като алкохол имахме уиски, водка, ракия, вино, бира и шампанско за коктейла. За моите гости това беше предостатъчно като избор. Ние не сложихме граница на допълнителните поръчки, защото бирата не можеше да е внесем, също който искаше още безалкохолно, сок, вода и т.н. извън тези в куверта поръчваше. Но на мен лично 100лв. лимит ми се струват малко /зависи и от броя на гостите и какво е осигурено от вас/.
За дискотеката ние направихме така: Местата бяха запазени /но не от нас, не беше наша инициатива/. Гостите бяха преди нас там, ние платихме входа на кумовете. За сметката нищо не се бяхме разбирали, но като дойде момента да плащаме мъжо ми и кума платиха сметката /около 150 лв. за 10-15 човека/ и тръгнахме. Другите останаха още, ако са поръчвали нещо са си го платили сами.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #134 -:
ноември 27, 2012, 15:51:23 »
На супер прическа си се спряла Инловче
За дискотеката - на сватбата, която кумувахме ние платихме една бутилка уиски и младоженеца ако не се лъжа взе една и ги оставиха на масата. След като свършиха всеки си плащаше консумацията. Не мисля, че е нужно и в дискотеката да поемате всичко.
Много съм харесвала идеята с " дърво с пожелания ". Ти как си решила да го правиш. Би ли обяснила за неразбиращите като мен
.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11