Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 11:05:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво ще подарявате за Коледа?  (Прочетена 19426 пъти)

petqnikolova82
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #15 -: ноември 05, 2012, 16:50:44 »

Радвам се, че темата потръгна и се разменят идеи smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: ноември 05, 2012, 17:21:44 »

Ще следя темата с интерес и най-вече идеите за по-плитки джобове, че ни предстои голямо предпразнично оръсване girl_impossible Мисля и някакви идеи за нещо ръчно майсторено ...
Активен
petqnikolova82
Регистриран

« Отговор #17 -: ноември 06, 2012, 09:38:36 »

В друг форум пуснаха идея за ръчно направени сладки, добре опаковани с коледни мотиви. На мен пък ми хрумна, че може да се комбинира с някое дребно подаръче от сайта който намерих.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: ноември 06, 2012, 10:25:56 »

Да, идеята за домашно приготвените сладки е много очарователна и мила. Но е приложима по-скоро за свободни хора. Аз лично не мисля, че бих намерила време и сладки да направя sad
Картичките ги правя 2 месеца напред, камо ли още нещо smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 06, 2012, 10:39:21 »

много искам да имам малко време за картичките, че съм ги зарязала, а толкова ми се твори smile

Момичета, дайте някоя рецепта на коледните сладки с канела или мед които са....дето се украсяват отгоре.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #20 -: ноември 06, 2012, 11:09:44 »

В последните години подаряваме на роднините бутилка вино и шоколадови трюфели /малките опаковки в златисти кутии/ и някаква коледна красотичка. Тази година си мисля да шия чанти за многократна употреба за пазаруване, хем здрави, хем удобни за носене в дамска чанта.  Вътре пак трябва да сложа нещо, ще мисля. В темата за Дребулийки имаше линк към материали за домашно правени свещи, това също е добра идея. Сладки не обичам да правя, достатъчно съм ги майсторила на млади години, когато ги нямаше на пазара. Пък и по Коледа се събират толкова много неща за ядене, че половината остават и ми е жал за хвърления труд и за продуктите. Сладка, мед, туршии и домашна ракия, красиво опаковани, също биха свършили добра работа за подарък.
Ще следя и аз темата, може да взаимствам още някоя идея. Дали ще има пак размяна на подаръци във форума?
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #21 -: ноември 06, 2012, 11:57:11 »

Момичета, аз правя коледни сладки с украса - много сполучливи и ароматни се получават (преди време бях пуснала линк към моите творения от миналата коледа). Рецептата, по която ги приготвам е тази:

http://thegingercookies.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html

Имайте предвид, че украсата с кралска глазура наистина отнема ужасно много време, докато ако ползвате фондан или захарно тесто, сякаш е по-бързо smile Дано съм ви била полезна smile
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #22 -: ноември 06, 2012, 12:00:24 »

Ето го линка за свещите:
тия Веналия май нямат сайт, само там ли има такъв гел...искам да направя такива коледни, дай ми малко повече инфо за гела и за изработката как точно става. На лични може да ми пишеше също. Мерси предварително smile

http://venalia.com/

пък и темата е Подарък на гостите за спомен от сватбата.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: ноември 06, 2012, 13:55:44 »

да, мен много ме впечатлиха тези свещи, вижте и в бгмамата има линк за това кой вид как се правят smile
Активен
petqnikolova82
Регистриран

« Отговор #24 -: ноември 10, 2012, 12:17:21 »

Само да вметна, че си получих вчера магнита за хладилник и май част от подаръците ще са от сайт. Мисля този уикенд да ги набележа и да започвам да ги купувам/приготвям малко по малко. smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: ноември 12, 2012, 09:28:00 »

пусни снимка да го видим това магнитче smile
Активен
DG
Сватбар
Публикации: 222

Моят сватбен албум

« Отговор #26 -: ноември 12, 2012, 14:04:02 »

Аз вече започнах с подготовката за Коледа ( искаше ми се по- рано да започна, но и тази година не успях).  Вече съм накупила няколко дамски козметични комплекта, на свекърва ми купих електронен речник отбелязка за книги, на свекър ми  му взех пепелник за кола ( страстен пушач е и не ползва пепелника на таблото, а постоянно си прави пепелници от кутиите на цигарите), който може да се закача на  решетката на парното.
Започнала съм да правя картички за всички, и мисля да се стегна и да изплета шапки и шалове, но обмислям и резервни варианти, защото в последно време съм много натоварена в работата и има вероятност да не успея. girl_impossible
Активен
petqnikolova82
Регистриран

« Отговор #27 -: ноември 20, 2012, 16:59:26 »

Josephine ще пусна днес или утре, като съм вкъщи.
Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #28 -: ноември 20, 2012, 17:37:07 »

И аз да се запиша. Търся подарък за съпружеското тяло. smile Първа коледа като женени и искам да измисля нещо по-специално. heart
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: ноември 20, 2012, 18:07:27 »

Аз обикновено залагам на хобита и интереси. Е, случвало се е и нещо практично, от което има нужда, да подаря, но като цяло избягвам. Ако има интересни занимания, нещо свързано с тях. Моят съпруг е ловец, планинар и всичко, свързано с тези неща и с оцеляване, офф роуд и мероприятия на открито, го кефи.
Или пък някакви джаджи, техника...
Активен
Страници: 1 [2] 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: