Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 08:12:38

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 13част  (Прочетена 141001 пъти)

casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #285 -: януари 26, 2013, 20:45:11 »

Моя съвет е наемете си водещ и ДЖ в едно.Според мен това е добрата комбинация.

И аз така мисля good
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 26, 2013, 20:50:42 »

Днес ходихме до Романс,доближава се до  това,което търсим,но не съм сигурна.Някакви отзиви?

Здравей, feelings.
Нашата сватба беше в Романс през Септември миналата година. Гостите бяха около 90 човека, беше комфортно и имаше място на дансинга, храната беше много вкусна, аз имах молба относно предястието и беше изпълнена безупречно, много коректно отношение, всичко, което бяхме уговорили беше изпълнено. Сервиза беше на отлично ниво, удобство за пушачите е, че открития басейн е наблизо и има къде да седнеш и да изпушиш една цигара (въпреки че при нас имаше около 5-6 пушачи, но после споделиха това положително мнение). Изнесения ни ритуал беше на басейна и се получи много романтично  *INLOVE*Ние останахме доволни от избора си, ако имаш някакви по-конкретни въпроси, с радост ще помогна girl_wink Успех с подготовката good  
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #287 -: януари 26, 2013, 20:52:25 »

shiny, ти си герой, в това време по магазините smile
А в La Sposa искаха ли ти пари за пробата?  huhhuh.gif
Активен
shiny
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 26, 2013, 20:59:20 »

shiny, ти си герой, в това време по магазините smile
А в La Sposa искаха ли ти пари за пробата?  huhhuh.gif

Благодаря smile
Пробата в La sposa е безплатна, само трябва предварително да си запазиш час.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #289 -: януари 26, 2013, 21:19:42 »

Я виж ти, на моя приятелка миналата година й поискаха някакъв процент. Ако си беше купила роклята от там, нямаше да й се удържи... Дали има значение сезона? biggrin
Иначе знам, че имат много хубави рокли, но аз така и не ги посетих, цените им ми бяха непосилни.
Моята я ушиха в "Алба" и беше такава, каквато си я представях, което ме удовлетворяваше напълно smile

А това, че трябва да се пробват различни модели, определено съм съгласна, понеже няма как да знаеш как ще изглеждаш в тях smile А и е тоооолкова хубаво smile

Пожелавам ти да откриеш своята час по-скоро!  give_rose
Активен
Venny
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #290 -: януари 26, 2013, 23:42:52 »

Благодаря момичета ! Говорих с Краси относно асистента му и той ме увери ,че така или иначе крайният резултат минава през него преди да стигне до нас и при нужда търпи корекции - мисля да заложим на него!

Искам да ви споделя,че днес имахме среща във Вила Марциана и много ни допадна ! Дамата беше изключително мила,отворени са към всякакви комбинации ,менюто е страхтно,предлагат изнесен ритуал в реално време на значително по-ниска цена от този във Варна.Църквата е на 20 метра от тях - малка ,кокетна църква ,която ще работи само за нас и ще се проведе страхотен ритуал за 160 лв!
Минахме и през катедралата ,там ни обявиха цена 500-600 лв,но миналата година юли бях там,беше обявен час 15 ч,ние бяхме там 14:45 и вече церемонията течеше,понеже свършили по-рано и имали и други ангажименти...та повечето гости пропуснаха ритуала..
Сватбените куверти са между 38 и 70 лв.
Ами..това е нашето място за 20.07. ! lol
Активен
katerinaatan
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: януари 27, 2013, 08:26:17 »

Благодаря момичета ! Говорих с Краси относно асистента му и той ме увери ,че така или иначе крайният резултат минава през него преди да стигне до нас и при нужда търпи корекции - мисля да заложим на него!

Искам да ви споделя,че днес имахме среща във Вила Марциана и много ни допадна ! Дамата беше изключително мила,отворени са към всякакви комбинации ,менюто е страхтно,предлагат изнесен ритуал в реално време на значително по-ниска цена от този във Варна.Църквата е на 20 метра от тях - малка ,кокетна църква ,която ще работи само за нас и ще се проведе страхотен ритуал за 160 лв!
Минахме и през катедралата ,там ни обявиха цена 500-600 лв,но миналата година юли бях там,беше обявен час 15 ч,ние бяхме там 14:45 и вече церемонията течеше,понеже свършили по-рано и имали и други ангажименти...та повечето гости пропуснаха ритуала..
Сватбените куверти са между 38 и 70 лв.
Ами..това е нашето място за 20.07. ! lol

Браво на вас smile Ние най-вероятно ще пообиколим малко докато намерим "нашето" заведение, защото имам много идеи-включително и няколко ваши smile
Активен
amisega
Сватбар
Публикации: 255

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 27, 2013, 09:28:54 »

Момичета, а какво сте измислили като кола за сватбата? От близки/познати или под наем? Аз си харесах много няколко ретро коли, но наемът е 600 лв sad
Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #293 -: януари 27, 2013, 10:02:44 »

feelings  кой сте харесали за фото и видео.

Ами избрали сме си студио Мирела http://www.mirelavideofoto.com/,по преки наблюдения и затова то и това е единственото уредено нещо за сватбата ни.

Здравей, feelings.
Нашата сватба беше в Романс през Септември миналата година. Гостите бяха около 90 човека, беше комфортно и имаше място на дансинга, храната беше много вкусна, аз имах молба относно предястието и беше изпълнена безупречно, много коректно отношение, всичко, което бяхме уговорили беше изпълнено. Сервиза беше на отлично ниво, удобство за пушачите е, че открития басейн е наблизо и има къде да седнеш и да изпушиш една цигара (въпреки че при нас имаше около 5-6 пушачи, но после споделиха това положително мнение). Изнесения ни ритуал беше на басейна и се получи много романтично  *INLOVE*Ние останахме доволни от избора си, ако имаш някакви по-конкретни въпроси, с радост ще помогна girl_wink Успех с подготовката good 

Много благодаря,друго си е мнение от вече преминали по този път,обаче нещо не го усетих като *нашия*ресторант,сега смятам тези дни понеже почивам да обиколим и другите набелязани места и вече да се решава.Ще обиколиме и за халки днес и на ди джея мисля да звъннем,че вече взех да се притеснявам,уж има време,ама......Аз мисля и за рокля да отида вече и да пробвам,тази ,която харесах в Ла споса първо и после на обиколка из магазинчетата покрай Ритуална зала.Спорна седмица на всички
Активен
Lorelay
Ентусиаст
**
Публикации: 52

« Отговор #294 -: януари 27, 2013, 12:31:56 »

Момичета, а какво сте измислили като кола за сватбата? От близки/познати или под наем? Аз си харесах много няколко ретро коли, но наемът е 600 лв sad

И на мен много ми се иска да сме с ретро кола. От къде намери някаква информация за такъв тип кола? smile
Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 27, 2013, 13:45:21 »

http://bonin-classic-cars.com/classic_cars_bg.php

Колите са невероятни... особенно Mercedes-Benz 500 К 1936 реплика, но... цената...

Автомобилът под наем за церемонии – сватби, балове, партита: 500 лв.
Цената включва:
• Наем на автомобила
• Гориво за 50 км пробег
• Шофьор в делови костюм
• Застраховка ГО
Цените са без ДДС.
Амтомобилите са отдават под наем само в рамките на гр. Варна.
« Последна редакция: януари 27, 2013, 13:48:21 от amisega » Активен
amisega
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 27, 2013, 14:36:24 »

Ето няколко сайта за наем на лимузини във Варна:

http://ka-moto.com/Extras/extras.php

http://limosbg.com/uslugi.php

http://www.traveltime.bg/bg/%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D0%9D%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%9B%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8/106-%D0%92%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0.html

http://eurent.bg/bg/limousine

Но на мен ми се иска да е ретро кола. Моля, ако някой намери нещо или има познати, да сподели...
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 27, 2013, 16:12:48 »

Да се похваля и аз. Вече имаме ресторант, сега търся фото и видео. Смятам да заложа повече на снимките и съм много затруднена с видеото. Мнения?
За Краси Ламбов знам. Наистина е много добър, но цената е малко висока за бюджета ми...
Активен
feelings
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #298 -: януари 27, 2013, 16:30:52 »

Да се похваля и аз. Вече имаме ресторант, сега търся фото и видео. Смятам да заложа повече на снимките и съм много затруднена с видеото. Мнения?
За Краси Ламбов знам. Наистина е много добър, но цената е малко висока за бюджета ми...

Кой ресторант избра?За видеото и снимките погледна ли тези,които аз избрах?
Активен
Lillly
Сватбен ГУРУ
Публикации: 599

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: януари 27, 2013, 16:53:00 »

В крайна сметка се спряхме на Вентура. Отношението е много професионално и залата е много подходяща smile
Да, имам оферта от Мирела. Смятам да се срещнем и да видя някой техен филм. Ти от къде имаш впечатления за работата им?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: