Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 03:31:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 12 част
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 12 част (Прочетена 146411 пъти)
Lady_B
Регистриран
Публикации: 4
Re:СВАТБА В БУРГАС - 12 част
«
Отговор #15 -:
октомври 25, 2012, 11:27:23 »
В бранша се говори упорито, че Диаманти си правят скрита реклама по форумите. В Бургас има над 20 сватбени агенции, можете да ги откриете в Google и всяка от тях може да направи мечтаната от вас украса, от там на татък всичко е въпрос на договорки и цена. Така, че ходете и събирайте оферти.
Активен
veni_diamanti
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #16 -:
октомври 25, 2012, 17:03:46 »
Цитат на: Lady_B в октомври 25, 2012, 11:27:23
В бранша се говори упорито, че Диаманти си правят скрита реклама по форумите. В Бургас има над 20 сватбени агенции, можете да ги откриете в Google и всяка от тях може да направи мечтаната от вас украса, от там на татък всичко е въпрос на договорки и цена. Така, че ходете и събирайте оферти.
Здравейте уважаеми бивши,настоящи и бъдещи булки и младоженци,привет от Агенция Диаманти! В края на сезона на някои колеги явно нервите им не издържат и търсят утеха с "постването" в този форум. След тези несъстоятелни убиди от Lady_B и ние решихме да се влючим с право на отговор.
Явно Lady_B е човек от "бранша" щом толкова е запознат/а с клюките в нашите среди, и може би никой скоро не му искал оферта, че се моли поне от Google някой да влезе в офиса му. Ние винаги сме разчитали на доволни клиенти, а не на скрита реклама,дори и реална реклама не си правим, защото от добрата дума по тежък камък няма! Ако грешим за Lady_B сърдечно и се извиняваме, след като тя докаже,че е реална булка или младоженец и се обоснове за последните си две писания по наш адрес! Извиняваме се на всички за тази намеса но трябва да стане ясно кой крив, кой прав и нещата да се случват на момента е не някой се сетил години след сватбата си че екипа който го е обслужвал не му дал качествен продукт.Така че Lady_B чакаме с нетарпение да разкриеш картите си и достойно,коректно и точно да кажеш макар и късно своите претенции! Поздрави!
Активен
dragonfly_bs
Любопитен
Публикации: 21
«
Отговор #17 -:
октомври 25, 2012, 18:36:41 »
Poli,ние ходихме до Атриум и мога да кажа,че дамата там бе много мила.Щяха да подготвят една от залите и определено бе заета,но ни отдели време и терасата ни показа-като цяло много отзивчива
На нас цветовете не ни отоварят на замисъла,но терасата е чудесна и достатъчно голяма за изнесен ритуал.В Гранд хотел Поморие залата е хубава,но когато отидохме управителят не бе там.Май се отказахме от Поморие като дестинация и затова не сме искали оферта.Феста я погледнахме само отвън откъм плажа и ни се видя,че има много колони,но най-добре виж лично ресторантите,които представляват интерес за теб.
Активен
swan
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #18 -:
октомври 26, 2012, 09:38:20 »
dragonfly_bs
вие спряхте ли се окончателно на ресторатнт или още избирате?
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #19 -:
октомври 26, 2012, 11:11:21 »
До кога ще чакаме доказателства, че агенция Диаманти не се справя добре с работата си и не спазва уговорките- писмени или устни. Ако моята фирма беше поместена тук и някой ненормален/на бръщолеви каквото и падне ще държа отговорни администраторите на сайта. Ако никой няма какво да каже по въпроса за лошата работа и несправяне с уговореното, то моля постовете на Сульо и Пульо да се премахнат. Некоректно е най-малкото.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #20 -:
октомври 26, 2012, 12:07:44 »
няколко човека сме си изказали мнението за Диаманти, всичките ли ще кажете че сме скрити агенции които имат конкуренция?
Активен
dragonfly_bs
Любопитен
«
Отговор #21 -:
октомври 26, 2012, 18:21:53 »
Swan,уж сме се спрели,но още не сме го резервирали,защото ми се вижда малко мястото за изнесен църковен и се чудим как да нагласим ритуалите,че хем да не разкарваме много гостите, хем да сме в ресторанта,който искаме.Направо
Активен
dragonfly_bs
Любопитен
«
Отговор #22 -:
октомври 26, 2012, 18:31:28 »
Josephine,извинявам се,но получи ли лично съобщение от мен,защото профила ми нещо се бъгва и не знам дали въобще съм съумяла да го изпратя?
Активен
Adela
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #23 -:
октомври 26, 2012, 18:53:51 »
Помогайте .... Калоян Спасов или Виктор Налбантов...има ли някой техни снимки от цялата сватба ,които да са качени във форума ??!!
Активен
confused
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #24 -:
октомври 26, 2012, 20:30:09 »
Здравейте момичета! Аз искам пак да попитам за комплекс Св.Тома, край Созопол,тъй като все още нямам отговор на емеилите които им изпратих
В по предните части някой беше писал, че може да изпрати оферта ако някой иска. Е аз искам
Може би малко късно , но.....Влюбих се в снимките на това място . Дано и на живо да е толкова красиво. Нямам търпение декември да се приберем в България и да го видя на живо. Но дотогава ще съм благодарна за всякакво инфо за комплекса. И още един въпросче- дали в Бургас има магазин на Проновиас или на някой представител. Избрах си тяхна рокля, но се чудя дали да я купя от тук (Англия) или от България. Все си мисля, че в Бг ще ми излезе по евтино. Може и да греша.
Активен
dragonfly_bs
Любопитен
«
Отговор #25 -:
октомври 28, 2012, 00:44:33 »
Здравей,confused:) В сайта на Pronovias е посочен представител само в София.В българската страница на bridalfashon.bg информацията е същата. Ако искаш ми пиши на лични точния модел и колекция,за да ги питам за цената или направо направи запитване на e-maila им
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #26 -:
октомври 29, 2012, 08:51:36 »
dragonfly, нищо не съм получила за съжаление. Прати го пак
Активен
dragonfly_bs
Любопитен