Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:49:57
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Очаквани бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
17
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Очаквани бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2 (Прочетена 88514 пъти)
Snow_White
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1358
Re:Очаквани бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2
«
Отговор #195 -:
ноември 01, 2012, 14:17:55 »
ми то си е смешно, но още по-смешен е метода с насочването с помощта на фенерче: светваш с фенерче там, където е главата на бебето и го насочваш надолу....странно и смешно, но има мами, които твърдят, че има ефект почти веднага
Ти имаш достатъчно време беб да се ориентира самостоятелно
Активен
Ivonbufon
Ентусиаст
Only God can judge me!
«
Отговор #196 -:
ноември 01, 2012, 17:05:13 »
Момичета страхотни сте! Много ви благодаря за подкрепата
Още нямаме бебе, контракциите ме мъчат от 2:30 снощи и не искат да ме приемат в болницата и това си е. Дано имам повече новини скоро. Междувременно продължавам да ви чета темичките и да черпя полезни съвети
.
Успех на всички бъдещи мами!
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #197 -:
ноември 01, 2012, 17:13:14 »
и ние продължаваме да ти стискаме палци,
Ивон
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #198 -:
ноември 02, 2012, 17:51:23 »
Все още стискаме палци Ивон, дано всички мине бързо, чакаме новинки от теб
и то хубави, че всички е наред
Веси честита рожба да е жива и здрава и много да ви радва
М/у другото шезлонга, който си избрала е удобен , но само за първите месец два след това става малко неудобен, лично мое мнение, понеже съм го изпробвала и за по-голямо бебе за мен беше неудобно.
Активен
Princess_of_the_Dawn
Баш Майстор
«
Отговор #199 -:
ноември 03, 2012, 01:05:56 »
Ivonbufon
, стискам палци и аз и чакам скоро хубавите новини.
За ваничката, аз ползвам обикновена и вътре слагам шезлонгче, но е по-различно от това, което Веси е показала. Ползвам си го още, вече 5-ти месец и мисля още ще изкара. Удобно е поне за нас. Когато може да сяда, ще го махна и ще продължа да ползвам ваничката.
Активен
fibi
Баш Майстор
Ангелчето на мама Изабел
«
Отговор #200 -:
ноември 03, 2012, 09:55:25 »
Ivonbufon, Леко раждане мила, как съм те пропуснала, нямаш ли си темичка.
Бебчо ще се роди по термин, това е уникално
Още веднъж леко раждане, бъди силна, много гушки от нас
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #201 -:
ноември 04, 2012, 13:49:36 »
Момичета аз се връщам в тази тема с офицялен термин 21.12.2012
Незнам какво са гледали докторите докато бях в чужбина или бебо си е наваксал 2 седмици които изоставаше според друди доктори...
Но доктора който ще изражда бебето(един от най-добрите според жените които познавам и са раждали вече) вече съм в 33 г.с.Говорих ме и за раждането и чесно казано ме хвана страх
не мога да повярвам,другия месец,живот и здраве, ще ставам мама
А сега отивам на бременна фотосесия
Целувки на всички
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #202 -:
ноември 05, 2012, 11:47:26 »
Момичета, влизам на бързо да се отчета.
Накратко, преместихме се в нова къща и нямам интернет и затова не съм влизала да пиша, иначе ви чета по телефона, но ми е трудно да пиша.
Преместването беше трудно и все още съм в депресия.Колкото и странно да звучи фактът, че не съм на работа също много ми тежи, което е странно, защото не съм от работохолиците.
От днес съм в отпуск по майчиство и нещо съм се спекла много здраво. ако има тема за моето раждане, подходящо заглавие би било "Румяна е супер страхлива мама" или нещо от този род.
На прегледа в петък се оказа, че бебето се е обърнало и сега е седалищно, влизам в 34 седмица и не знам дали ще се обърне. Бях се настроила за нормално раждане и сега тази новина ме притесни доста. Поне в неделя направих първите покупки за бебето, че нищо не бяхме купили, което също ме притесни. Абе изобщо нещо съм се сдухала по много линии.
Вие как сте момичета, имате ли същите притеснения като мен? Просто нямам доверие на лекарите и много се притеснявам, ако моя доктор не може да дойде, просто не знам какво ще правя. Абе куковица съм станала.
«
Последна редакция: ноември 05, 2012, 12:19:34 от roumyana
»
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #203 -:
ноември 05, 2012, 12:07:17 »
Руми
, това притеснение в твоите седмици сигурно е някакво препятствие, през което бременните минават - или поне и на мен ми се случи същото нещо ..... Имах една седмица, в която направо се бях побъркала от ужас какво ще правим като се роди бебето, как ще протече раждането, как не сме купили почти нищо, да не вземе да тръгне да се ражда по-рано, дали ще се справим като родители.....Тогава отидох със списък от 12-на въпроса при доки и той много внимателно и спокойно ми отговори на всичко, като успя и да ми вдъхне и кураж, и спокойствие. Страха от неизвестното никога няма да изчезне, но пък сега се чувствам далеч по-уверена и в хармония със себе си (за последното нямам обяснение как го постигнах). Имаш време, ще се справиш с всичко
И честит ви нов дом, толкова е хубаво да посрещнете новото човече на ново място и все едно да започнете на чисто заедно
Бъди спокойна и позитивна, и ако имаш нужда от помощ, съвет или просто да споделиш - насреща съм
miauka
, welcome back
Много готина дата си е избрало бебчето за термин
И за теб важи същото - спокойствие и силна храна.
Ще се справите, момичета
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #204 -:
ноември 05, 2012, 13:11:35 »
Руми , спокойно , аз също съм в паника от предстоящото раждане , за гледането на бебо не го мисля, имам опит с децата на сестра ми , гледала съм ги от бебета и имам понятие за какво иде реч. Притеснението ми е по- скоро за самото раждане и дали ще се справя аз самата и т.н. Имам опасения , освен това и нашето бебе не се е обърнало , а е напречно разположено , но аз от самото начало се подготвям и за секцио , понеже имам проблеми - изпадам в панически кризи от време на време и вдигам кръвно за това още не се знае какво ще е раждането при мен. Обикновено лекарите не отсичат директно - секцио трябва да е заради паниката , но никой не може да ти гарантира как ще се чувствам по време на самото раждане.
Активен
miauka
Наблюдаващ
Сватбен ГУРУ
"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"
«
Отговор #205 -:
ноември 05, 2012, 18:05:52 »
Snow_White
наистина бебо си е избрал "края на света" за термин
roumyana
честит ви нов дом
За раждането и аз се притеснявам!И мен като red_roses не ме е страх от гледането на бебо,ами от самото раждане дали ще се справя с болката,дали ще е много продължително,дали той ще е добре и т.н.Абе луд сериал ми е в главата понякога
но мисля,че това е нормално като си има в предвид всички хормони които бошуват в нас. А и е напълно човешко да те е страх,така ни е заложено да ни е страх от неизвестното!Но аз все си повтарям,че всички хора майка ги е раждала и аз ще се справя!Вярвам,че докторите са там за да ми помогнат и,че това е последната крачка до срещата ми с моето дете
Неизбежно е да не мислиш за това, все пак не е нещо което ти се случва всеки ден,но важното е позитивните мисли да преобладават
Моя бебо за сега е в позиция "готов за излизане" да видим дали ще се задържи така до края!
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #206 -:
ноември 05, 2012, 20:08:45 »
Леле момичета все едно чета мислите си, не знам дали има някоя от нас, която може да избегне такъв тип мисли. Аз също съм малко в паника от неочакваното и както повечето от вас и аз имам опит с децата на сестра ми 2 броя
сега на 6г и а 2 и половина, а и съм живяла известно време в чужбина и се прехранвах с гледане на деца -2 на брой на 5 месеца и на 6 годинки, така че за гледането не мисля. Много ме е страх от самия процес- раждане. Днес моя приятелка роди- момиченце 3700кг Снежана- да ни е жива и здрава, раждането е било нормално, но не посмях да попитам за подробности, толкова истории съм чула и добри и лоши, та сега се надявам и нашите историйки да са хубавки
РУмяна
честит ви нов дом, много хубаво , че сте на ново място, всичко ще е наред, мисли позитивно
Сноу
как сте вие, напазарувахте ли вече повечето неща?
Стискаме палци на
Ивон
не е на линия дано вече има здраво и хубаво бебе
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #207 -:
ноември 06, 2012, 17:33:52 »
Момичета, всички хора майки са ги раждали - няма как бебетата да останат в коремите ни. Без болка няма да мине - то е ясно, но пък и медицината е толкова напреднала, че предоставя много възможности за притеснените мами - въпрос на избор и лично усещане. Аз знам, че това е нещо, през което трябва да минем и не го мисля много-много
. Стискам палци всички да имаме леко и безпроблемно раждане
Еми,
почти всичко е готово...има разни дреболии, но те не са толкова съществени и таткото може да се справи с тях ако се наложи. Днес ще сглобяваме легълцето на Бубито, нямам търпение да го видя как ще изглежда в спалнята до нас
Пак да попитам, някой поддържа ли връзка с
Фийби_бг
?
Активен
punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204
«
Отговор #208 -:
ноември 07, 2012, 09:56:24 »
И аз не съм я виждала от много време. Дано да са добре
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #209 -:
ноември 07, 2012, 10:19:29 »
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,33921.0/topicseen.html
Момичета имате си изненада в темата, посетете линка и ще разберете къде се губи Фийбс....
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
17