Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:26:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Очаквани бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2  (Прочетена 88443 пъти)

svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: октомври 18, 2012, 08:25:18 »

Нашата не беше анатомична, имахме и допълнителна приставка, като шезлонг, която ползвахме доста кратко. Така или иначе като започне да седи си сядаше и започваше една игра...  tease  Та с една дума - използвахме доста дълго ваничката. Защото на него му беше забавно да играе във водата, а на душа не е толкова интересно. С анатомична, обаче това не може да се случи доколкото знам, защото става тясна за по-големи деца.

За стерилизацията на помпата - ако нямаш намерение да даваш кърмата на бебето, няма нужда и да се стерилизира помпата. Имам предвид, че ако в болницата се наложи цедене, защото кърмата е повече отколкото бебето изяжда, няма да е необходимо помпата да е стерилна. Пък и реално, тя така или иначе не остава за дълго стерилна.
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: октомври 18, 2012, 09:00:49 »

За ваничките и сестра ми си взеха обикновенна с такова като на Свтли, като шезлонг.И в момента го къпят в нея, на 1.7г. и пада голяма игра.Той обича да седи в нея, да размята патета и други плуващи играчки, а и така по-лесно се къпе, иначе обикаля из банята и двамата ставате мокри.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #167 -: октомври 18, 2012, 10:23:54 »

И ние сме с обикновенна ваничка.Тези дни може би ще купя само анатомичната приставка.Светли и Магито са прави че анатомичната ваничка за по големи деца не става, а и не е задължително дори да се купува приставката.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #168 -: октомври 19, 2012, 21:40:05 »

Благодаря ви за мненията, момичета...ще видим какво ще измислим с таткото  crazy
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: октомври 19, 2012, 23:10:51 »

Ние сме харесали такава ваничка, само че в розово http://www.google.ca/imgres?start=112&um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1CHFA_enCA484CA486&biw=1274&bih=743&tbm=isch&tbnid=gN7siGLH2ZfWBM:&imgrefurl=http://www.caribbeanbaby.com/Baby-Bathing-Basics.html&docid=o2Y4NmSa0p4sVM&imgurl=http://www.caribbeanbaby.com/Baby_Tub.jpg&w=216&h=200&ei=VcGBUKWkKZTlyAG1tIGIBw&zoom=1&iact=rc&dur=2&sig=104651988655286635958&page=5&tbnh=144&tbnw=156&ndsp=30&ved=1t:429,r:25,s:100,i:79&tx=54&ty=78
не знам на този вид ли казвате анатомични, но ми препоръчаха именно такава да купя защото бебка може да си опре главичката а не да се налага да я подпирам аз. Поне така ми обясниха на мен.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #170 -: октомври 21, 2012, 09:34:32 »

Ани имай в предвид,че пак ще подпираш главичката на беба,защото това е твърда пластмаса.Лично аз се отказах да купувам такава приставка,къпя Крис ,като ми е легнал на ръката и е доста удобно.Слагам отдолу на коритото една по дебела пеленка за да не му обива на дупето и така се къпем.Моят личен съвет е да не купувате тази ваничката ,защото в първия месец беба няма да я слагаш на тази приставка ,а ще я държиш - просто защото ще бъде още много свитичка ( ще заема вътреутробната поза) и не е за препоръвчане да се къпе по този начина ( говоря за първия месец) .В крайна сметка пабче всеки сам решава smile Целувки
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: октомври 21, 2012, 17:16:38 »

мерси, Бибси
Активен
Katence
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #172 -: октомври 21, 2012, 20:18:36 »

Мацки, включвам се, за да ви се похваля, че на 13.10.2012г. се роди нашата мъничка дъщеричка Сияна.Бебка се роди с мерки 2850гр. и 46 см. От няколко дни сме си вкъщи и свикваме с малкото човече Wink
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: октомври 22, 2012, 08:01:34 »

Katence страхотна новина, толкова много се радвам, да ви е жива и здрава малката Сиянка и много късмет да има в живота. Разкажи как мина раждането, как протича един ваш ден,то първите 10 дни май са най- трудни?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: октомври 22, 2012, 10:22:19 »

имаме си бебче, имаме си бебче danceg danceg

Катенце да ти е жива и здрава, много усмихната и щастлива, малката Сияна! give_rose
Активен
Katence
Ентусиаст
**

« Отговор #175 -: октомври 22, 2012, 10:51:41 »

Благодаря ви момичета, на всяка от вас пожелавам скоро да усети тази радост!!!!!!!
Раждането мина изключително леко.На 12-ти сутринта отидох на запис на тонове и доктора ме успокои, че няма да раждам скоро pleasantry.Прибрах се вкъщи малко разочарована и цял ден мрънкаха, че това малкото не иска да излиза insane
Вечерта се мотах до късно и към 12 съм заспала. По едно време усетих някаква режеща болка в корема и в просъница си помислих, че ето това трябва да е болезнена контракция.В същия момент усетих и струйка да изтича от мен, реших все пак да стана да проверя какво става и водите ми изтекоха. Мъжа ми гледаше телевизия в хола и не можа да повярва като му казах tease.Набързо си взех един душ, багажа и газ към Шейново.Приеха ме към 2 и 30 с контракции на 1 минута и 3.,5 см. разкритие.Качиха ме горе за тонове и клизма и към 5 се обадих на моя доктор, че раждането започва.Поисках си упойка, не защото не издържах на болката, а защото на практика нямах време да отдъхна от контракциите, понеже се преплитаха една в друга. Към 5 и 30 доки дойде и направих няколко напъна още в предродилна, главата на малката взе да се показва и като чух, че има коса вече нямах търпение да си я видя на живо, преместиха ме в родилна и с още 3 напъна малката се появи.Оказа се,че съм с доста тесен таз и ми направиха перинеотомия, имам няколко външни и вътрешни шева.
След като родих бебка, ми я донесоха и си седя на гърдата ми 2 часа докато упойката ме отпусне smile, беше невероятно усещане, да видиш най-накрая това малко същество в прегръдките си heart
Сега бебка сладко спи до мен, а аз още не мога да повярвам ,че си е моя!!!!!!Още се нагаждаме, но ми е много кротко детето само спинка и папка.През нощта също ни оставя да си починем, макар да е малко по-неспокойна отколкото през деня.
Пъпчето ни падна в петък и днес чакам педиатъра, да го погледне и да ни даде зелена светлина да си я къпем спокойно в коритцето, че още не смеем да я потапяме.
Това е от мен момичета, като мога ще се включвам да видя как стоят нещата при вас yahoo
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: октомври 22, 2012, 11:00:36 »

Катенце, супер, дай боже всеки му такова раждане! е, може би си ни спестила по-лошите части, но всичко е минало бързо, макар и с шевове, но той май без тях не може. Толкова е хубаво да има позитивни постове на тема раждане, това изпълва останлаите от нас с надежда. Ще чакаме пак да ни информираш как се развивате.
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #177 -: октомври 22, 2012, 11:04:10 »

Честита радост, Кетенце  give_rose Да е жива, здрава и спокойна малката Сиана, да расте безгрижна и жизнерадостна, а на теб бързо възстановяване.
Много ме успокои разказа ти, благодаря ти, че го сподели с нас  give_rose
Активен
Katence
Ентусиаст
**

« Отговор #178 -: октомври 22, 2012, 11:15:37 »

Катенце, супер, дай боже всеки му такова раждане! е, може би си ни спестила по-лошите части, но всичко е минало бързо, макар и с шевове, но той май без тях не може. Толкова е хубаво да има позитивни постове на тема раждане, това изпълва останлаите от нас с надежда. Ще чакаме пак да ни информираш как се развивате.
Мерси ,Руми, нищо не съм спестила раждането наистина беше страшно леко и като цяло имам само хубави спомени от него.Но съм на мнение, че ако решиш, че не издържаш на болката по-добре да си поискаш упойка, така поне аз бях по-спокойна и успях да си се насладя на момента good
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: октомври 22, 2012, 16:28:18 »

Катенце, честито и от мен

да е жива и здрава малката Сияна а на теб бързо възстановяване Wink
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: