Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:33:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на irishka - 22.09.2012  (Прочетена 43173 пъти)

irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: септември 25, 2012, 22:32:41 »

Тъкмо щях да ти кажа, че си страхотно фотогенична! Особено на снимките в близък план изглеждаш толкова спокойна, естествена и чаровна!
  blush Благодаря ти, радвам се да го чуя. По принцип наистина съм доста  nea на снимки.
Хахаха ... рибарската мрежа беше страхотно попадение - отново негова идея - помоли един човек да ни услужи за фотосесията  pardon
За тебеширените снимки не съм чувала, но звучи интересно и ще чакам с нетърпение четвъртък-петък да ви видя предсватбено.  give_rose Разкажи, ако не е тайна-изненада.
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #121 -: септември 26, 2012, 07:51:50 »

Честито и от мен!  give_rose Снимките са страхотни!!! Тази с мрежата е уникална  Bravo
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: септември 26, 2012, 12:02:32 »

irishka, много хубави снимки, а вие сте още по-хубави! give_rose Не съм съгласна, че не си фотогенична Wink
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: септември 26, 2012, 13:18:14 »

Страхотни снимки, Ири!! Браво и на вас и на фотографа ви!! Bravo Bravo Bravo А ти... ти си просто прелестна..  give_rose give_rose
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: септември 26, 2012, 16:29:02 »

Иришка прекрасни сте  Bravo Bravo Bravo  give_rose
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: септември 26, 2012, 17:12:02 »

Красива и нежна булка! СТрахотна прическа, бравоо yahoo
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #126 -: септември 26, 2012, 20:16:11 »

Иришка,  нали знаеш каква си ми слабост! ПОЗДРАВЛЕНИЯ - прекрасни сте!
Ти си била безкрайно красива булка

Честито! От все сърце ви желая много здраве, много щастие, любов и пълна къща със дечица!
Приятно пътешествие! Очаквам те с нетърпение
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #127 -: септември 27, 2012, 06:28:04 »

Иришка, прекрасна булка си била good Мнооого красива! Честитоооо още веднъж! Bravo
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: септември 27, 2012, 08:31:27 »

Много красива булка си била,миличка  Bravo.Още още....малко снимчици чакаме  give_rose
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #129 -: септември 27, 2012, 13:07:09 »

Леле, Иришка, колко си магнетична на снимките! Супер естествена, спокойна, самоуверена, харизматична... Как може така да говориш за себе си?  diablo Фотосесията е невероятна!  heart
Активен
Diann
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #130 -: септември 27, 2012, 19:31:51 »

Красива си! Много!  give_rose
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: септември 28, 2012, 18:17:53 »

Олеле какви мили думи! Благодаря ви сладурани!  blush Hide2 give_rose
Ние сме на интензивно водопадообикаляне  yahoo нищо общо с хоризонтално положение в СПА комплекс  pardon Но колкото и добре да си каталясваме през деня, вече е крайно време да споделя за сватбения ни ден  smile
Колкото и да хвърчахме до последно, все още имаше неща за дооправяне последната вечер до 1 часа - да подготвим стаите вкъщи за гостите от другите градове, да направим хапките за хотела, да си залепя липсващата дантела на роклята, да я изгладя заедно с булото и да добавя малко тюл на кринолина около кръста ... а, и накрая нали сме си умнички с баща ми, решихме да украсим менчето и ракията за хотела със здравец и разбира се на сутринта той изглеждаше меко казано тъжен.  girl_impossible За щастие водната баня го развесели Girl_hide
Сутринта едва дочаках да звънне алармата, за да ставам вече  pardon Пих едно бързо кафе, борих се сума ти време с лещите си като в един момент бях сложила две в едно око едновременно и докато се усетя ...  crazy От там натоварихме почти всичко в колата и потеглих за прическа и грим. При фризьора трябваше да доуточним с шефката в ресторанта мястото за втория фотограф, за когото решихме ден преди сватбата. Нашият фотограф ни препоръча този вариант. И така, след като прическата беше готова, трябваше да направя избора на бижута най-накрая. Реших тиарата да я има, а да нямам колие.
Потеглям за прическа, а по пътя милото ми звъни, че жената на братовчед му решила, че ще идва и трябва на нея, на двете им момченца и на още един човек да добавим места  beating Как не се буторясах някъде докато говорех по телефона ...
Тук вече се разхождах по ежедневно облекло и прическа с було  tease От грима вече адски закъснях и роднините ми ме чакаха в хотела. Всички бяха толкова хубави!  Hide2 Там братовчедката се зае с подготовката за изпитанията на милото, а снаха ми - с украсата на стълбището. Аз примъквах разни сватбени детайли, за да ги снима фотографа. После ме облякоха ... по-скоро докато ме лакираха, а леля ми ме хранеше, те ме обличаха. Дълго време  Girl_hide Последва фотосесия, на която бях толкова нервна и притеснена ... добре че Венци ме напътстваше. Междувременно постоянно прииждаха гости и аз ги посрещах и си правех бързи снимки с тях. А Венци постоянно ми напомняше, че няма време  girl_impossible Имах чувството, че само след минути се чуха клаксоните, някои извика "Идват!"
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: септември 28, 2012, 18:18:18 »

и след миг кумата влезе при мен - бяхме се разбрали тя да е от моята страна на барикадата, докато те преодоляват другите препятствия  blush Всичко стана много бързо - докато тя открехне вратата на стаята, в която бях аз и сякаш бяха вече при мен. Някакси в бързината го пропуснахме ритуала с прибулването huhhuh.gif Той дойде при мен и ... направо не зная какво се случваше - гледах го на видео после - обувката ми е широка, той пъха банкноти ... накрая ми стана, но я няма другата обувка, топло-студено, търси, намира я, татко ни извежда, слизаме долу, ритам менче (много ме е яд че не ми бяха сложили бяло и червено цветенце, а после в ресторанта въобще нямаше менче), играем хоро, нещо не е наред с роклята, спъвам се, продължавам да играя, после снимки с приятели и роднини и тръгваме за фотосесия ... Там честно казано много се бях ошашкала защо така тази рокля ми е адски дълга и я настъпвам, стомахът ми се обръщаше като се сетех, че ще танцуваме първи брачен танц и ще се въртя ...  shok Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Междувременно по предложение на Венци решихме да отидем по-рано в ресторанта, за да направим прилични снимки с гостите, така че трябваше да сме по-експедитивни със снимките.
Тръгваме към ресторанта и аз се сещам, че лаптопа е в хотела, а трябваше да направим видео-обаждане за хората, които не можеха да дойдат. Родителите ни казаха че ще минат да го вземат на път към ресторанта. Ние през това време се снимаме с гостите (малко тъпичко се получи - ние наредени там като експонати, ама карай), хората от общината закъсняват, родителите - също! Накрая дойдоха всички и точно докато стоим в началото на пътеката, ми махат, че видео-връзката се е разпаднала.  Oh my ... Аз настоявах да изчакаме докато я възстановим и след като всичко беше готово - милото с кумовете тръгнаха, а след тях баща ми ме заведе до олтара. Не си спомням дали го прегърнах и целунах в края, наистина всичко ми е толкова мъгливо ... казахме нашите "Да", разменихме пръстените си, а аз едва се сдържах да не се разплача. Когато ни пожелаха щастлив семеен живот и трябваше да си излезем като семейство, стана толкова смешно ... първо ни бяха разположили на друго място арката и това от една стана ни обърка, второ беше твърде късно за плануваната фотосесия на фона на залеза, трето нашият "шофьор" си беше тръгнал и нямахме превоз за да ходим където и да е и вместо той да ме вземе на ръце и да ме изнесе и да тръгваме, ние се чудихме на къде да хванем, накрая той ме хвана за ръка и ме поведе през ресторанта, казвайки на всички "Чао", без да отговаря на въпросите "Ама вие къде отивате?!"  biggrin След което отидохме при тях отново и направихме едно импровизирано поздравление с гости, объркваики ги тотално, т.к. предварително им бяхме казали, че няма да има такова, заради снимките със залеза  crazy Дойде време да влизаме в ресторанта и т.к. братовчедка ми ми беше обяснила, че кринолина е свит (от много репетиции за първия танц май бях счупила първия обръч), та DJ-я и милото се заеха да ми ремонтират кринолина и след като беше готов, започна празненството ... Цяла нощ танци-манци! Голям купон. До тук имам само хубави отзиви, че гостите са много доволни!  Bravo Само леееекинко ще вметна, защото то не е много за разправяне, ама нали ... Милото беше Мистър Самообладание на първия ни танц, а аз така се бях притеснила, дори първия път отказах на DJ-я и той ми даде още малко време  blush Не зная дали си е личало и как е изглеждало, нямам го заснето, дано да не е било много зле!
Ооооох супер много се отплеснах, дано не съм ви отегчила. Сега изчезваме на вечеря, а като се върнем ще кача някоя снимка от медената седмичка. До после!  yea
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: септември 28, 2012, 23:14:39 »

Пробвах да кача снимки, но ми дава грешка. Ето линк:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.3808994072022.2140819.1492575281&type=1&l=a0251fd29f
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: септември 29, 2012, 08:57:28 »

Миличка, много интересен разказ, много ми харесва времето, в което го разказваш - все едно пак беше там! heart Явно не всичко е минало по план, но важното е, че всички са се забавлявали Bravo
Линка обаче аз не мога да го отворя ...
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: