Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:22:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на irishka - 22.09.2012  (Прочетена 43166 пъти)

mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: септември 11, 2012, 13:12:44 »

irishka, я горе главата момиче! Затвори вратата на лошите емоции, усмихни се и само си помисли, че след седмица и малко идва един от най прекрасният ви ден  Girl_hide
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #76 -: септември 11, 2012, 13:16:34 »

irishka, напоследък zai4e_mia е във вихъра си! Аз така се смях на глас с нейните тюлени  fish Отдели малко време за форума и ще ти се пооправи настроението  Bravo
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #77 -: септември 11, 2012, 13:52:49 »

tease Аз се чудя защо се разхълцах хихихи
И на мен ми се беше скофтило настроението вчера, но днес започна да не ми пука - който иска да дойде, много ще се радвам, а който се офлянкфа  tease (егати думата) той губи  tease
Аз се специализирах в пон-поните. Хартията поръчах от Ракхива - зелено тишу. От един пакет стават към 23 или 24 (загубих им бройката). Един лист го деля на 6 квадратчета  girl_wink Ако имаш нужда от помощ свиркай  give_rose
Активен
Alichka

« Отговор #78 -: септември 11, 2012, 14:16:52 »

irishka, гледам, че се чудиш за украсата за колата - дали изкуствени или естествени цветя. Ние на капака отпред ще имаме букет от естествени в пиафлора. Обаче намерих нещо интересно за страничните огледала. Розите май, май са гумени, но много наподобяват живи цветя. 3 лв е бройката с панделките

* Изображение0144.jpg (53.55 KB, 800x600 - видяно 215 пъти.)
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #79 -: септември 11, 2012, 20:57:43 »

Zai4e_mia, колко време отне доставката от ракхива и имаш ли идея от каква друга хартия освен тишу, могат да станат помпони

irishka, извинявам се, че в твоята тема , се възползвам от услугите на zai4e_mia
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: септември 11, 2012, 23:09:23 »

Мари, Аличка, настроението бавно, но славно се покачва. И то точно благодарение на всички тук във форума. Ако не сте вие, до сега да съм  tease  cray  werewolf и накрая   mega_chok
Зайче, заради мен е било  blum Аз да не казвам голяма дума, но офлянкването беше до тук. Вече имаме отговор на всички покани. Ето като поставиш ясна и конкретна задача с точен краен срок, колко лесно било. Даже тези, за които казах, че се преструват, се поправям - решили са, че ще ни уважат хората и ще дойдат.  good
За тюлените  biggrin biggrin biggrin  Xixixi Xixixi Xixixi
Много хубави идеи за украса давате. Слънчогледче, какви са тези извинения  girl_impossible Говорете си надълго и нашироко, а аз ако може да си запазя правото като стигна до там пак да питам, ако нещо не съм разбрала от разговора,  blush т.к. в момента главата ми ври от задачки, с които трябва да приключвам.
И сега ... та даааааа! Слънчогледче, мила, то времето не знаело, че ни трябва да е слънчево! Днес след като съм постнала прогнозата, то услужливо се е "изместило" и за нашата датичка се е показало едно слънце с едни прекрасни 25 °С yahoo danceg Bravo Eeager  http://www.gismeteo.com/city/weekly/3424/  Време, не се мести повече, стой така!  stop
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #81 -: септември 12, 2012, 08:03:23 »

Слънчогледче, не си спомням колко време отне. Одавна ги поръчах, но си спомням, че се забавиха защото имаше някакви празници (Великден сигурно е било). Иначе понпони може да се направят и от тези по-плътните (луксозни май ги водят) салфетки. Мисля, че в Икея някъде видях такива  girl_wink
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: септември 12, 2012, 09:32:34 »

Аз току-що си разрових из пощата и видях, че на единия ден в 17:00 е приета поръчката ми, на другия ден в 10:30 е изпратена и значи на третия съм я взела.  good
За салфетките - мисля, че пак ще стане, но може би няма да са така "оформяеми". Струва ми се, че ще се разваля формата и няма да са точно обли.  scratch one-s head
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: септември 12, 2012, 19:24:35 »

мила, прегръщам те и искрено се надявам да имаш най-хубавия ден , да бъде слънчев и мн щастлив за двама ви  heart не се натъжавай и помни, че ако си с мрачна нагласа към нещата, те трудно ще стават... така че не го мисли с лошо и те ще се получат рано или късно и всичко ще е наред  good
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: септември 14, 2012, 10:54:36 »

Езра, благодаря ти за хубавите пожелания, мила. Наистина си права за нагласата, старая се да мисля позитивно, но наистина тази обстановка ме побърква просто. Зная че звучи повърхностно, но наистина е супер зле - никой с който съм споделила дори не си и помисля да ме успокои с "Не е толкова зле" например, защото просто "е" - факт. (Тук бях изброила всичко, но го изтрих, защото ме досрамя дори да напиша). Аз тези дни говорих с младоженеца и с кумата за вариант да ме вземат от хотела и намекнах на баща ми. Милото е със смесени чувства и ми казва, че смисълът на традицията, при положение, че не сме в друг град, е да ме вземе от родителите ми, но виждайки колко ме притеснява това, е оставил на мен да направя избора от къде да е. Кумата е напълно на моето мнение. А баща ми като му намекнах, че се чудя дали да е отвкъщи, не ме попита "Ама как така?!" та сега изборът зависи от мен. Много ли ще е егоистично да реша да не е от вкъщи? Не зная как хората гледат на това и до колко е значимо по принцип да е наистина къщата на родителите.  GROAN cray star
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: септември 14, 2012, 11:16:06 »

аз мисля че това е твоят ден и е важно ти да го помниш с хубаво! Другото няма значение! ти си булката, вземи решение в полза на своята психика. good good good
Активен
estlar
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #86 -: септември 14, 2012, 11:29:33 »

Така, както ми обясниха надлежно на мен, взимането ставало от бащиния дом, там трябвало да ме забулят, не може забулването и разбулването да са в една къща. Кумът и кумата също трябва да се вземат заедно, не може тя да е с мен сутринта за подготовката. Забулването трябва да е от кумата, а разбулването - от свекървата ( и сигурно да се "свождаме" в съседната стая). Погледнах с повдигната вежда и обясних също толкова надлежно, че кумата ще е при мен, ще се взима кума, забулването може да е в общия апартамент, където ще живеем, а разбулването ще е още преди ресторанта, защото няма да танцувам с було, а ще спя в хотелската стая със съпруга си, без компания наоколо, колкото и да им се иска да си прекараме вечерта заедно в допълнително запиване и теманета, щото сме "рода". Естествено, че не мина леко. Естествено, че обидени ще има. В моя случай си мислят, че има достатъчно време да ми скършат ината, ама няма да стане. Имаш много аргументи, с които да се измъкнеш все пак учтиво:
- твърде е късно да се организира
- там ще ти е по-спокойно
- място (ако примерно няма достатъчно място), брой хора, които ще присъстват на взимането
- притеснение от съседи
- ангажирала си гримьор, фризьор за там и е некоректно да сменяш уговорките, а не искаш да пътуваш с роклята
- а, да, роклята ще е там още предния ден

Това ми хрумва на прима виста, не знам дали са приложими извинения в твоя случай, дано съм помогнала. Най-важното, няма нещо като твърде обидно в този случай, особено ако наблегнеш на факта колко ги обичаш и ги е грижа за тях и не искаш да им създаваш главоболия и други такива. Смекчаваш, на принципа на сандвича (комплимент, трудна тема, комплимент) всичко се постига. Успех!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: септември 14, 2012, 11:34:24 »

Смекчаваш, на принципа на сандвича (комплимент, трудна тема, комплимент) всичко се постига. Успех!

Не можах да се сдържа!  LAUGHTER Computer
Уникално верен подход, в работата и с роднините се е утрепал направо !  pleasantry good
Пази си нервите, в деня на сватбата всички ще те слушкат, независимо за какво мрънкат сега!
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: септември 14, 2012, 13:17:12 »

Най-важното е как се чувстваш ти - щом няма да ти е комфортно вкъщи, хотелът е вариант good Разбирам защо баща ти реагира така - при мен имаше нещо подобно, защото родителите ми живеят в друг град и искаха оттам да ме вземат. Бяха замислили даже ремонт да правят, но аз бързо им обясних, че не желая сватбения ми ден да премине по пътищата и да размъкваме и всички гости(90% от тях бях от различни градове и вече бяха пътували за мястото на сватбата). Да, доста му беше тежко на татко за моето решение, да, техният апартамент беше по-голям от нашата квартира, от където ме взеха, да, на мен също ми беше мъчно, че не изпълних молбата на татко(който никога не ми се е месил в решенията), но аз казах така ще стане, съжалявам - това е най-доброто решение в случая.
Успех с решението Good luck
Активен
Alichka

« Отговор #89 -: септември 14, 2012, 14:59:42 »

Щом никой нищо не е казал директно - решението е твое. Аз лично все пак съм на мнение, че е добре да е от дома на родителите. Това го казвам от чисто емоционална гледна точка. Човек не трябва да се срамува от рода си. И на мен би ми се искало апартамента на нашите да е по-голям, а не да се прескачаме в деня на сватбата там, или да е ремонтирана банята. Но хората са се постарали през годините да купят друго жилище, в което сега ние с мъжа ми да живеем.
Решава смело и вярвай, че каквото и да решиш е правилно  good Човек не трябва да се връща назад и да съжалява за такива неща.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: