Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 21:21:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на irishka - 22.09.2012  (Прочетена 43164 пъти)

irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: септември 14, 2012, 15:37:43 »

Милички! Затварям телефона и бързам да ви благодаря за подкрепата и за това, че ми дадохте кураж да направя това, което искам аз.  10x yea Имам си хотееееееееелллллл!  yahoo Аз поразпитах и колежките, за да "проуча общественото мнение" и те също ме посъветваха да направя това, което ще ме направи щастлива, а не това, което се очаква. И в крайна сметка, си припомних нещо, което Еми беше написала наскоро в една тема "Вашата сватба - нашият брак", прекръстих се и грабнах телефона. Когато затворих, дори и аз не очаквах колко ще ми олекне. Звъннах на милото и ми стана супер приятно от искрената му радост, за това, че аз съм радостна. После звъннах на татко, за да му кажа, а той  Oh my ... ми благодари за това, че съм се сетила за такъв вариант, при който няма аз да се чувствам неудобно, а той да се чувствал още по-неудобно от това. Абе с две думи - той също е бил много притеснен. Ако не ми бяхте дали кураж, най-вероятно, точно заради притеснението да не се обиди другия, щяхме да се примирим с варианта, който кара и двамата да се чувстват неудобно  girl_impossible Просто за пореден път се убеждавам, че хората трябва да говорят за това, което мислят.
А иначе днес наистина е прекрасен ден  Sunshine
Медицинските ни са готови, в понеделник можем да ходим до общината  smile
Утре вечер ще се вихрят купони. Ние на моминско, мъжете - на ергенско  danceg
Снощи ходихме до ресторанта, уточнихме украсата на младоженческата маса. Тази жена управителката е невероятна просто - помага, съветва, изслушва и се съобразява с нашите желания, а не с техните. Вчера ми предложи украса, която е точно по мой вкус. Разкошна е. В понеделник ни каза да отидем, за да "пробваме" как ще са номерата на масите и ни каза, т.к. пространството е от значение. да си донесем флашка с песента за първия танц и да си направим репетиция  blush
Прогноза за времето - 8/11 сайта за слънчево и топло време  Sunshine
П.П. Аличка, мила, не ме разбирай погрешно, това няма нищо общо с рода. Аз просто се притеснявам от обстановката, не отъждествявам никого с нея.  pardon
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: септември 14, 2012, 15:43:20 »

ей много съм доволна че напоследък ме слушкате  crazy koko6ka !
Особено щом има щастлива булка след това, цена няма ! angel
Смело напред и истината в очите, ейй ако го знаех преди няколко години колко грижи щях да си спестя.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #92 -: септември 14, 2012, 15:58:28 »

Вече радостта ти от сватбата е очевидна  Bravo Браво, мила! Дано това да ти е последното премеждие преди големия ден.

Иначе за времето - всички дружно стискат палци - не се съмнявай  Sunshine
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: септември 14, 2012, 19:06:07 »

ей много съм доволна че напоследък ме слушкате  crazy koko6ka !
хахахаха, blum аз съм си много послушна и добричка, котанке (от къде ги вадиш тея яки аватари  girl_wink)
Дано това да ти е последното премеждие преди големия ден.
Дано, мила!  Aviator Мерси за палцестискането - личи си. Айде още 7 дни само. Тъкмо ще имате оправдание да се скатаете от домакинска работа  pardon
Аз тази вечер трябва да мисля идейки за утре вечер - за подаръчета и игри ...
Имам идея да купя някакви черни потничета и боя за текстил, ако съществува такова нещо и да ги надписвам с готини надписи (то идеята не е като реализацията, ама карай  tease) И бях чела в темата за моминските за едни "теглени" изненадки - нещо от сорта на тебе ти се пада портокалова награда и презерватив с портокалов аромат  blum нещо от сорта. Та ще си пиша домашното, ще налепя номерата на масите с брокат и после ще правя план за утре, че много работи ми се събраха.
Трябва да се въведа в приличен козметичен вид  MANICURE, да отделя 2 часа за фитнес, в 11:30 да отида да ми залепят миглите, а в 14:00 да се върна и за пробния грим, да си измисля тоалет за вечерта, да накупя и направя каквото съм измислила за партито, да отида на пробна в 18:00  Makeup и в 20:00 да съм на линия за  danceg и  singer и още  dance
 yahoo
« Последна редакция: септември 14, 2012, 19:19:56 от irishka » Активен
petenceto0
Сватбар
Публикации: 202

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: септември 14, 2012, 21:58:06 »

Весело изкарване на партито и да разказваш след товаааа yahoo danceg
Активен
krisunny
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #95 -: септември 16, 2012, 08:15:37 »

Успешна подготовка, прекрасна сватба и мнооооого любов ви желая!  heart smile heart
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 16, 2012, 14:26:14 »

Ири, как беше моминското?  blush

ЕДИТ:  blush  Много се извинявам, че ти бях объркала името първоначално, но понеже чета и двете теми с интерес, а и сватбите са ви в един ден smile
« Последна редакция: септември 16, 2012, 14:44:05 от ivelka » Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 18, 2012, 11:59:53 »

Ири, чак сега изчетох всичко! Радвам се, че нещата са се наредили така, както за вас е най-добре! В крайна сметка е много важно да се отпуснеш в този ден, за да можеш да му се насладиш напълно!  give_rose
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #98 -: септември 18, 2012, 23:01:19 »

Irishka, явно и при теб като и при нас е голяяяяма лудница?
 На мен ми излиза през носа , че съм чакала последната седмица  crazy crazy crazy crazy crazy crazy

Пиши при теб как е?
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 18, 2012, 23:33:06 »

Моминското беше супер  yahoo
Хвърча нон стоп на някъде, няма да стигне времето за всичко просто  angry
Днес подадохме документи, съгласни са да ни оженят  biggrin Обаче казаха, че най-вероятно ще закъснеят 10 минутки, т.е. ще стане 18:40, докато мине церемонията ще стане почти 19:00 и като искат хората да ни поздравят, ще изпуснем залеза в 19:13. Планирам младоженеца като ме вземе на ръце, да  RUN за някой кадър.  pardon
Ето и нещо от моминското (между другото мъжете или по-точно останалите 3 от тях дойдоха при нас. Другите си отидоха, като ми откраднаха момите  beating)

Имаше много танци, дори и  singer накрая на вечерта, абе с две думи момичетата се бяха постарали много и стана една страхотна вечер  Bravo
Извинявам се, че така на бързо, но трябва да изчезвам - пак ще стоя до никое време сигурно - ще сгъвам тейбълки ...
Прогноза:  Sunshine
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: септември 20, 2012, 11:22:16 »

Ей, много тъмно това заведение - не можем да видим булката като хората Wink Стискам палци да ви стигне времето за всичко запланувано по подготовката Good luck
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: септември 20, 2012, 11:34:31 »

ей Ире, искаме по ясни снимки  beating  blum
Активен
pkara
Сватбар
Публикации: 229

« Отговор #102 -: септември 21, 2012, 15:18:58 »

Весела сватба! Бъди най-прекрасната булка! И всичко да се получи както си го мечтаеш!
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: септември 21, 2012, 15:38:29 »

Ирииии, сигурно е лудница при теб, но утре е ТВОЯТ ден! Желая ти от сърце едно много хубаво и усмихнато слънце, много емоции и приятни вълнения и страхотно весело прекарване! И да се върнеш бързо със снимки, макар и непрофесионални! yahoo Sunshine Sunshine Sunshine Sunshine Eeager
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: септември 21, 2012, 16:26:42 »

Пожелавам ви прекрасен сватбен ден много емоционално наситен и красив give_rose
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Нагоре
  Изпечатай