Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:17:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на petenceto0 -22.09.2012  (Прочетена 44879 пъти)

MuMeTo
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #60 -: август 23, 2012, 14:11:58 »

petenceto0 това на снимката твоя жартиер ли е? blush
Активен
petenceto0
Сватбар
Публикации: 202

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 23, 2012, 14:15:47 »

да smile но в този сайт, дето ми го даде rosito_m си харесах още един blush
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**

« Отговор #62 -: август 23, 2012, 14:19:51 »

Аз питам,защото този на снимката е моя  blush Не знам дали се вижда достатъчно ясно...но е почти същия...  blum

* jartiera.jpg (39.18 KB, 252x448 - видяно 218 пъти.)
Активен
petenceto0
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: август 23, 2012, 14:33:08 »

хахахаха...е какво става тук.. biggrin biggrin biggrin biggrin все едно сме се наговорили с теб и с Lady_sunflower blum
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**

« Отговор #64 -: август 23, 2012, 14:41:32 »

Мдааам  Bravo Така като хвалят избора на едната,всички ще се чувстваме поласкани  blum До сватбите,пък и след тях,колко ли още прилики ще намерим  Girl_hide
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #65 -: август 23, 2012, 17:02:21 »

petenceto0, искам да ти кажа, че нашите халки са други. Пак имат бяло и жълто  злато, но аз нямам камънчета и нашите имат някакви шарки.
А за подаръци на момичетата от моминското - може да потърсиш потничета  с някакъв смешен надпис или  някакви ваши снмки, или папионки, маски, ветрилца в ярки цветове - тъкмо ще си направите и весели снимки
Активен
petenceto0
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 23, 2012, 19:15:25 »

Lady_sunflower страхотни идеи! danceg
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: август 24, 2012, 08:02:51 »

аз също искам да подаря нещо на момичетата за моминското, лошото е че довечера ще се събираме, а аз нямам време...това с жартиера не е лоша идея....ама не е нещо практично...
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #68 -: август 24, 2012, 08:10:24 »

Дами, такива жартиерчета можете да намерите в магазините в София, в които се продава евтино бельо от екзотичен Китай. Струват не повече от 4-5лв. А е голям смях с тях  Girl_hide Но сте прави, че не са практични, но кой мисли за практичност на моминско парти  yahoo
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 24, 2012, 08:26:26 »

не знам как ще ми реагират като им ги подаря, надали ще си ги сложат...затова се чудя, а и в Бургас идея си нямам къде мога да ги намеря по-евтини smile
Активен
petenceto0
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: август 27, 2012, 07:31:21 »

Здравейте, момичета! Покрай нас отново се случиха малко неприятности...тъкмо щяхме да връчим поканите за кумство на новите ни кумове и стана така, че два дни преди да се случи това се разбра, че вуйчото на кумата е починал... girl_impossible sad Съответно срещата не се състоя...тя замина на погребение sad Аз отново изпитах онзи ужас, че отново сме без кумове...а вече няма кои да изберем за такива.. в крайна сметка момичето се обадило в храм-паметник "св. Александър Невски" за да попита дали е възможно да кумува, след като ще ходи на погребение и от там са й казали, че няма проблем, единственото, което не може да прави е да танцува...останах трогната, че въпреки всичко тя не се отказва от кумството и въпреки, че няма да се забавлява тя ще е там, до нас...жалко, че така се стекоха обстоятелствата sad но за съжаление трябва да се случи нещо хубаво или нещо лошо за да се разбере кои хора са наистина стойностни...
« Последна редакция: август 27, 2012, 07:33:27 от petenceto0 » Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 27, 2012, 08:46:02 »

Петенце, много неприятна новина  resent И колко мило от страна на момичето, въпреки всичко, да приеме да е ваша кума. Малко не разбрах как
дали е възможно да кумува, след като ще ходи на погребение
В смисъл, че между двете събития има около 4 седмици разстояние, а до колкото зная траурът се спазва най-вече от съпругата и родителите и децата. Т.е. за нея не би трябвало да има проблем дори да танцува. Но пък съм се сблъсквала с различията и дори противоречията в начините, по които е "прието" да скърбим за близките си. Винаги има някой, който ще каже "Ама как така?!" Както и за сватбите - всеки има свое мнение. В крайна сметка, най-важното е как го усеща вътре в себе си човек. Това, че някой се е увил в черно от глава до пети, не означава автоматично, че е потънал в мъка. Както и обратното - това, че някой танцува или се смее, не означава, че сърцето му не се къса от загубата на скъп човек. Всеки трябва да прави това, което му идва отвътре и може да е сигурен, че това е най-правилното нещо.
И си напълно права, че в такива ситуации си личат истинските приятели.
Хайде млъквам, че станах много дълбока.  В крайна сметка, важното е че си имате за кумове хора, на които може да разчитате.  Bravo
Активен
petenceto0
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: август 27, 2012, 08:53:23 »

Те цялото семейство са страшно набожни...и може би и факта, че тя наистина страшно много е обичала този човек е една от причините и тя да е в траур...
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: август 27, 2012, 08:54:59 »

Разбирам, наистина както казах всеки го чувства отвътре, но й прави чест, че въпреки това е приела да бъдат ваши кумове  smile
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**

« Отговор #74 -: август 27, 2012, 10:03:26 »

Много неприятна история. И при нас беше нещо подобно с кумата,но тя ни попита още като ги поканихме,дали не ни притеснява това,че може да се случи в дата близка до сватбата.Баба й беше на легло и я чакаха всеки момент да си отиде.Така и стана за жалост,но при нас имаше по-голям период.Важното е,че хората са коректни и отговорни! Това показва,че дори и след малко спънки вие все пак се попаднали на правилните хора за ваши кумове!!!
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: