Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:55:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на dixie - 08.09.2012  (Прочетена 51871 пъти)

Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #90 -: август 31, 2012, 11:03:17 »

Хайде, принцесо, къде се изгуби!? Чакаме с нетърпение новини!  Eeager
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 31, 2012, 23:09:39 »

Момичета, днес свърших доста неща, въпреки това остават още за вършене Wink) Наснимах нещата и остана само книгата да довърша и да снимам. Утре ще кача снимките, които от толкова време обещавам! Wink)
Иначе остава:
 - да купим алкохол
 - да занеса всички неща за ресторанта в агенцията
 - да поръчам кетъринг за вкъщи
 - да оправя разпределението на масите - кой къде..
 - да си взема обувките от обущар ( занесох ги за разширяване и се оказа, че трябва да се премести цялата предна част  shok)
 - пробна прическа във вторник
 - да направя график за самия ден
 - бельо+чорапи за младоженеца
 - да донаправя коланчето-панделка на шаферката
.. май друго не се сещам Wink)
Иначе си купих  рокля и обувки за моминското парти  yahoo Декорирането на шампанското и виното, както и направата на късмети и етикети ги оставих за агенцията, защото много се замотах и не знам дали ще смогна... Днес купихме подарък на кумовете - фотоапаратче  yahoo
 Утре сутрин на бистра главица ще прегледам пак задачите и  и ще кача снимки най-сетне Wink))
П.С.
Искам да се посъветвам с вас отностно първата сватбена песен. Много си харесахме това -> http://www.youtube.com/watch?v=d_RKO5ozLVo
Обаче се притеснявам, защото не е много бавно.. Иначе текста е много подходящ smile Вие какво мислите?
Май друго
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #92 -: септември 01, 2012, 06:36:37 »

Песента е много хубава, ДиксиBravo Bravo В интерес на истината по купони сме я танцували като блус, нищо че е малко по-бърза ...... Ако чувствате, че това е вашата песен  heart - давайте смело ......  good
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: септември 01, 2012, 06:52:54 »

Това е една страхотна песен и мисля, че по-бързия ритъм въобще не е проблем в случая.  good
Ние също сме танцували по партита дори и на по-бързи парчета. Пък и така можете да вкарате по-енергични движения в танца ви - например той да те наведе назад или да те повдигне и завърти heart
Въобще - можете да импровизирате smile
Чакаме снимчициии smile
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: септември 01, 2012, 07:19:37 »

Песничката е много хубава,мила!Пък и както е казала Ивето тъкмо ще вкарате по-енергични движения и ще е по-забавно.Аз съм за  good
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: септември 01, 2012, 07:32:19 »

Още съвсем малко отметки ти остават да наслагаш по списъка  good Чакаме снимкиии  Wink
А песента е много хубава и дори според мен ритъма си е нормален. Ако стъпката е на всеки удар на барабана, за мен не е бързо, а идеално.  danceg
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: септември 01, 2012, 11:22:25 »

Супер сте момичета! Успокоихте ме за песничката, тя ще е!!! lol Нямам търпение да ви дам линкче към творенията -> http://www.flickr.com/photos/dixi2/
Качила съм всичко, или почти всичко! Приятно гледане!  give_rose
Аз ще си прегледам задачите, че днес се поуспах  blush Натоварването си казва думата, но няма как !  girl_wink
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 01, 2012, 13:32:15 »

Тии трябва мн сериозно да се замислиш да се захванеш с ръчен труд! Много ти се получават нещата и са със страшен вкус подбрани декорациите! Bravo
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 01, 2012, 13:42:31 »

Изключително сръчна си  Bravo .Много красота,много вкус  yahoo
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: септември 01, 2012, 13:48:07 »

Песента е страхотна  Bravo  А нещата ,които си направила.......адмирации.Все едно гледах сайт от някоя агенция.  Bravo Bravo Bravo
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #100 -: септември 01, 2012, 14:31:45 »

Дикси, направо ми напълни душата  heart Всичко е толкова изкусно направено   Bravo  Златни ръце имаш
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: септември 01, 2012, 17:25:51 »

dixie, страхотни неща си изработила!  Bravo Поздравления както за идеите, така и за изпълнението им.  give_rose
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: септември 01, 2012, 18:44:06 »

Dixie, изумително е всичко! Bravo Bravo Bravo
Нямам думи за сръчността ти, особено при сгъването на панделките! Можеш ли да споделиш от Youtube ли се учи или някой ти показа как? Аз мислех, че ще се справя с чашите и свещите, но май няма да се получат така както искам и ще ги нося в агенцията.
А идеята за книгата е просто уникална! Толкова стилна и оригинална - страхотен спомен ще ви бъде  yahoo
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: септември 01, 2012, 20:40:40 »

Уникални нещица  good А чашите са като нашите  heart
И аз мислех да правя някои неща сама, но в последния момент реших да се доверя на агентката .
Активен
dixie
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: септември 01, 2012, 23:41:27 »

Радвам се, че ви харесват нещата.  yahoo С голям кеф  ги правих! Така и така сега не работя и просто реших да си доставя това удоволствие ! Ако имах работа, най-вероятно щеше да ми е непосилно да отделя толкова време smile
ivelka, панделки се научих да сгъвам миналата година, когато помагах на една приятелка за нейната сватба и ако трябва да бъда честна не помня от къде, но от интернет ще е било 100% lol А тези едните панделки които са по поканите, кошниците, свещите и чашите - те първо се нагъват, после се шият и накрая се лепят през средата със силикон.. Но нещо не мога да намеря тюториала...
Тук е горе долу добре обяснено за обикновените панделки,които се връзват lol
http://www.youtube.com/watch?v=WwRcjaH57P8&feature=related
emmmmmy, много сериозно се замислям относно ръчната работа Wink
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: