Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:29:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената темичка на snowy 07.09.2012г.  (Прочетена 50698 пъти)

snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #135 -: август 28, 2012, 14:10:41 »

Момичета, давайте идеи ..... Трябват ми някакви детски подаръци. Както на сватбата нямаше да има деца, така изведнъж се сдобихме с 2 Wink И двете са момчета, едното е на 3 години, другото на 11........ Едва ли подаръците, които сме подготвили за другите гости ще им допаднат, за съжаление не са момиченца, че да им дадем по едно ветрило да се забавляват.....   sad    help
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: август 28, 2012, 14:17:28 »

snowy ние бяхме купили от тези дето са за правене на балончета тъй като децата бяха м/у 4-7г. и им бяхме сложили по една панделка в цвета на сватбата....дичицата много се радваха...незнам колко е подходящо, но поне ти подхвърлям една идея  give_rose
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #137 -: август 28, 2012, 14:44:36 »

Цвете  мерси, мила  give_rose  И аз се сетих за тях и за малкото ще взема едно, баткото ми е по-проблемен. Май пак ще се ходи до Джъмбо Wink Там е пълно с играчки и джунджурии и все ще намеря нещо, пък и трябва да купувам дреболии за моминското парти.......  girl_wink  То те децата могат и да се удвоят като бройка, ако милото не се обади  beating на братовчедка си и да я пита дали ще взимат тяхните две .......
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #138 -: август 29, 2012, 12:05:56 »

yahoo приеха ни документите в гражданското...... Всичко стана за 10 минути, попълнихме си формулярите, платихме си и това беше... хихихихи милото даже беше забравил да отбележи, че ще си запази фамилията. Бъзикнах го да вземе моята, ама нещо не се дава... blum
Уредих си двете дечица с подаръци - въпросните сапунени мехурчета, макар че сега пак трябва да се метна до Джъмбо за още такива, че децата се увеличиха с още две. Взех дяволски рогца за мацките за моминското парти, май и на тях ще им купя сапунени мехурчета да се забавляват.... girl_wink
Минахме през сватбената агенция да доуточним украсата в ресторанта. Намерихме приложение на 3те цвята салфетки, обаче в агенцията беше такава лудница, че не успях да снимам нищо.... blush В последния момент кума и кумата поискаха да има музика при моето взимане и да играят с пилето и тортата в ресторанта. Силно стискам палци всичко да се уреди с музиката и танцьорите, т.е. агенцията да намерят такива...........
Днес пак ще тичаме по задачи - да поръчаме сватбените подаръци, да връчим чувала със салфетки на девойката в агенцията, евентуално да си поръчам цветятя при флористката ................
Със сигурност съм изтървала и други подробности, обаче ми е такава каша в главата.............. GROAN
Засега толкова от мен, че трябва и да се работи  blum
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #139 -: август 31, 2012, 14:16:59 »

Да си побутна темичката малко  blush Вчера поръчахме цветята за ресторанта, моя букет, букета за хвърляне, бутониерата за милото и украсата на колата.  good Милото не можа да издържи женската врява в магазина и безславно напусна ........... Xixixi Поне успяхме да уточним всички подробности.....
По-късно вкъщи ме хвана музата да украсявам и най-накрая лепнах котките на стената. Получи се това:

Ако днес не ме домързи, ще се помъча да залепя и орхидеята, че ако чакам на милото  diablo
Поне определихме и мястото на моминското ми парти, на плажа в един латино бар... Май ще сме много камерен състав, че повечето имат ангажименти...........
Е толкова от мен за днес  give_rose
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #140 -: септември 02, 2012, 11:30:45 »

yahoo Най-накрая си получих роклята smile  danceg Имам си и було, чантичка и още един жартиер  blum Явно милото ще хвърля два  girl_wink
Снощи ми беше и моминското парти. Бяхме наистина само няколко момичета, но всичко беше толкова хубаво. Подариха ми свирка с много специфична мъжка форма  LAUGHTER Че ме и караха да свиря с нея   badgirl  Мъжете и те си бяха прекарали много добре, на милото бяха подарили свирка във формата на женски гърди хахаха
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #141 -: септември 02, 2012, 14:35:38 »

Булото

Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #142 -: септември 02, 2012, 14:36:30 »

Чантичката

Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #143 -: септември 02, 2012, 14:37:48 »

Първият жартиер

Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #144 -: септември 02, 2012, 14:38:56 »

Жартиерът, подарък от сватбения бутик .

Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: септември 02, 2012, 19:21:37 »

всичко е мн хубаво  give_rose
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: септември 03, 2012, 10:34:54 »

хахах това със свирката е било забавно  tease  Всичко е много красиво ,а котките са трепач  Bravo give_rose
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #147 -: септември 03, 2012, 17:19:21 »

Благодаря Ви, _Ezra_ и rosito_m  !!  give_rose
Днес беше ден изцяло посветен на мен  blum Маникюр, козметик и фризьор.... То да ви се похваля: миналата седмица успях, докато си ровя в чантата да си счупя нокътя точно на средния пръст на дясната ръка до живеца diablo  И изобщо не пожела да расте.... ама то за една седмица колко да порасне де  angry Ама днес си поигра момичето и ми изгради нокътя с гел......... Така, че си имам 10 ноктенца  Wink
Утре имаме среща с ДЖ да уточним песните за първия, втория и третия танц  danceg и като цяло стиловете музика, които ще пуска...  То има още нещица за вършене, ама за тях утре smile
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: септември 03, 2012, 22:32:14 »

Не остана!!!

Нещата ви са страхотни поздравления, а кой жартиер реши да хвърляш, или можеби и двата?
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #149 -: септември 04, 2012, 10:14:36 »

Честити придобивки. Може единия жартиер да е за хвърляне, а другия за теб. И ние имаме 2  pardon
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: