Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:13:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената темичка на snowy 07.09.2012г.  (Прочетена 50526 пъти)

_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: август 14, 2012, 17:05:32 »

дано роклята ти да е като в мечтите ти  give_rose а от къде поръча бутилките?
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: август 14, 2012, 17:08:32 »

Мила нещата, които си показала са много красивиии...обожавам лилавият цвят...очертава се една прекрасна сватба...а за хотела не се ядосвай...сигурна съм, че ще успеете да намерите друг  give_rose
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: август 14, 2012, 19:35:43 »

Честито повишение, дано така да ви върви цял живот girl_wink . Надявам се всичко с роклята да е наред!
Активен
snowy
Сватбар
Публикации: 276

« Отговор #63 -: август 15, 2012, 08:35:29 »

Благодаря ви, момичета!  give_rose  give_rose  give_rose
Ще намерим и друг хотел. Този беше най-добрия вариант, защото е близо до ресторанта. Но всяко зло за добро.  Wink
_Ezra_ Бутилките са от сайта на Златната бъчва, половин литър. Надявам се днес да пристигнат и ще ти ги снимам с тапите, че в сайта са без smile
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #64 -: август 15, 2012, 19:09:18 »

yahoo Уредихме си и хотела за гостите smile Поне тази вечер ще спя спокойна  Wink Успях да си купя и късметчетата вчера ........ просто си харесах едни с лилава панделка, за да са в тон и украсени с розичка smile Малко ги купих първосигнално, но сега поне ми е по-спокойно, че съм отметнала още една задачка в дългия списък  Bravo
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: август 15, 2012, 19:15:00 »

хубаво е че си уредила хотела, отпаднало ти е още нещо за правене от главата. снимай късметчетата ако можеш blum
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: август 15, 2012, 19:29:58 »

Най-хубавото е да зачеркваш задачки от списъка  Wink Успешен ден си имала - дано и следващите да са така!
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #67 -: август 16, 2012, 08:53:21 »

И аз се надявам всичко да върви с нормално темпо и да отхвърлям задачките с лекота. Еми снимах ти късметче.  Offtopic Като видя нещо лавандулово и се сещам за твоята сватба  blum
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: август 16, 2012, 09:13:18 »

ехеее какво е голямо, моите от Немезида са едни миниатюрни angry . Браво, честити да са ти .
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: август 16, 2012, 09:21:51 »

сноуи, радвам се, че сте уредили хотела за гостите Bravo и честити ти късметчета blum
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #70 -: август 16, 2012, 09:30:57 »

Еми, то вярно е бая голямо, ама ми грабна окото като на една истинска "сврака" с тези камъчета. Даже нямам престава дали лесно ще се хвърлят. (Мога да направя един тест у нас  blum ). А ти за големината не се притеснявай, важно е веселбата да върви smile
Муун, благодаря ти  give_rose. Пък и ако и там не стане, на пода у нас ще спят... blum
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: август 16, 2012, 09:50:21 »

Хич не ги мисли - да не са дошли да спят, нали са на сватба blum
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #72 -: август 16, 2012, 09:51:25 »

Много е хубаво късметчето!  danceg
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #73 -: август 16, 2012, 11:55:39 »

Хихихих, като гледам колко алкохол сме накупили, то може и в ресторанта да спят  blum Обадиха се да ми кажат, че днес ще ми пратят бутилките. Надявам се утре да мога да ги взема и да си налеем ракийката smile
Активен
snowy
Сватбар

« Отговор #74 -: август 16, 2012, 21:50:15 »

Днес се чухме с бижутера относно халките ни. Би трябвало утре да са готови и свекървата да мине да ги вземе в понеделник и да ни ги прати.  good И след един час се обажда човека и ме пита, дали не мога да му кажа кой размер бях, че замотал някъде листчето с капарото и размерите.  angry Лошото в случая е, че листчето е в София, а свекито е все още във Варна. Поне хубавото в случая е, че е запомнил размера на милото, тоест той няма размер, а диаметър на безименния му пръст. Просто е с много големи ръце и е извън номерацията  Oh my ... . Като ни взимаше размери, неговия го взе като направи халка от дебел меден проводник  blum и ориентировъчно размера му е 78 и половина (ако имаше такъв де). Изобщо луда работа. Надявам се и там всичко да е наред, че халките могат да се свият и разширят само един номер, а да се говори за рязане и добавяне на материал е просто невъзможно
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: