Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 19:18:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Халките - 11-част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Халките - 11-част (Прочетена 168052 пъти)
Mariquita
Ентусиаст
Публикации: 53
Още малко до мечтаната ми сватба :)
Отг: Халките - 11-част
«
Отговор #75 -:
август 04, 2012, 07:46:47 »
Ние очакваме да вземем халките си тези дни. Изработката им е 10 дена. Иначе златото го продават на различна цена. На някои места по 60лв., на други достига до 80лв. Изкупуват го на около 40лв. Хубавото е, че приемат злато и ти приспадат от цената на халките, както беше в нашия случай. Сега ще доплатим само 100лв. за изработка.
«
Последна редакция: август 04, 2012, 08:07:23 от Mariquita [16.09.2012г.]
»
Активен
ani4
Новак
«
Отговор #76 -:
август 07, 2012, 20:26:36 »
Вижте тези: Сърцето ми бие за теб!
http://www.varbak.com/%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B0/
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1053
«
Отговор #77 -:
август 08, 2012, 07:59:55 »
на нас халките ни излязоха 11,13 грама, ние дадохме 13 грама и изработката ни излезе 200лв като ни приспаднаха и разликата в грамажа
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
Re:Халките - 11-част
«
Отговор #78 -:
август 18, 2012, 07:37:39 »
Някой знае ли дали златарски магазин "Принцес" на "Пиротска" работи в неделя / утре?
Благодаря предварително!
Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194
«
Отговор #79 -:
октомври 24, 2012, 20:12:05 »
По принцип исках да са бяло и жълто злато, но нищо от тоя тип не ни хареса
Ето
в крайна сметка на какво се спряхме
или
Матът се изтърквал и стоял грозно след време, гланцът пък бързо се надрасквал
Затова гледах да са модели, но които евентуално няма да им личат много надраскванията
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #80 -:
октомври 24, 2012, 20:22:54 »
Цитат на: nikoletasss в октомври 24, 2012, 20:12:05
По принцип исках да са бяло и жълто злато, но нищо от тоя тип не ни хареса
Ето
в крайна сметка на какво се спряхме
или
Матът се изтърквал и стоял грозно след време, гланцът пък бързо се надрасквал
Затова гледах да са модели, но които евентуално няма да им личат много надраскванията
много ми харесват и двата модела, аз лично от чиста практичност бих се спряла на втория вариант. В първият при всеки допир със сапун, тесто или каквото се сетиш от ежедневието, ще влиза в разрезите мърсотия.
Активен
nikoletasss
Сватбар
«
Отговор #81 -:
октомври 24, 2012, 20:32:02 »
Цитат на: emmmmmy в октомври 24, 2012, 20:22:54
много ми харесват и двата модела, аз лично от чиста практичност бих се спряла на втория вариант. В първият при всеки допир със сапун, тесто или каквото се сетиш от ежедневието, ще влиза в разрезите мърсотия.
Благодаря за съвета, права си, въобще не се бях замислила, че първите ще събират мръсотия
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #82 -:
октомври 24, 2012, 21:20:01 »
Хайде и аз да се похваля с халките, поръчахме ги вчера и ги чакаме след две седмици
Не ги поръчахме от Сара Трейд, просто модела е този. Надявам се скоро да се похваля с готовите
Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #83 -:
октомври 25, 2012, 13:09:26 »
nikoletasss, напълно подкрепям мнението на Еми.
Имай само предвид, че този тип халки няма да можеш да коригираш като размер след време, защото елементите се напасват на индивидуален размер. Ако пък искаш да носиш и други пръстени на същата ръка, трябва да ги съчетаеш кое как би стояло. Ако това не ви притеснява, поръчвайте смело
InLove_Girl, честито
Активен
nikoletasss
Сватбар
«
Отговор #84 -:
октомври 26, 2012, 11:51:35 »
Вчера с мъжа ми излязохме за първи път да разгледаме какви халки се продават по магазините, защото до този момент бяхме разглеждали само в нета,и...минавайки покрай един бижутериен магазин и двамата залепнахме за витрината. ВлЮбихме се в едно моделче. Перфектно, бяло и жълто злато, каквото по принцип искахме, но така и не успяхме да харесаме в нета. Не са класически халки, разчупени и интересни, дамската с няколко камъчета, точно каквито искахме. Но...
по настоящем живеем в Германия, сватбата е на 12.01.2013 и след седмица, две ще се прибирам в Бг да започвам с организацията. Проблемът е, че тези халки струваха 3500 и нещо си евро
оказа се, че бялото злато е платина, а камъчетата - диаманти
Няма как да си ги позволим
А аз харесам ли нещо, край, нищо друго не ми хваща окото
Разногледа станах да се ровя в интернет, но не виждам нищо дори подобно. Все още не съм имала възможност да разгледам какво се предлага в магазините В България и до колко се покрива с това, което виждам по сайтовете. Не знам какво да правя, болна станах от вчера. Ако ги снимам от витрината, няма да се виждат добре, даже никак, а много се съмнявам продавачката да разреши да ги снимам от близо. Драмата ми е пълна
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #85 -:
октомври 26, 2012, 12:09:25 »
Николета, можеш да попиташ дали магазина има страница в интернет, защото искаш да покажеш модела на мъжа ти. Ако имат, трябва да имат снимка? Или да попиташ на кой производител са, ако са някоя марка.
Ако няма - немските сватбени списания са уникални, просто си купи едно и виж различните производители на халки. А тук в София, има няколко места, където правят халки по снимка. Разрови старите теми, има много снимки и данни за контакт.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #86 -:
октомври 26, 2012, 12:12:12 »
ако не, мини от там снимай ги и после си ги поръчай някъде без диаманти и платина
Активен
nikoletasss
Сватбар
«
Отговор #87 -:
октомври 26, 2012, 12:51:19 »
Цитат на: kiwi в октомври 26, 2012, 12:09:25
Николета, можеш да попиташ дали магазина има страница в интернет, защото искаш да покажеш модела на мъжа ти. Ако имат, трябва да имат снимка? Или да попиташ на кой производител са, ако са някоя марка.
Ако няма - немските сватбени списания са уникални, просто си купи едно и виж различните производители на халки. А тук в София, има няколко места, където правят халки по снимка. Разрови старите теми, има много снимки и данни за контакт.
Съмнявам с да имат страница в интернет или пък да са някоя марка. Не са в някой голям, луксозен магазин.
Иначе съм от Габрово. Съмнявам се там да има голям избор по магазините, така или иначе мислех да дам по снимка да ги правят.
Идеята ти за списанията е супер, на се бях сетила, благодаря ти
Цитат на: Josephine в октомври 26, 2012, 12:12:12
ако не, мини от там снимай ги и после си ги поръчай някъде без диаманти и платина
То е ясно, че без платина и диаманти ще са
но не знам дали от аматьорска снимка ще се вижда какви точно са :girl_impossible:а халките са доста сериозен разход и без платина и диаманти, за да рискувам да не станат каквито искаме
Все ще измислим нещо, в крайна сметка и с тях и без тях сватба ще има
Но наистина е неприятно на човек като му хване нещо окото, да не може да го има
Не е въпроса в диамантите и платината, и от сребро да са пак ще ги харесваме толкова, самата им форма е различна. Ето нещо от сорта
Формата е такава, леко вълнообразна, но отгоре имат лента от бяло злато, която не е на вълни, а е права и не точно матирана, а сякаш леко надраскана. Точно за това леко надраскване се притеснявам, че може да не се види на снимката, а то е нещото, което ни хвана окото
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #88 -:
октомври 26, 2012, 12:55:12 »
да ти кажа нашите ги нарисувах, или по-точно скицирах и обясних, понеже никъде не намерих такива каквито искам а само някакви подобни...и се получи точно такава каквато я исках моята!
Активен
nikoletasss
Сватбар
«
Отговор #89 -:
октомври 26, 2012, 13:10:38 »
Цитат на: Josephine в октомври 26, 2012, 12:55:12
да ти кажа нашите ги нарисувах, или по-точно скицирах и обясних, понеже никъде не намерих такива каквито искам а само някакви подобни...и се получи точно такава каквато я исках моята!
Наистина поздравления, че са се получили точно нещата
И на мен ми хрумна тоя вариант с рисуването и като гледам май на там отиват нещата. Но определено много ще се притеснявам с този вариант. Въпреки че като се замисля, със снимка, или нарисувано, ако случа на калпав бижутер, все тая.[/i]
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...