Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 13:39:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 4 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 4 част (Прочетена 169870 пъти)
scilla
Сватбен ГУРУ
Re:Да си купим булчинска рокля по интернет - 4 част
«
Отговор #120 -:
декември 24, 2012, 15:53:19 »
Абсолютно!
Преди малко говорих с една консултантка по лайв чата и беше много услужлива и учтива. Само не знам как стои въпросът с мито/ддс тук...
Някой, който е поръчвал от lightinthebox да сподели някакъв опит?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265
«
Отговор #121 -:
декември 24, 2012, 15:56:50 »
Цитат на: scilla в декември 24, 2012, 15:53:19
Абсолютно!
Преди малко говорих с една консултантка по лайв чата и беше много услужлива и учтива. Само не знам как стои въпросът с мито/ддс тук...
Някой, който е поръчвал от lightinthebox да сподели някакъв опит?
отдели малко време за предишната и попредишната част на тази тема, има хора които са описали подробно.
Активен
scilla
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #122 -:
декември 24, 2012, 16:57:29 »
Аз ги изчетох всички части преди 2 седмици, но толкова много информация и съвсем съм изключила. Сега ще ги прочета наново, за да си отбележа някъде това, което ме интересува. Благодаря ти, еmmmmmy!
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #123 -:
декември 24, 2012, 20:56:39 »
И аз съм се спрял предимно на Trumpet/Mermeid, а тази ми е фаворит за сега, но си я представям с пришити мъниста към колана
http://www.lightinthebox.com/Trumpet--Mermaid-Off-the-shoulder-Sweep--Brush-Train-Organza-Wedding-Dress_p189030.html
В предните теми беше казано за митото, че за да се избегне трябва да помолиш изпращача да напише, че е подарък или че цената е някаква малка сума /примерно 30$/. Едно от момичетата беше разказало как е пропуснала това и е била обявена реалната стойност на роклята и е платила доста голямо мито.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #124 -:
декември 25, 2012, 21:08:14 »
Цитат на: scilla в декември 24, 2012, 16:57:29
Аз ги изчетох всички части преди 2 седмици, но толкова много информация и съвсем съм изключила. Сега ще ги прочета наново, за да си отбележа някъде това, което ме интересува. Благодаря ти, еmmmmmy!
обърни внимание на потребителката Vivid. Мисля че така и бе името, тя си купи от лайтиндъбокс.
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #125 -:
декември 26, 2012, 20:21:07 »
http://www.lightinthebox.com/a-line-strapless-court-train-organza-satin-wedding-dress_p276311.html
ето тази рокля съм си харесала, но ще почакам да видя дали ще има някакво намаление, защото сега цената е доста висока за рокля от интернет..
Активен
emmmmmy
«
Отговор #126 -:
декември 26, 2012, 21:07:00 »
Цитат на: vampire_lady в декември 26, 2012, 20:21:07
http://www.lightinthebox.com/a-line-strapless-court-train-organza-satin-wedding-dress_p276311.html
ето тази рокля съм си харесала, но ще почакам да видя дали ще има някакво намаление, защото сега цената е доста висока за рокля от интернет..
наистина е доооста скъпичка. Като се има предвид че все пак не е от коприна или от някакъв супер скъп плат, малко прекаляват с цените верно...
Активен
tupunci
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #127 -:
декември 27, 2012, 17:45:05 »
Някой поръчвал ли е от този сайт:
http://www.millybridal.com
Има много хубави отзиви. Малко са по-високи цените, но шият всяка рокля по мярка, пращат снимки в процеса на шиене и може да се поръча рокля по собствен модел. Още разглеждам моделите. Повечето ги има и в други китайски сайтове.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
Нашата сватба мечта 17.08.2013
«
Отговор #128 -:
декември 27, 2012, 20:06:40 »
Здравейте!
Роклята ми от Milanoo пристигна и бързам да ви споделя
. Много ми харесва! добре е направена и е точно като на снимката.
Е, дълга е и се налага да я скъсявам, но аз самата не им написах какша дължина искам, защото още незнам с какви обувки искам да съм. Комуникацията ми с продавача беше супер. Единствените проблеми дойдоха тук - на родната ни митница
Та..накратко...беяе обявена стойност на роклята под 30 евра. аз всъщност не знаех, че са посочили по-малко. На митницата ми искаха разпечатка от плащането, както и от самия сайт, за да се уверят колко точно е сумата и шипинга. Това е ок - нямах нищо против да си платя ДДСто (от 30 до 150 евра се заплаща само ДДС, а ако е по-скъпо, се плаща и мито. при мен нямаше). НО, след чакане и чакане да се натуткат (след като бях там още в 8:45!), ме пратиха при някакша въняна фирма, която да ми подготвела документите за плащане на данъка. На 4 гишета ме баваха, на всяко от които пишеха едно и също нещо - имената, адреса, сумата и това е! Фирмата беяе до самата митница - една мадама пушеше навън. Като се приближих ми каза: "Физическо или юридическо лице?" После ми каза "15 без фактура, 18 със". Написа пак същата информация, изчисли ДДСто и ми даде дискета, ама от онези от едно време. после ме отпрати - нито касова бележка, нито нищо. Та, какво излиза?? Не само, че те рекетират да ползвая нечия услуга, външна за митницата, но и тези, които правят услугата, за да можеш да си платиш данъка, укриват данъци...
. После, пак в Митницата, за това, че си плащам ме рекетираха такса още 2 лв. Та, накрая се оказа, че за 139 евро, които бях платила за роклята и изпращането и, платих още 52 ддс + 2 такса + 15 за фирмата с дискетата....Не съвалявам, защото роклята ми харесва, но го имайте в предвид. Ако сте от провинцията, по-добре упълномощете куриерската компания да ви представлява пред митницата, за да не си губите деня в чакане.
Активен
emmmmmy
«
Отговор #129 -:
декември 27, 2012, 22:18:25 »
пак си минала добре
някои с доста повечко пари минаха..
Може ли да видим модела на роклята или някоя снимчица
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #130 -:
декември 27, 2012, 22:28:12 »
Ще направя снимки и ще кача. Първо трябва да я дам да се изглади малко.
Активен
vampire_lady
Любопитен
«
Отговор #131 -:
декември 28, 2012, 11:25:19 »
milenuity, прати и линк към роклята от сайта ако може
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #132 -:
декември 28, 2012, 17:01:28 »
Ето линка:
http://www.milanoo.com/A-line-Strapless-Beading-Satin-Taffeta-Wedding-Dress-p4881.html
Аз я взех на промоция и ми струваше 93 евро, но сега гледам, че си е пак пълната цена. На мен лично ми харесва как стои повече без кринолин (на някои от снимките мадамата е с кринолин, на други без), но все пак искам да си взема един по-малко обемист и да видя как ще е. Аз си я поръчах с връзки на гърба, но ако не се посочи точно как се иска, правят я със скрит цип. Според мен винаги е по-добре да е с връзки, отколкото с цип в случай, че булката отслабне/напълнее малко преди сватбата, а дори и само от гледна точка на това, че дори и да не си поръчала твоя размер погрешка, с връзки е по-есно коригируемо
Днес ми пристигнаха и обувките (са салса танците на сватбата, когато ще се преоблека за малко, не за самата церемония) и бижуто от Lightinthebox. И от тях съм много доволна. Само дето не ми бяха дали номер за проследяване и, тъй като пратката се забави един месец, бях под стрес дали въобще ще дойде
.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #133 -:
декември 28, 2012, 17:08:37 »
Забравих да напиша, че роклята си я поръчах в цвят ivory, защото за светла кожа като моята, снежно бялото на снимките те прави много блед и безличен, а и отразява светлината по-лошо (пак от гледна точка на фотосите имам предвид). Цвета е страхотен - не бих казала въобще, че не е бяло. По-скоро е меко бяло. Няма жълтеникави отенъци въобще. Просто не е ултра бяло.
Активен
milenuity
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #134 -:
декември 28, 2012, 17:59:11 »
Цитат на: vampire_lady в декември 26, 2012, 20:21:07
В колета ми от Lightinthebox са ми пратили купони за намаления. Аз няма да използвам повечето, така че мога да ти дам номера на този за покупка над 300$ и/или над $500. Трябва да се използва преди 28 февруари 2013. намалението не е много обаче - 30$ за над 300 и 50$ за над 500. Пиши ми ако ги искаш. Аз утре заминавам и до 1.1.13 няма да имам интернет, но ако не тази вечер, ще ти ги пратя като се върна.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...