Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 08:15:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 12част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 12част (Прочетена 175988 пъти)
tweety87
Любопитен
Re:СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 12част
«
Отговор #420 -:
септември 28, 2012, 06:11:15 »
_Ezra_ , поздравления, неверотни сте!
Изгллеждаш прекрасно, красива, нежна... думите не стигат
Имам и едно въпросче, мн ми харесаха цветенцата за закичване, гривнички са нали, от къди ги поръча или купи?
Желая усмихнат петък на всички!
Активен
petiasimeonova2
Любопитен
Публикации: 44
«
Отговор #421 -:
септември 29, 2012, 01:13:57 »
Някой може ли да ми каже, къде във Варна има магазин за платове? Никога не ми се е налагало да търся и си блъскам главата от известно време в опити да се сетя, ноооооооооооооо безуспешно
Трябва ми сатен за роклите на шаферките, изчетох много теми, свързани с тях. Как мислите, трябва ли ние да им шием роклите? Може би да, щом ще изисквам да са поне в един цвят.......А това не е малък разход за плат и шев
Докато се ровичках из нета попаднах на това
http://www.youtube.com/watch?v=c9mhUe2_DEM
, хахаха бая се посмях.
И още нещо да питам - казаха ми, че имало булченски магазин някъде зад църкавата Св. Атанасий, бих много скъпарски, но предлагали рокли и под наем. Някой ходил ли е там и какъв е адреса?
Активен
tweety87
Любопитен
«
Отговор #422 -:
септември 29, 2012, 08:03:59 »
petiasimeonova2 За магазин за платове, се сещам един, в който има безброй
, зад ВИНС - точно до пощенския клон.
Дано съм била полезна.
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #423 -:
септември 29, 2012, 10:33:12 »
Цитат на: tweety87 в септември 28, 2012, 06:11:15
Имам и едно въпросче, мн ми харесаха цветенцата за закичване, гривнички са нали, от къди ги поръча или купи?
живата роза на младоженеца е от Флорис Варна заедно с букета си я поръчах
а тези които са като гривнички и за закичване на гостите (само на близките взех) са от
http://workshopfantasy.com/
т.е жената, която държи този онлайн магазин ми ги направи
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #424 -:
септември 29, 2012, 19:45:20 »
Сещам се за 3 магазина за платове, двата са на червения площад, единият е под младежкия дом, на следващата пресечка, май, вторият е отсреща, гледа към градинката на реда след кафетата и един магазин за мебели или тапети, нещо за обзавеждане. Третият е на Пискюлиев от страната срещу пазара.
За шаферските рокли - няма твърди правила, не е задължително вие да ги платите, може да се договорите с момичетата и за тях да не е проблем те да си ги поемат. Сатенът, (обикновен, но доста приличен на вид) е 15 - 20 лева метъра на 1.50 ширина, колко ще отиде за рокля до коляното. А и шевът не е задължително да е много скъп. Освен това, може да се договорите заедно да купите плата, а всяка да си ушие модел, който на нея и отива и да си плати шева. Варианти много и нищо не е задължително. Важното е ти да не го приемаш така, защото разваля удоволствието от подготовката
Активен
petiasimeonova2
Любопитен
«
Отговор #425 -:
октомври 01, 2012, 00:31:17 »
pebbles, tweety87 - много ви благодаря, тази седмица ще пообиколя и ще докладвам:)
pebbles - Подготовката ми доставя огромно удоволствие, но когато всичко е свързано с големи суми и е малко плашещо:)
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #426 -:
октомври 01, 2012, 09:32:38 »
petiasimeonova2
, кога е вашето събитие?
Активен
petiasimeonova2
Любопитен
«
Отговор #427 -:
октомври 01, 2012, 23:36:30 »
През август, но не съм капарирала нищо още:), само идеите са в главата ми
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #428 -:
октомври 02, 2012, 09:57:43 »
И нашата беше август, а започнахме с капарирането края на февруари, началото на март, така че имате време да изберете най-удачното място за вашето събитие
Активен
petiasimeonova2
Любопитен
«
Отговор #429 -:
октомври 02, 2012, 12:45:35 »
:)Охххххххххххх, честно казано малко ме успокояваш, защото доколкото разбрах повечето капарират 7-8-9 месеца по-рано.
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #430 -:
октомври 03, 2012, 10:28:58 »
Всъщност, по мои наблюдения от няколко години, подготовките за сватбите 2013 ще започнат с началото на годината. И тези, които са април, и тези, които са септември, така че, това много по-ранното капариране се получава при по-късните дати. Има си някаква цикличност, напълно подсъзнателна, младоженците са решили да се женят тази година и се задействат с началото й. И докато си изберат нещата за капариране, то станало февруари - март. И ние някъде там капарирахме ресторант при сватба в началото на юни.
Активен
tweety87
Любопитен
«
Отговор #431 -:
октомври 12, 2012, 14:26:28 »
Момичета имам нужда от помоща ви... Смятам, че дойде време да стартирам с подготовката, предвид това, че се оказва доста желана дата.... След лек разчет на нещата реших, че преди всичко трябва да си поканим кумове... и хоп ето го и първия проблем (а още не съм започнала
) Много искаме кумовете ни да са от града в който живеем и да са семейство или поне двойка, това се оказава малко проблемче предвид факта, че сме първите от компанията, които се решеха да се вземт
Имаме идея да поканин един колега на милото със съпругата му, проблема е че аз не ги познавам и двамата, а милото познава само мъжа... Как смятата, че ще се възприеме от тяхна старана...? найстина искам да са готини хора, с които да се свържем.... много ми тъжно... помагайте...
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #432 -:
октомври 12, 2012, 16:27:12 »
Кумове могат да бъдат и роднини,ако не съумеете да намерите други.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #433 -:
октомври 12, 2012, 21:58:59 »
Здравейте, дами!
Отдавна не съм се вкючвала, но днес ми се случи нещо, което не мога да не споделя.
На сватбата избрахме Мони Монев за извеждането на булката, момчетата, които изпрати се справиха много добре. Самият г-н Монев също беше много любезен. Но на втората ни среща с него, за доуточняване на детайлите, аз бях сама, понеже мъжът ми бе на работа. Когато тръгвах ми подметна колко съм била хубава и каква хубава булка съм щяла да бъда, да съм му занесяла моя снимка и разни такива. Не обърнах внимание, понеже всички булки са хубави и навярно на всички дами казва това.
Но днес, месец и половина след сватбата ни, ми звъни от непознат номер и ме пита как е била сватбата, не съм се обадила. Казах, че е минала добре, момчетата, които е изпратил са се представили чудесно и така. Той: "Кога ще дойдеш в "Каролината" (там свирели)?", Аз: "Когато мъжът ми намери време", Той: "Е, ако той не може, ела ти", Аз: "Ние, ако дойдем, ще сме двамата", Той: "Аз ще дойда да те взема"
... Отрязах го.. Накрая: "Обади се като минаваш наблизо да пием кафе." ...
Аз ли не съм в час, или май господина прекалява...
Булки, имайте едно наум, професионалист е, върши си работата перфектно и коректно, но не се срещайте вие с него, даже пращайте мъжете си... Аз лично днес много се разочаровах от това обаждане. Не смятам, че е редно да звъниш на омъжена жена с предложението "аз ще те взема, ти ела", при условие, че сме го потърсили като професионалист на сватбата ни...
Извинете ме, ако съм дотегнала!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #434 -:
октомври 13, 2012, 06:57:57 »
мн неприятно, аз като теб също мисля че е прекалил, на мен също щеше да ми стане тъпо и криво от такива подмятания ...
те всъщност са от оркестър ли?
туити, кога е датата? спокойно за кумовете, пъво винаги има някакви проблемчета до сватбата, но пък нещата се нареждат, за кумове може и да откаже някой но си имайте резервен вариант, не е задълж. да успеете от първия път, при нас ни отказаха 3-4 пъти (поради уважителни причини де, не им се сърдя), но в крайна сметка имаме най-яките кумове
и всичко мина по мед и масло! въпреки че са и с две малки дечица, важното е да не се ядосваш и панираш покрай сватбените задачки!
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Нагоре