Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 20:03:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Nebulka - 13.07.2012г.  (Прочетена 67241 пъти)

DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #105 -: юли 07, 2012, 10:13:43 »

Flyin, никога не е късно за нищо. Нещата винаги си стават в най-подходящия момент! Благодаря ти за пожеланията! smile

Герчо, дано си права! Надявам се на нещо такова! Всъщност разчитам като отида други ден на морето да си открадна часове само за мен в разходки край вълните, това успокоява всички мисловно-емоционални водовъртежи в мен. Пожелавам ти още веднъж днешният ви ден да изпълнен с любов и радост и после да имате вълшебен меден месец!

Кивчо, четох в твоята тема, но времето все ме притиска! Благодаря ти! Надявам се скоро да имам време и да се разпиша из всички темички, където все не достигам.
Активен
DaBulka
Професор

« Отговор #106 -: юли 07, 2012, 10:25:03 »

Вивид, не се притеснявай! Няма нужда нещо малко да става голямо, за да го оценя. smile Благодаря ти за вниманието и пожеланията!

Еми, ние намерихме човечетата точно толкова бройки, колкото ни трябват. Днес ще ходя да ги взема.

Зайче, Жозефин, Ради, Свекървичке, благодаря ви!  Girl_hide

Лунно момиче, знам, че си госпожа. Така се обръщам към същества от женски пол, които чувствам близки. Придобих тоя навик при сближаването ми с хубавите момичета от групата по народно пеене, където ходя, пък те почти всички са омъжени, но си казваме "моме". smile

В криейтив петъка наистина натворихме чуднички неща (аз почти само гледах). Качих снимки в галерията.
И сега като направя равносметка, от подготовката остават само следните неща:
- да потвърдя на фотографа
- да купим цветя точно преди сватбата
- да минем през ресторанта за последни уточнения
- мама иска да поръчаме торта
- да отпечатам снимките за картичките на гостите
- да си сваля музика за тържеството (ще се озвучим сами)
- и пак си минахме бюджета, да сме живи и здрави, че не искам вече за се притеснявам за нищо!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 07, 2012, 11:02:06 »

всичко е ужасно оригинално , но най съм впечатлена от късметчетата и от бутилката ! heart
Супер !
Това на бутилката ластична дантела ли е ?
Активен
DaBulka
Професор

« Отговор #108 -: юли 07, 2012, 17:59:05 »

Еми, това наистина е ластична дантела. Остана малко от роклята и просто я увихме около бутилката. Моята приятелка много се постара и направи всичко с голямо желание.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #109 -: юли 07, 2012, 19:11:00 »

Много идейно, браво  Bravo Bravo Bravo

Чашите са много стилни, а кьсметчетата са супер просто  good
Активен
Snow_White
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1358

« Отговор #110 -: юли 08, 2012, 22:21:41 »

Миличка, докато намеря време да изчета цялата ти темичка мина почти цялото ти месече.....извинявай..
Но пък изчетох толкова жадно постовете ти и чак днес с изненада установих, че ти си същата Небулка, но вече Дабулка - това толкова много ме зарадва и развълнува....Намерих толкова много от себе си в твоите постове и толова много се радвам, че си позитивна и развълнувана около скромната организация на вашия специален ден...Както знаеш, и може би си прочела, имахме подобни идеи за нашия скромен ден.....аз също нямах намерение да се втелясвам, защото толкова много пъти съм го играла този сценарий в мечтите си...не се вълнувах и не исках никой около нас да знае, за да не вземе да ме зарази с ентусиазъм ... Накрая момичетата от форума ме направиха булка, за което езкрайно им благодаря, защото макар и скромно и непретенциозно, с много малко хора, нашето подписване ми донесе изключителни емоции и за миг не съжалявам за всяка стотинка и за всеки допълнителен детайл, който пришихме.....Вярвам, че ще изживееш също толкова вълнуващ сватбен ден, който ще помниш и ще знаеш, че се е случил по твоя си начин, които ще те кара да се усмихваш всеки път при спомена за него....Пууу, много се разписах, ама някакси те почувствах много близка и се развълнувах ...
Идеите ти и нещата в галерията са страхотни, а за синьото в темата съм насреща - знаеш, слабост ми е  blush
Желая ти вълшебни последни дни като госпожица, неповторима булчице smile
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 09, 2012, 16:42:50 »

Лунно момиче, знам, че си госпожа. Така се обръщам към същества от женски пол, които чувствам близки. Придобих тоя навик при сближаването ми с хубавите момичета от групата по народно пеене, където ходя, пък те почти всички са омъжени, но си казваме "моме". smile

Ееее,много ти благорадя, !ДА!булка - поласка ме, чак се засрамих blush Знам, че си наясно, че вече съм омъжена, но не се стърпях да се пошегувам с това blum Това ме подсеща как се шегувахме с една приятелка като се видим "госпожа, на къде така?" И всички се обръщаха да ни гледат, защото ние и двете дребни и приличаме на малки и очите им ставаха на палачинки shok  sarcastic
Между другото наистина сте натворили много идейни и красиви неща Bravo И така е, винаги се излиза от бюджета, но като се увлече човек... girl_in_love Нещата, които са ти останали не са много, ще се справиш girl_wink Остава съвсем малко, чак не мога да повярвам!!! yahoo
Активен
cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 11, 2012, 11:41:52 »

Миличка малко остана....сигурна съм, че вече адреналина ти се е покачили нямаш търпение вече  give_rose
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: юли 11, 2012, 19:53:03 »

Страхотни неща си постигнала, сигурна съм ,че всичко ще мина като по вода и ще бъде най- романтичната и неповторима сватба. smile Малко остана, как си, почивате ли? smile
Активен
DaBulka
Професор

« Отговор #114 -: юли 11, 2012, 21:57:53 »

Здравейте момичета! Извинявам се, че не ви отговарям дълго и подробно, но вече нямам време да кисна във форума. Ние сме на морето, сутрин много рано ходим на плаж. През деня се занимавам с организационни въпроси предимно с майка ми, защото младоженеца си работи от сутрин до вечер. Въпреки задачите, ежедневието си върви спокойно и лежерно. Засега не се вълнувам никак. Ще видим утре, защото ми е пълна програмата. Утре ще дойдат и повечето гости. Поръчахме цветята, още не е ясно какви ще са, но каквито и да са, все ще са красиви. Обсъдих с фризьорката прическата, не сме правили пробна. Ще спя утре вечер с ролки, защото на сутринта няма да ни стигне времето за всичко. Поръчахме торта, занесох украсите в ресторанта, обадих се в ритуалната и го съчетах с шматкане. Днес късно следобед се захванах да правя картичките за гостите, те са само 11 човека, направих почти три, но много бавно ми вървят, дано да станат до утре вечер. Ако не станат, ще им ги подарявам след сватбата. Щеше да е
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: юли 11, 2012, 22:00:53 »

чета те по късните доби, като писател си smile, като чаша вино за душата  blum
Активен
DaBulka
Професор

« Отговор #116 -: юли 11, 2012, 22:01:54 »

...хубаво да си ги намерят в ресторанта, но както стане. Ще се опитам да кача малко снимки в галерията, ако бавният ми интернет се справи. Момичета, ще ви мина по темите, като мине моята дандания. Благодаря ви за вниманието и до утре надявам се! Лека нощ от мен!
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #117 -: юли 11, 2012, 22:50:53 »

Лека нощ, ДАБулчице, и сладки сънища!!
Знаеш, че те чета подробно и с голямо вълнение...Убедена съм, че всичко за и във Вашия ден ще бъде чудесно. Не знам дали ще мога да се разпиша във форума тези дни и затова искам отсега да ти пожелая един неповторим, празничен ден! Изживейте и се насладете докрай на прекрасната емоция, която ви предстои и бъдете много щастливи! Прегръщам те и не се съмнявам, че ще бъдеш ПРЕКРАСНА БУЛКА!!!
Активен
Lady_sunflower
Професор
Публикации: 308

« Отговор #118 -: юли 11, 2012, 23:35:45 »

хайде , не остана smilesmilesmile
 много красиви неща си спретнала. Сигурна съм, че ще се справиш и с картичките за гости, но преди всичко ти пожелавам много положителни емоции до големия ден (остават 2 дни). Ще бъде една прекрасна морска сватба smile
Активен
every_me
Ентусиаст
**
Публикации: 118

Сутрешна...

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: юли 12, 2012, 08:18:06 »

Пожелавам ти днес да се поглезиш, наспиш и да не спираш да се усмихваш, а утре да имаш най-прекрасната сватба на света! give_rose
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: