Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 04:44:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Клуб на БЕБЕправещите - 22 "  (Прочетена 150275 пъти)

punk_girl123
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: ноември 19, 2012, 10:53:17 »

Josephine при тези стойности още е рано да се ходи не лекар. Едва ли ще види нещо! Най-добре изчакай, за да си спокойна, че като идеш ще се види дали всичко е наред! При мен на 6 дни закъснение беше ЧХГ 1023 и затова си запазих час при гинеколог, но едва след 13-14 дни закъснение!
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: ноември 19, 2012, 10:55:29 »

можеби трябва значи да си преместя часа за лекар...аз вчера си запазих за петък вечерта?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #347 -: ноември 19, 2012, 10:56:38 »

не мога да си коригирам мнението, затова пускам ново, съжалявам че се получават 2 едно след друго.

Резултатите от кръвния тест са 173.70mIU/mL, което по техните граници отговаря на 4г.с., а в момента съм на 5 дни закъснение....може да ми е била по-късно овулацията примерно smile

Хубаво ти е ЧХГ-то.Сега след два дни тоест не утре а вдругиден пусни още един кръвен да видиш как нараства и след 10 дена на лекар.И много спокойствие ти пожелавам.Спри алкохола,цигарите,секса,контакта с болни хора.Тихичко честито.
Да според мен петък емного рано и само ще се вкараш във филми.ЧХГ трябва да е 1000-2000 като стойност за да се види нещо.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: ноември 19, 2012, 12:03:44 »

значи ще си направя кръвен в сряда, а не в петък. А щом ме съветваш ще си сменя и датата на прегледа освен за другата седмица, че нали до петък вечер не се знае дали ще се види. Не пия, не пуша, гледам да стоя далеч от болни хора, но не знаех че и секса трябва да се спре? Ами ние правихме ония ден в събота....
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: ноември 19, 2012, 12:29:04 »

Споко, секса се спира ако правите ин витро, имаш стари аборти или проблеми с износването.
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: ноември 19, 2012, 12:42:11 »

Значи ако не ми кажат че има някакъв проблем няма причина да го спирам секса smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #351 -: ноември 19, 2012, 13:56:37 »

значи ще си направя кръвен в сряда, а не в петък. А щом ме съветваш ще си сменя и датата на прегледа освен за другата седмица, че нали до петък вечер не се знае дали ще се види. Не пия, не пуша, гледам да стоя далеч от болни хора, но не знаех че и секса трябва да се спре? Ами ние правихме ония ден в събота....
Секса не се спира...даже някой казват, че в бъдеще благоприятства за раждането. Това акушер-гинеколога ще ти го може като почнат консултациите smile И честито! smile Дано всичко е безпроблемно!!!
Активен
punk_girl123
Публикации: 2204

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: ноември 19, 2012, 14:11:25 »

На мен примерно доктора ми беше забранил да правя секс до към началото на трети месец, понеже имах една много голяма киста на яйчника. И за да не я спукаме или нещо такова без секс или пък натиск върху корема.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: ноември 19, 2012, 14:14:16 »

Има много случай в които секса се спира.Ти си преценяваш в началните месеци дали би правила секс и естествено като се консултираш с лекаря си.
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #354 -: ноември 19, 2012, 14:37:43 »

Ами има да и това са случаите, когато има разминаване от нормалното положение. Както punk_girl123 е казала, в нейния случай. Ако всичко е ок, няма причина да се спира. Е, то зависи и за какъв секс си говорим нали, няма как да се прави див, при положение, че си бременна.
Ако пък се притесняваш, че може да има нещо нередно може да изчакаш първо да се видиш с гинеколог и той да ти каже, както  gucci казва. Все пак страх лозе пази.
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #355 -: ноември 20, 2012, 15:20:46 »

Josephine, стискам палци всичко да е наред! Не смея още да ти честитя. Ще чакам да се похвалиш първо.

Аз не мога да споделя, че съм супер щастлива! След няколкоседмично отлагане най-после отидох на лекар и за моя изненада ми каза, че всичко е наред. Толкова се бях притеснила... Вече ни даде разрешение за бебеправене. Да се надяваме, че за Коледа ще уредим усмивките вкъщи  smile
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: ноември 20, 2012, 15:33:58 »

Здравейте момичета извинявам се за  Offtopic, но искам да ви попитам възможно ли е да ме боли, коремът все едно ще ми идва, ако съм бременна?
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: ноември 20, 2012, 15:43:09 »

Alichka, в петък след прегледа ще се отчета тук с инфо smile

_perlichkata , може, да, и при мен така беше smile
Активен
casky
Баш Майстор
**

« Отговор #358 -: ноември 20, 2012, 15:52:09 »

_perlichkata зависи как те боли според мен. Иначе и мен ме болеше и тогава почнах с магнезия...било нещо като контракции.
Активен
_perlichkata
Професор
Публикации: 459

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: ноември 20, 2012, 16:03:21 »

Casky  ами имам тъпа болка ниско в корема,от няколко месеца бебеправим и не става, ходих на лекар, според нея няма нищо, всичко ми беше в нормата, но ми каза да пия фолиева киселина, пия я от близо месец, уж следихме фертилните дни и овулацията както каза лекарката, и сега от няколко дни усещам тази болка. И се питам дали този път е станала чудото.
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: