Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 19, 2024, 05:36:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: [1] 2 3 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 9  (Прочетена 201073 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« -: май 22, 2012, 19:41:51 »

РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 8
Активен
pilli
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #1 -: май 22, 2012, 20:50:21 »

Много благодаря за информацяита:)))Утре ще се срещна с управителя и ще питам и за този сервиз.Надявам се всичко да е наред и да го капарираме.Ще пиша по-подробно какви са условията след срещата ни утре.Спокойна нощ!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #2 -: май 22, 2012, 21:47:59 »

Р-т Диана с. Труд е наистина едно страхотно място. Отидеш ли там, все едно  си в някакво друго измерение. Това е място където със сигурност ще изживеете много приоятни и щастливи мигове  good
« Последна редакция: май 22, 2012, 21:50:06 от DjNick Mc » Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #3 -: май 23, 2012, 10:51:03 »

За наше съжаление в ресторант България,датата ни е запазена....И сега ни чака отново мислене,обикаляне и чудене кой ресторант да изберем sad Все пак много благодаря за информацията,която даде Christy .
Активен
Hecate
Професор
Публикации: 441

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: май 23, 2012, 10:54:07 »

А коя е датата и какво търсиш? Хората тук могат да дадат идеи спрямо изискванията и бюджета ти.
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**

« Отговор #5 -: май 23, 2012, 11:07:00 »

Дата е скоро 01.09.12 ,бюджет сме си отпуснали до към 40лв на куверт,а броя на гостите е между 130-150човека.Иска ни се да е или някъде в центъра или в близост Люлин,Овча Купел,въпреки че вече се замислям и за другаде.Желателно е да не правят по две сватби в деня,защото не искам да ни гонят пък правим сметки за дневна сватба,тъй като много от гостите са от провинцията.
Много ще съм благодарна за всякакви идеи.
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: май 23, 2012, 13:03:59 »

Flowers гледала ли си? Ако не се лъжа той е в тези цени и е близо до люлин, но за другите неща не знам  blush
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #7 -: май 23, 2012, 13:11:07 »

Във Флауърс толкова хора няма как да се съберат. Не са много ресторантите за такъв бюджет, които могат да съберат толкова хора.
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**

« Отговор #8 -: май 23, 2012, 13:14:25 »

За ''Flowers" прочетох няколко не особено добри коментара и мисля да не рискуваме,още повече там е на две зали,а не искам да делим гостите.Благодаря все пак за отговора и за идеята. smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #9 -: май 23, 2012, 14:28:19 »

За ''Flowers" прочетох няколко не особено добри коментара и мисля да не рискуваме,още повече там е на две зали,а не искам да делим гостите.Благодаря все пак за отговора и за идеята. smile
Мимето виж в  Лора Кетъринг, те имат добри куверти и взимат под наем определени  големи зали за сватби и т.н. Като търсех за нас, видях че са на прилични цени . страхотен мейл ми бяха пуснали, с оферти и всичко . good
http://www.loracatering.com/
Активен
marina_kb
Ентусиаст
**
Публикации: 124

« Отговор #10 -: май 23, 2012, 14:36:09 »

Аз се сещам за парк хотел Москва, голямата им зала на 1ви етаж е с голям капацитет и мисля, че кувертите ще са ви в бюджета. Хотел Родина също (стига да ви хареса обстановката там, тъй като е доста соц), зала Флоримонт на бул, България и Околовръстното (но трябва да видите дали кувертите ви устройват, тък като почваха от 45 лв май)
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**

« Отговор #11 -: май 23, 2012, 15:35:45 »

Благодаря ви много,сега пратих идеите ви на половинката,пък да видим и той как ще се произнесе.Днес ще ходим до Чевермето и Панорама на Дондуков да видим какви са им условията,а пък в петък ще ходим до Финансист.Благодаря отново  smile Ако някой има скорошни преки впечатления,моля споделяйте.
« Последна редакция: май 23, 2012, 15:46:31 от MuMeTo » Активен
alla
Професор
Публикации: 338

« Отговор #12 -: май 23, 2012, 16:32:31 »

Може да погледнете и ресторант Фантазия в Овча купел, щом ви устройва като място. За съжаление в момента сайтът им не разботи.sad
http://sofia.zavedenia.com/2669/gallery/2039
http://sofia.zavedenia.com/2669/Пица.Ресторант.Фантазия/
Активен
pilli
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #13 -: май 23, 2012, 17:46:53 »

Капарирахме ресторант! :danceg:Много съм щастлива че свърши това мислене и ходене!Избрахме ресторант Стара София на хотел Вега.Условията са добри:кувертът е 49лв и алкохол може да се внесе без такса и младоженският им апартамент е изключително красив!Няма много снимки в интернет,но моето впечатление е че ресторантът е много красив,с хубави столове,които нямат нужда от калъфи и панделки като цветовете са бежаво и тъмно кафяво.На пръв поглед е мрачно,но като се украси със светли цветя се надявам да се получи добре.Според мен е подходящ за сватба за около 80 човека или по-малко иначе няма да има достатъчно място за танци.Това е по-важното,което се сещам да споделя.Ако някой има някакъв въпрос ще се радвам да помогна:)Иначе на 100% ще мога да го препоръчам след сватбата ако всичко мине добре:)
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #14 -: май 23, 2012, 18:14:08 »

Ресторант Финансист е стол. Всеки ден там обядвам, готвят вкусно, но не е ресторант за сватба според мен.
Активен
Страници: [1] 2 3 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: