Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:31:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5 (Прочетена 219288 пъти)
elistoilova
Сватбен ГУРУ
Re:АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5
«
Отговор #420 -:
юли 08, 2013, 21:56:23 »
Браво
Много е хубава
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #421 -:
юли 08, 2013, 22:57:09 »
Hope, описала си роклята точно такава, каквато и аз търся
Харесва ми избора ти, а и цената е повече от добра. Аз си харесах подобна, с по-малък шлейф и по-различен гръб и само за роклята, без воал ми казаха около 850лв. Би ли казала от кой точно магазин е твоята рокля?
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
«
Отговор #422 -:
юли 09, 2013, 06:05:58 »
магазина се намира точно срещу Т Маркет, голям е, на 2 етажа, роклята е от първия етаж и се влиза от входа, който е точно срещу Т Маркет. Като цяло магазина не е нищо особено, но важното е, че точно тази рокля е там.
Аз също харесах подобна рокля във Версай на цена 790лв без воал. При Стоян Радичев има една уникална с гол гръб 1200лв обаче
В един друг магазин също имаше доста попадения, доколкото зная е на Фортуна Стайл, дизайнерката се казва Сиси Гавазова, но и тя беше 880 лв.
Активен
evyevy
Професор
Публикации: 406
«
Отговор #423 -:
юли 09, 2013, 09:05:18 »
Hope, благодаря за инфото. Като се върна ще споделя и аз впечатления от Меката на сватбите
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1025
«
Отговор #424 -:
юли 09, 2013, 09:07:51 »
Hope, много хубава рокля и воал
а цената е направо нереална
Поздравления за находката
Активен
Allicia
Сватбар
Публикации: 211
«
Отговор #425 -:
юли 09, 2013, 09:12:05 »
Hope4Everton, роклята е много красива и стои чудесно на фигурата ти, а воала й придава завършеност и цялост. Честито!
Активен
Euphoria
Сватбар
«
Отговор #426 -:
юли 09, 2013, 09:51:02 »
Hope
роклятата ти е невероятнаа
Много ми харесва, а цената
Моята е със същата линия, но има панделка на талията и другата разлика е в цената ... Поздравления за избора, със много желание да я носиш и съм убедена, че ще си зашеметяваща булка
Активен
Hope4Everton
Ентусиаст
«
Отговор #427 -:
юли 09, 2013, 18:06:01 »
Благодаря ви момичета. Пожелавам на тези от вас, които все още не са открили своята рокля, без много търсене тя сама да ги намери, както стана с мен
Ще споделя впечатления и с готовата рокля в края на август, а дотогава УСПЕХ
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #428 -:
юли 13, 2013, 09:40:28 »
Здравейте и от мен
Нашата сватба е началото на септември и вчера ходих до Асеновград. Първите 10-15 магазина, в който влезнах... почти се разплаках
Реших, че няма да си купя рокля от там...нито 1 не ме грабна, дори малко, за да поискам да пробвам... Просто влизахме и излизахме, беше потресаващо- повечето рокли бяха абсолютен кич- огромни, безформени, не добре изработени като качество, лъскави до безкрайност... Единственото място, където имаше, според мен мн симпатични рокли, беше
Версай
(както и едно мъничко магазинче до него). Във Версай- жената, която ги прави роклите е бременна и каза, че отпраща булки за септ/октомври, заради положението си. Както и да е- въпреки, че бяха хубави, никоя от роклите не беше моята и не мерих. После минахме в посока център и ни пратиха по улицата след моста, съвсем случайно, забелязахме една сграда- 2ет на която се виждаха рокли. Влезнахме- 1,2 магазин- нищо, но поне 1 идея по-симпатични... и после- това страхотно малко бутиче с 5 рокли( 5!), 3 от които исках да меря
Едната я украсяваха на момента и дори ми предложиха да участвам в украсата...
Харесах се в 2 от роклите- прекрасни, според моя вкус- максимално изчистени, но все пак с акценти по тях, романтични и с отлична изработка и материи.
Решихме все пак да обиколим и магазините след моста, за да се ориентирам какво има там.
Местата, в които видях приятни рокли са
Стоян Радичев ( не влизаха в моя бюджет,обаче
), Александра
и още едно магазинче, което не помня като име.
Цените на роклите варират навсякъде ест, но са около 350-550лв ( не включвам Ст.Радичев- там са около и над 1000), в зависимост от сложността.
Върнахме се в моя бутик с 5 рокли
Отново мерих 2те и се върнах в София с рокляяяя
Хората в бутик
Ангели
бяха страхотни- жената- мила, внимателна, с око към детайла. Даде ми съвети кое как...Мъжът- също. Свали ми роклята до колата, помогна да я нагласим и ни пожела лек път
Доволна съм!
Амааа много! Сериозно
Моята рокля е цвят слонова кост, романтична, принцесенска, но семпла
Цената й беше най-висока от 3те,които бях харесала и пак мн нормална. Воалът ми- дълъг отзад, къс отпред, с окантен край- 45лв.
За сж- нямам снимка с роклята, но при първа среща с нея ( тъй като е в апартамнт на мои близки), ще се снимам и ако някой има интерес- давам инфо за цени и всичко на лични!!!
Извинявам се за дългия пост, но мн мн мн се вълнувам
ПОздрави
«
Последна редакция: юли 13, 2013, 09:43:14 от ros4e
»
Активен
ros4e
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #429 -:
юли 13, 2013, 13:06:15 »
относно Стоян Радичев, може би подведох с инфо, защото сега ми напомнят, че в единият му магазин братовчедка ми( с която бях) видяла и по-евтини. Аз питах за 2 конкретни, възможно е останалите да са на мн добри цени...
Активен
elistoilova
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #430 -:
юли 28, 2013, 21:08:31 »
Да се похваля и тук
В събота ходих до Булвеси да си взема роклята.
Страхотна е
Не мога да ѝ се нарадвам. Чаках почти цели 3 месеца този миг. Супер много съм доволна от Веси, вярно че модела си беше неин и аз не исках да променяме нищо, но тя се справи блестящо
Снимки след сватбата
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #431 -:
август 08, 2013, 08:37:33 »
Момичета смятаме другата седмица да ходим до Асеновград? Събота сутринта рано ще тръгнем. Как работят магазините? в сб и неделя? И до колкото разбрах има очаровани момичета има и разочаровани.....дано да я намеря зн че имам време до декември но това да ни отпадне като ангажимент да продължим с другите неща,защотото от роклята зависят "дреболийките"
. Кажете скорошни мнения и най важното за работно време? А този магазин "Версай" скъп ли?
Активен
stasynka
Сватбар
Публикации: 172
06.09.2013 - THE BIG DAY
«
Отговор #432 -:
август 08, 2013, 09:13:31 »
Цитат на: yana_traeva в август 08, 2013, 08:37:33
Момичета смятаме другата седмица да ходим до Асеновград? Събота сутринта рано ще тръгнем. Как работят магазините? в сб и неделя? И до колкото разбрах има очаровани момичета има и разочаровани.....дано да я намеря зн че имам време до декември но това да ни отпадне като ангажимент да продължим с другите неща,защотото от роклята зависят "дреболийките"
. Кажете скорошни мнения и най важното за работно време? А този магазин "Версай" скъп ли?
Магазините в Асеновград работят само в събота до 16-17 часа. Не знам защо си се насочила към Версай, според мен не е толкова скъп, има и по-скъпи, но разгледай и другите магазини, зависи какво търсиш, аз също бях разочарована, обикалях цял ден, но в един от магазините на манекена стоеше ТЯ - единствено нея пожелах да премеря, и след това не исках да я свалям, беше ТЯ - първата и последната рокля, която премерих. Не се отчайвай предварително, има толкова много магазини и модели, че няма начин да не намериш твоята рокля. И все пак винаги може да направиш корекция по модела, може също бюстието от една с полата от дрега рокля, зависи какво търсиш, всеки се стреми да ти угоди, защото ти си тази която избира - не друг, поне аз не позволих на друг да ми избере роклята, исках само мнение, решението си го взех сама и не съжалявам! Пожелавам ти да намериш твоята рокля и да се почувстваш наистина уникално с нея! Очаквам после да пишеш как е минало.
Активен
IvaGeorgieva
Ентусиаст
«
Отговор #433 -:
август 08, 2013, 09:25:07 »
За всеки магазин дали в Асеновград или някъде другаде ще има доволни ще има и разочаровани момичета. Аз ходих преди по-малко от месец, като от предварителна обиколка си бях набелязала три магазина. Вторият беше Версай и там си поръчах моята рокля. Според мен не са скъпи роклите, като пак зависи колко парички си си предвидила да дадеш...има и по 500....има и по 800....Но важното според мен е да знаеш какво търсиш. Аз мерих една рокля, която беше 800лв, но като казах кое не ми харесва и кое не искам....значително се намали цената. Така че....обикаляш...и ще си харесаш. Иначе аз за събота знам че работят повечето до 15ч.
Активен
yana_traeva
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #434 -:
август 08, 2013, 09:34:37 »
Благодаря момичета
, сега ги разглеждам магазините в интернет, на някой има и посочено работното време и повечето са до 6
ще видим.АКо ли не ще си направим една разходка
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31