Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:11:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: АСЕНОВГРАД!!!! ЧАСТ 5  (Прочетена 219235 пъти)

ratatui
Баш Майстор
**
Публикации: 1980

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: март 01, 2013, 23:45:59 »

А първо питате дали се снима или пробвате и ако ви направят забележка не снимате?
Активен
bbride
Професор
Публикации: 439

« Отговор #241 -: март 02, 2013, 01:51:38 »

Да капарирам и после да снимам shok Че после за какво са ми снимки?
Изобщо това със снимките е много нелогично. Ако си в Асеновград, какво има да си пазиш моделите, та те са навсякъде. Ако пък си в скъп магазин, то колекциите са в интернет. Не виждам какво и на кого пречат снимките.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 02, 2013, 10:42:01 »

Много точно казано, bbride. Аз не мога да розбера, нали като се снимаш и после избереш рокля пак от тях ще си я направиш или поне аз така мисля.
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 02, 2013, 11:48:58 »

съжелявам че съм  Offtopic но то и тук в софия е така,във всеки магазин ти обесняват как роклите им са абсолютен уникат и нямали сайт защото ги било страх да не им откраднат моделите,а реално моделите на всякъде са почти идентични.
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: март 02, 2013, 11:55:08 »

Да аз понеже абикалях магазините на Пиротска и никъде недаваха снимки, затова питах как стои въпросът в Асеновград, явно и там е същото. Дано поне продавачките да са по-мили, защото тук имаше направо ужасни!
Активен
hulcy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 569

H & S

« Отговор #245 -: март 02, 2013, 13:19:44 »

Когато бяхме в Соня стил и пробвах роклята, братовчед ми ме снима без да ги пита и без да ме предупреждава ,че снима. Като светна и светкавицата една от собственичките се приближи и започна да позира до мен smile беше много сладурско smile но като цяло не дават да се снима на други места, а може би и в Соня стил ,ако бяхме ги питали предварително може би и те щяха да кажат ,че не може да се снима..знам ли smile но и аз съм съгласна с това, че е малко глупавичко да не дават да се снима... или пък да ми отговорят ,че нямат сайт, за да не им откраднат от там моделите..та дори на най-известните световни марки роклите им са на показ в сайтовете им , така ,че нашите тук са малко crazy ...
Активен
cherry_lady1984
Сватбар
Публикации: 278

28.07.2013 е датата на нашата лилава приказка

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 02, 2013, 18:34:30 »

според мен когато тръгнеш да се занимаваш с подобно нещо и то българия трябва да си наясно с това че има такива хора които плагиатстват,обаче не всички са такива.и би трябвало  да си наясно как да се справиш с този проблем.айде моята рокля е 400 лева а тези за по 2000?това не са лев и два и човек е нужно да помисли преди да купи! smile
Активен
Daherova
Любопитен
*
Публикации: 42

:)

« Отговор #247 -: март 05, 2013, 21:30:37 »

съжелявам че съм  Offtopic но то и тук в софия е така,във всеки магазин ти обесняват как роклите им са абсолютен уникат и нямали сайт защото ги било страх да не им откраднат моделите,а реално моделите на всякъде са почти идентични.

Уникат - дрън, дрън, че пляс. На повечето марки са им колекциите от още миналата година по сайтовете и са с такова добро качество снимките, че можеш да видиш и най-дребните детайли ако увеличиш. На мене както не ми носи главата на такива глупости, сигурно ще съм персона нон грата в повечето салони в София, щом тръгна на пазар за рокля blum
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #248 -: март 06, 2013, 17:51:31 »

Аз  ще се вмъкна малко в темата, ама като ви чета не се сдържах biggrin До Асеновград не стигнах, стигна ми това, че като търсих рокля във Варна почти всичко беше от там. То едни платове, то едни пайети, едни лепени "дантели", то един кич...направо разбиха всичко детско в мен Oh my ...

Уникати не видях... или поне нещо, което да е толкова строго секретно...

Със сигурност ими и по-различно, от описаното и доста красиви рокли, ама като цяло NO
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 07, 2013, 07:47:43 »

В Асеновград масово моделите са с най-евтините възможни материали (лъскава органза,пайети и т.н), а средната им цена е 400лв. Аз затова реших да ми я шият, може пак да излезе същата цена, но поне ще е с по-хубави материали,а и ще е това,което искам, надявам се Wink
Активен
silver_f
Професор
Публикации: 477

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 07, 2013, 09:32:49 »

Масово са такива ( от най-евтините материи - и сатен и шифон ... ), а цената 400 - 500 лв и нагоре... за не добре изглеждащ продукт  angry , но примерно в Алексанра имаше разлика в качеството на платовете и на шева, а цената същата smile Така че ги препоръчвам  good
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #251 -: март 07, 2013, 11:10:35 »

А иначе имат някои хубави модели, добре ушити...ама всичко останало angry
Аз бях пробвала подобен модел на моя да се видя, ами роклята супер ушита и въпреки че ми беше голяма си личеше, че ще стои страхотно...ама както описах - плат, пайети и прочие....просто Oh my ...
Активен
Poli_87
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #252 -: март 10, 2013, 14:28:45 »

Аз мислех да отида директно в Асеновград, но май първо ще разгледам в София и после евентуално ще отида и до там. Имам горе-долу представа каква искам да бъде роклята ми и предпочитам готов модел, вместо шит, тъй като се притеснявам какъв ще е крайният резултат.  pardon
Активен
ratatui
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 10, 2013, 21:48:04 »

Днес, като се прибирахме от Смолян минахме през Асеновград и поне от колата, защото не сме спирали, не видях нищо интересно по витрините. Имаше повече абитуриентски рокли. Повечето булчински бяха с много камъни и лъскави неща. Само в петък като пътувахме към Смолян на една витрина видях една хубава рокля, която ми хареса.
Пак казвам това видях от колата, вътре в магазините може и да има повече и по-хубави булчински рокли.
Активен
megan_n
Ентусиаст
**
Публикации: 144

« Отговор #254 -: март 16, 2013, 18:32:16 »

Момичета да ви се похваля имам си рокля yahoo. Днес бях в Асеновград и след голямо обикаляне си намерих роклята точно каквато си представях. Само ще ми я направят в бял цвят понеже беше шампанско. Да ви споделя, че съм много доволна от обслужването в Булвеси, надявам се и като отида да я взимам всичко да е наред smile
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: