Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 11, 2024, 17:06:18

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ОБУВКИТЕ!!! ЧАСТ 8  (Прочетена 227969 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: януари 19, 2013, 16:39:08 »

така им викат, не са сваровски, щом са от Миланооо или други сайтове, оригиналният модел на Лубутен са със сваровски наистина.
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ
Публикации: 775

« Отговор #361 -: януари 19, 2013, 17:01:30 »

Хаха аааа да лубутен, покрай него мога да си премина и да не си отварям очите да ми окапват по негоеите патъчки, луд фен съм му както сиг. всяка жена, нооо толкова пари за обувки не ми се вярва да имам възможността някога да изхарча, една позната се беше похвалила с придобивката на кристалните му обувки на господин лубутен и цената беше нещо към 5000 долара до колкото си спомням! Лудост!
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: януари 19, 2013, 17:09:54 »

nikoletasss , защо не пробваш да намериш бели пантофки в он лайн магазина на Тенденз.
Ето това е 40 номер и изглежда удобно.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: януари 19, 2013, 17:17:36 »

Да, тези обувки са супер, точно каквото исках откъм височина. Харесах ги в МОЛа в Търново, но нямаха моя номер. Най-голямо им беше 39, а на мен ми се оказаха малки. На центъра в Търново пак имат магазин и там пак нямаше 40. sad Затова направо купих ботите от Мегияс , да ми е мирна главата и толкова. Сега ще търся да намеря и някои бели пантофки за ресторанта, но едва ли ще успея.  sad
ето 40 номер пантофки!
http://www.miniprix.bg/produkt/1011766/

http://www.miniprix.bg/produkt/1011764/

http://forever.bg/catalog_product2692.html

http://fashionup.bg/%D0%9E%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-condur-by-alexandru-7111alb.html

п.с ето и тук пък високи , ограничила съм търсачката за 40ти номер само : http://www.megias.bg/bg/98-elegantni-obuwki#/-_40/-
« Последна редакция: януари 19, 2013, 17:31:34 от emmmmmy » Активен
nikoletasss
Сватбар
Публикации: 194

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: януари 19, 2013, 17:55:35 »

Благодаря ви момичета, но никога няма да посмея да купя обувки от нета. Докато не пробвам...не мога.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: януари 19, 2013, 17:57:46 »

Благодаря ви момичета, но никога няма да посмея да купя обувки от нета. Докато не пробвам...не мога.
в първия сайт си отговарят на номерата, взимала съм не един път. не знам, загубата няма да е толкова голяма финансово, някои от обувките дето съм показала са по 20тина лева. По-вероятно е да спечелиш пантофки, но ти си знаеш де.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: януари 19, 2013, 18:04:23 »

За Тенденз също гарантирам. Аз когато си харесам нещо и няма номер в магазина си го поръчвам от сайта - така направих и със сватбените обувки.  smile Ако си пробвала 39 номер, но са ти били малки -40 или 41 ще ти свърши работа. Пробвай с някои евтини, както казва Еми - нищо не губиш  pardon
Активен
ma6ka_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1025

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: януари 19, 2013, 18:50:03 »

Да се включа и аз smile
Аз също съм пробвала обувки на Тенденз и на Паоло Ботичели - отговарят си на номерата.
Има и още един вариант - харесваш модел и си поръчваш 2 номера - твоя  и 1 по-голям. Все единия от чифтовете ще ти стане. А не нужният чифт може да върнеш. Всеки он-лайн магазин е задължен по закон да приеме рекламация до 7 работни дни. Това го пише и в общите усовия на сайтовете. Даже при повечето сайтове, връщането на стоката е за сметка на търговеца. Връщането на сумата става по-банков път до 3 седмици /обикновенно така процедират/.
От  моя опит с грешни номера на дрехи и обувки, до сега никой не ми е отказал рекламация. В един от случайте трябваше аз да си платя куриерската услуга /беше 5 - 6 лв/, а в другите 4-5 случая търговецът пое куриерската такса. Всички ми върнаха парите до стотинка.
Така, че смело поръчвай, след като прочетеш общите условия на сайта smile
Активен
Thea
Професор
Публикации: 323

« Отговор #368 -: януари 20, 2013, 01:50:39 »

...... кристалните му обувки на господин лубутен и цената беше нещо към 5000 долара до колкото си спомням! Лудост!
Ще те успокои ли, ако ти кажа, че "нормалните" му обувки, без стъкълца са само по 500 евро...хахахах biggrin На намаления от Америка и по 200 долара видях. Аз си бях харесала негови златни за сватбата, за 150-180 евро, но на такъв ток не мога да издържа...
Мъжо каза, че за рождения ден може да ме огрее, ако има на разпродажба.Е, ще си счупя краката, но ще вървя с тях  smile
Мрявка, как ще издържиш на тези обувки не знам...16 см. ток  girl_impossible

nikoletasss, от сайтовете не е проблем да се поръчва и връща, но ти нямаш време за тази операция...Защо са ти пантофки. Ботушките ти изглеждат много удобни и въобще не са високи.
Активен
Sofiasta
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #369 -: януари 20, 2013, 17:49:09 »

Nikoletas аз пък напоследък само от нета си купувам и то от сайтове, където са събрани много марки, за да не ровя различни сайтове. Повечето са много коректни с доставките, няма проблем и с връщането, няколко пъти ми се наложи. Вече ако самото ходило е по-специфично, наистина е по-добре да се пробва.

Мрявка със сигурност ще си много стройна булка с тези обувки  Bravo
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: януари 27, 2013, 17:22:11 »

Уау, Мрявка, страхотни са  heart
Как искам и аз да мога да нося такава височина обувки, но съм 170 см и с такъв ток, вече съм в небесата  pardon
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #371 -: януари 28, 2013, 09:30:10 »

Ами сийгърл, то и аз съм в небесата ама любовчето ми и то е в небесата, така че си правим компания :-), аз съм 169, а мъжлето 199 :-), аз не искам да съм като гъбка под него на сватбата затова ще съм с по височки обувчици, но пък точно тези са бая високи и още незнам дали те ще са, може би ще ги върна, че нормалната височина с която съм свилнала е 13 см а тези са си направо кокилки, за съжаление нямаше по ниски с перлички :-), и в този ред на мисли, някой да има предложение, момичета, за обущар правещ красиви обувки по поръчка в софия или варна?
Активен
Evriala
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: януари 28, 2013, 09:49:06 »

Нашата сватба ще е в края на юни месец и си мислех да си взема съвсем обикновени бели пантофки и един перлен гердан от 1то левче, Топчетата мисля да ги залепя с лепило за пантафките, може да прибавя още някой детайл, ще го измисля.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 28, 2013, 15:45:30 »

в български сайт, за тези които не се оправят с ибей:
http://www.mdbazar.com/product_info.php?cPath=22&products_id=1443
Активен
Мрявка
Сватбен ГУРУ

« Отговор #374 -: януари 28, 2013, 15:57:20 »

Да тези са супер! Ама не пише колко са високи.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: