Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:27:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбената торта - 7  (Прочетена 193835 пъти)

m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: юли 12, 2012, 14:21:20 »

Но защо преди това бяха толкова нагли и как трябва на свой ред да постъпя аз сега?

Ако бях на твое място,щях да подам жалба срещу тях за нанесени морални щети и т.н. diablo Такива нагли и безочливи хора се срещат все по-често и това 'ако мине номера' вече се прилага като масова практика
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: юли 13, 2012, 17:13:37 »

Мира наистина обади се в инспекция по труда и в НАП да минат няколко проверки да им дойде акъла в глава на тия мизерници, Ау как ме подпали с разказа си , ако знаеш, направи ми иде да запаля колата и да им разкажа играта!!!
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: юли 16, 2012, 14:01:11 »

Аз да се похваля че уредихме и тортата за почерпката след венчавката  yahoo, ще ни я правят сладкарски цех "Пилев" -Сопот. Комуникацията е безупречна дотук, правят ми я по снимка , едноетажна, с лек крем с плодовe.
Само дрешките на бухалите ще са лилавки smile и така си влизаме в темата на сватбата. blum
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: юли 16, 2012, 14:08:41 »

Еми, много готина идея, дано се справят добре и ще се получи прекрасна торта Bravo
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: юли 16, 2012, 14:10:26 »

Еми, много готина идея, дано се справят добре и ще се получи прекрасна торта Bravo
мерси муунче, и аз така се надявам, жената каза че птицата отстрани с клона, може да се направи и като апликация, вместо да се рисува, това ми хареса- че е реалистична в преценката си.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: юли 16, 2012, 14:16:41 »

Ем страхотна е тортата.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: юли 16, 2012, 14:18:40 »

Да, между другото като я видях и точно това и на мен ми направи впечатление и си помислих същото biggrin Ако са майстори, с апликация ще стане още по-добре даже Wink Всъщност не се и съмнявам, че са професионалисти, щом сте ги избрали, а и щом тя сама го предлага, значи са правили и го могат. Ох, Емчо, дано си ме разбрала правилно, че такъв хаотичен пост написах, че аз сама не мога да си го прочета sarcastic
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: юли 16, 2012, 14:24:44 »

Да, между другото като я видях и точно това и на мен ми направи впечатление и си помислих същото biggrin Ако са майстори, с апликация ще стане още по-добре даже Wink Всъщност не се и съмнявам, че са професионалисти, щом сте ги избрали, а и щом тя сама го предлага, значи са правили и го могат. Ох, Емчо, дано си ме разбрала правилно, че такъв хаотичен пост написах, че аз сама не мога да си го прочета sarcastic
разбрах те аз, нали и аз говоря като лудите  Wink blum
Ами аз нямам и много избор, това е фирмата която зарежда всички рождени дни, ресторанти и сладкарници в района на Сопот. Разрових се за отзиви преди да ги потърся, няма негативни, та се хвърлих директно. Няма да имам и време втори път да ходя до там.
Жената каза, че ако се прави тортата същия ден, няма проблем с горските плодове, нали иначе повкисват като са в торти. Казвам го, ако на някой му е полезно да знае.  smile
Тя затова сама каза че ще я прави в деня на венчавката.
Активен
svekarva
Публикации: 4023

« Отговор #113 -: юли 16, 2012, 14:56:49 »

Хахаха, Пилеви ще правят бухали. Няма как да не се справят щом са от едно семейство като фауна.
Активен
Kanna
Ентусиаст
**
Публикации: 136

« Отговор #114 -: юли 16, 2012, 19:50:40 »

Еми, страхотна ти е тортата. Браво, страхотна идея... give_rose
Активен
villey
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #115 -: юли 17, 2012, 07:56:03 »

Браво Еми за избора, тортата е много оригинална smile
И аз ще ви покажа на какво ми се спря окото  blush Всяка жена иска да е като принцеса на сватбата, а мисля че тази торта довършва всичко  heart  И най-важното е че си намерих кой да ми я направи  danceg

* 20051_244113161470_6011328_n.jpg (40.65 KB, 458x461 - видяно 282 пъти.)
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: юли 17, 2012, 12:31:38 »

Много е изискана, някакъв акцент като друг цвят ще  има ли, или ще си е чисто беличка?
Активен
villey
Любопитен
*

« Отговор #117 -: юли 17, 2012, 13:00:47 »

Първо мислих да е като цвета на украсата- всички така правят, но незнам  дали ще ме грабне така както я виждам сега blush ще потърся съветите на хората от магазина за торти те си разбират от работата и така, само за фигурките още спорим понеже няма къде да са да минем без тях ама ...  diablo  не решавам само аз хихи  funnytooth
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: юли 17, 2012, 13:27:00 »

Според мен красотата на тази торта е точно в това, че е едноцветна и по-специално бяла, перлено бяла. Ако й сложиш още дори и един цвят, ще се загуби ефекта - мое мнение smile А за фигурките - държите ли да има? Ако да, хрумва ми, че може булката да е седнала на единия блат, а младоженеца да е най-долу и да й прави серенада или да е паднал на колене примерно blum Сега не ме питай от къде можеш да си купиш такива, защото току-що ми хрумна - може да се направят от захар примерно smile
Активен
villey
Любопитен
*

« Отговор #119 -: юли 17, 2012, 14:38:30 »

m0onlight  и аз така мисля, с друг цвят се губи ефекта, а за фигурките е добра идеята, май май ще са от захар и даже може да ги направим като принц и принцеса  laugh  за да е в тон с тортата слънчо ще го сложим да е някой граф  funnytooth Вие къде ще си поръчвате тортите ?
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: