Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:39:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Bulka88 - 05.05.2012г.  (Прочетена 135338 пъти)

cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 18, 2012, 08:25:04 »

Булка и аз подкрепям Веси за безалкохолните..особенно ако има хора, които няма да пият или пък такива, които пият малко ще наблягат на безалкохолното smile иначе менюто е супер smile
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 18, 2012, 08:29:56 »

И според мен 2 са малко, но то навсякъде дават 2 и едва ли ще се договорите за повече. Но пък началото на май не е толкова топло и повече ще наблягат на алкохола отколкото на безалкохолните, а тези дето наблягат на безалкохолните (като мен) спокойно после обръщат на вода  blum
Браво за водата  Yes
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 18, 2012, 09:03:56 »

Ами и аз много се колебах за безалкохолните и на нас ни казаха 2 и 2 води. Аз ги направих по 3 и 2 води. Даже се чудех за 4 и 2 води, но после осъзнах, че няма човек с такъв търбух, да поеме цялата храна, която даваме, алкохол и литър и половина безалкохолни... Макар че още не съм се отказала да увелича безалкохолните или водата...
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 18, 2012, 09:07:56 »

Момичета, мислете все пак, че времето в ресторанта е поне 5 часа. Аз лично за това време спокойно изпивам около литър и половина течност. Не че всички са така де, но има и такива.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 18, 2012, 09:11:25 »

Bulka88 браво за менюто - на мен ми харесва и определено бих си хапнала от всичко  blush
За безалкохолните, ние ще сме с по 2 бр. и една вода, като сме предвидили да доплатим безалкохолните, които ще се поръчат и ще внесем вода.
Christy е права според мен няма човек, които да погълне всичкото това и да не му стигне (мое мнение) дори си говорихме с моето момче, че като излезнем да ресторант или кръчма средно пием по две  до 3 максикум безалкохони.
Еха Весе - литър и половина... smile нз за мен са много, хайде като включим и алкохола ама пак ми се вижда много  -
« Последна редакция: април 18, 2012, 09:14:06 от irena_popova » Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 18, 2012, 09:14:56 »

Момичета, мислете все пак, че времето в ресторанта е поне 5 часа. Аз лично за това време спокойно изпивам около литър и половина течност. Не че всички са така де, но има и такива.

Мислехме, но се замислихме като излезем на ресторант какво ядене и пиене е и пак не изпиваме по 5 безалкохолни. Но за водата доста се чудя още, довечера ще се събираме с наще и техните и ще го обсъдим.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 18, 2012, 09:17:23 »

Е да наистина си е множко, но ако имате няколко такива като мене, консумацията веднага се вдига.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 18, 2012, 09:20:55 »

хехехе smile така е  good но затова имаме предвидени разходи Wink
Да ви кажа, вече не ме интересува колко ще се доплати за пиене и ядене искам само да идва деня и да се нарадвам на толкова чакано нещо.  blush Сигурна съм, че и вие сте така  yahoo
Хайде Bulka88 разказвай до къде стигна - не остана много до 05.05 Wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 18, 2012, 09:32:23 »

Булка  браво  за  менюто,както  се казва  ще  ви и остане lol
За  водата и аз  съм  съгласна.колкото и да  е 2  безалкохолни  според мен не  са достатъчни.Хубаво е   да има и  вода,малки или големи  бутилки  е  без  значение.Незнам дали  ще  ви  разрешат да  си внесете вода или безалкохолини,или предварително се  уговорете  за  допълнителни  бройки за  безалкохолно и  вода.

Искам и да подсетя  за още  нещо -уговорете  си кое  кога  да  бъде  сервирано и  ако е  възможно да дадете отговорната  задача  на някой към  когото  да с е обръщат по  време  на  тържеството,за да  няма подръпване от  рода  на  безалкохолното  свърши кво да правим или сега  да  сервираме ли или не.Знам ,че  ресторантите трябва да  си отговарят  за  това,но  гоима и  този момент.при  нас  също  го имаше.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 18, 2012, 10:09:39 »

Ще вкарвате ли допълнително безалкохолни? Ако не, две са малко според мен. Иначе храната мисля че е добре.
Ами искахме 3,но собственичката каза че повече от половината оставали,затова се отказахме.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 18, 2012, 10:10:05 »

http://www.aggressor.bg/index-1.html не знам ти кои магазин имаш предвид, аз говоря за този smile Наистина доста добри като качество, модели и най-вече цени smile

Даа точно този!!!Уникален!
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 18, 2012, 10:14:10 »

Ами искахме 3,но собственичката каза че повече от половината оставали,затова се отказахме.
булка, аз за разлика от Веси изпивам макс литър вода на ден  Girl_hide
стана ми много смешно- то човек никога не може да съобрази така количеството необходимо за сватба.
представяш ли си аз и Веси на сватбата ти, тя изпива своето и моето , а аз стоя и тъпея goody hurrah sarcastic
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 18, 2012, 10:18:52 »

Даа ще има и вода,но щом собственичката казва....който желае да поръчва,ние ще плащаме...така че няма проблем..няма смисъл да платим за безалкохолни които няма никой да пие...
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 18, 2012, 10:20:07 »

Булка, на мен ми се струва напълно нормално безалкохолните да са 2. Все пак има и вода, алкохол. 3 безалкохолни са много и определено ще останат. Напоследък забелязвам, че хората, или поне тези около мен, започнаха да заместват безалкохолното с вода, особенно ако е съчетана с ракия. Пък има хора, които ако пият вино няма да го комбинират с безалкохолно или поне по- голямата част от гостите. Така че ще ти остане за хора като "Весето" give_rose, които си пийват повечко течности.
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 18, 2012, 10:20:57 »

Ние към 1 часа тръгваме към дискотеката,така че няма да се стой кой знае колко в ресторанта smile
Иначе милото вчера изпълни доста задачки... smile
Измислихме подаръчета,ще кача снимките в галерията след 5 мин.
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: