Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:47:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 36   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Bulka88 - 05.05.2012г.  (Прочетена 135353 пъти)

Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 11, 2012, 09:31:54 »

tOnItKaTa последната много ми харесва,но миналата година бях на три сватби и трите булки бяха с такава прическа...
« Последна редакция: април 11, 2012, 09:33:30 от Bulka88 » Активен
tOnItKaTa
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 11, 2012, 09:36:30 »

Да, и аз съм забелязала доста булки с такива прически ... а 1те 2 снимки не ти ли допадат - те също са интересни, поне за мен, като вариант? smile Може да се използват брошка, фуркети и дори и живи цветя съм виждала да се прикрепят към косата, също има едни цветя, които са изкуствени, но приличат на живи, предлагат ги по по-големите салони smile
Активен
Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #77 -: април 11, 2012, 09:55:04 »

А нещо подобно...

Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 11, 2012, 10:32:32 »

На мен много ми харесват точно този вид прически:

http://forum.svatbata.bg/index.php/v/tOnItKaTa/Pri4eska_002497635.jpg.html?action=gallery

Нито напълно прибрани, нито пък съвсем спуснати и с аксесоар в косата стои много нежно и стилно. smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: април 11, 2012, 10:42:57 »

tOnItKaTa моята прическа ще е като втората картинка,но буклите ще са едри и ще имам орхидея в косата....
Благодаря ви момичета за предложенията!
Качвам в галерията,на това което сътворих току що,не е нищо особено,но за мен е сладко:)
Това ще представлява табела,която ще води до изнесения ритуал. smile
Активен
ivelka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 618

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 11, 2012, 10:49:39 »

Браво, много добре се е получила  good
А защо не добавиш и някакъв цикламен акцент на табелата? Темата на сватбата е толкова открояваща се сама по себе си, че аз бих вкарала елемент от нея и тук smile
Активен
rady17
Професор
Публикации: 377

« Отговор #81 -: април 11, 2012, 10:52:19 »

Супер, много ми хареса идеятат ти  good Bravo
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 11, 2012, 11:26:10 »

Хайде и аз да се включа  smile . Както виждам организацията върви с пълна пара.
Аз бих направила на помпозна рокля наистина кок... поне това е моето мнение. Само трябва да се подбере така, че да не те застари. Това е недостатъка на кока- застарява, когато не е подбран добре. Аз си мисля за нещо изчистено, но ефектно, без много флинтифлюшки и шиши Ето на този би могла да пуснеш отзад част от косата си...

друго което ще отива според мен, е пак класическите букли, леко винтидж...

Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 11, 2012, 12:07:32 »

anelcka80 благодаря ти!!!Толкова много ми помогна...по оформлението на доста от нещата...не знам какво щях да правя без теб smile give_rose
 ivelka направила съм я черно бяла,защото няма да ги принтирам на цветен принтер smile
« Последна редакция: април 11, 2012, 12:15:21 от Bulka88 » Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 11, 2012, 12:12:12 »

Няма защо, за мен беше удоволствие  smile
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 12, 2012, 09:58:38 »

Момичета как ще процедирате с допълнителните поръчки на гостите...при нас май ще стане голям проблем.Моите родители искат да поемат всички допълнителни поръчки на гостите,а на милото техните не искат....какво да правим не знам...ходила съм на няколко сватби...на някои не поемаха нищо,на други само безалкохолните...
При вас как ще бъде?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 12, 2012, 10:01:39 »

Ние още се чудим по въпроса. Мислим да поемаме определени неща като кафе или някаква друга топла напитка. Но сега, ако някой реши да се лигави на 30-годишно уиски, защото така е решил, ще бъде предупреден, че трябва да си го плати.
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 12, 2012, 10:01:57 »

родителите ви по-добре да се разберат, иначе няма как да се оправят сервитьорите да делят гостите на едните и на другите. Или всички поемат, или не поемат нито едната страна нито другата. При нас не поемаме допълнителни поръчки, бях написала и преди, даже от ресторанта ни го препоръчаха. good
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 12, 2012, 10:09:10 »

Знам че не става едните да плащат а другите не nea...сега в неделя трябва да говорят да уточнят нещата,аз съм съгласна да се поема,но честно казано имаме гости  pleasantry голямата работа и съм сигурна че ще поръчват черни джонита и разни други глезотийки.... girl_impossible
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 12, 2012, 10:13:20 »

аз смятам че това гостоприемство с плащането на допълнителни поръчки е малко прекалено, принципно. Поръчала съм и съм платила и съм имала възможност за това, това и това. Ако някой иска друго, то просто да си го купи.
Помислете си, вие ако отидете на рожден ден и домакинята е приготвила разни неща, ходите ли да й просите други лакомства или да предявявате претенции извън менюто й... Аз ако искам нещо , си го купувам сама. Мисля че трябва да мислим малко и за себе си, не само за гостите, за тях сме се погрижили достатъчно, като гледам  тук . good
Аз лично не бих си поръчала нищо допълнително на сватба, независимо че ми е позволено от младоженците. Просто от съпричастност, като знам колко разходи имат.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 36   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: