Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 12:34:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 15  (Прочетена 156125 пъти)

kafe
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #375 -: август 21, 2012, 16:50:01 »

А ,ново 20  huhhuh.gif Другата седмица трябва да ида до ритуалчика (или там както се води ) за последни доуточнения и ще питам .
Активен
rosito_m
Сватбар
Публикации: 191

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: август 21, 2012, 17:27:04 »

Alichka кошничката е супер ,много ми харесва.И самата форма е много оригинална . Много сте сръчни момичета, най-искрени поздравления  Bravo Bravo Bravo
Активен
goldish
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #377 -: август 21, 2012, 19:06:01 »

Официалният подпис си е с най-обикновен химикал. Според мен за книгата за пожелания най-важно е да вържеш химикала за книгата- иначе ще се изгуби на втория човек.
Мога да обявя поставката за халки за най-ненужното нещо в сватбата. От ритуалната зала ни поискаха чаши, шампанско, лични карти и халки. Дадохме им ги. Халките бяха в кутийката от бижутера- не съм се занимавала с ръкоделия. И после излязоха и ни върнаха пликчето с кутийката. Само взимат халките и си ги слагат на техните големи подноси.
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: август 21, 2012, 19:31:47 »

Мога да обявя поставката за халки за най-ненужното нещо в сватбата. От ритуалната зала ни поискаха чаши, шампанско, лични карти и халки. Дадохме им ги. Халките бяха в кутийката от бижутера- не съм се занимавала с ръкоделия. И после излязоха и ни върнаха пликчето с кутийката. Само взимат халките и си ги слагат на техните големи подноси.
Абсолютно, наистина е най-безсмислената вещ на сватбата, заслужава си сигурно само ако някое шаферче носи възглавничка с пръстените, но това е американска традиция. Ние ще сме с кутийката от магазина, хич не ми се дават пари за излишни неща.
Активен
irishka
Професор
Публикации: 302

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: август 21, 2012, 20:43:01 »

Благодаря, момичета, зная, че малко хора ще знаят каква е била идеята за химикала, но наистина всяка булка се старае да следва идеите си, защото малките детайли правят цялостната визия. Все още имам месец да търся, но вече поне имам резервен вариант благодарение на вас. А сега ще проуча и идеята за боядисване, която kiwi ми даде. Мисля, че така ще се получи.  danceg
Аличка, страхотна кошничка!!!  Bravo И на мен украсяването на кошничката ми е в графика за тази седмица, като я направя непременно ще споделя.
И като отворихте тема за подписа се сетих, че като направим химикала за книгата, ще го използваме и за подписването. Тъкмо ще е на място до възглавничката за халките (ние ще имаме), защото са комплект така или иначе. Страхотна идея ми дадохте отново  yahoo Мерси  give_rose
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #380 -: август 21, 2012, 21:08:39 »

girl_wink

Момичета, днес си направих кошницата за късмети и ще си счупя пръстите от бързане да се похваля  yahoo

Like бутон ми липсва под твоята снимка smile Ей, момичета като гледам какво майсторите ми се иска да организирам още една сватба smile
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: август 22, 2012, 11:35:25 »

Официалният подпис си е с най-обикновен химикал. Според мен за книгата за пожелания най-важно е да вържеш химикала за книгата- иначе ще се изгуби на втория човек.
Нашите пък си бяха сложени на възглавничката.
irishka, http://www.suvenir.bg/%D0%9B%D1%83%D0%BA%D1%81%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82-%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0/172/item/21787/30/
« Последна редакция: август 22, 2012, 11:40:47 от veseto_87 » Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: август 22, 2012, 12:02:40 »

аз имам точно такъв химикал, но е доста дебел и няма да й пасне...
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: август 22, 2012, 12:42:29 »

Ровейки се в нет-а попаднах на тези прибори за торта

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=69&pid=60303

Споделям ги ,защото са на промоция в Айко ,а може и на някого да харесат
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: август 22, 2012, 12:44:31 »

Ровейки се в нет-а попаднах на тези прибори за торта

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=69&pid=60303

Споделям ги ,защото са на промоция в Айко ,а може и на някого да харесат
точа им се отдавна, от зимата, ама ми е малко излишен разход и се колебая. А за сопот ще ми тр за бухалската торта GROAN l_bye_girl
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: август 22, 2012, 14:20:05 »

Веси, благодаря ти  give_rose Аз веднага звъннах да попитам за диаметъра - 1,5 см е, а отворът на поставката е 7 мм  GROAN
Но от линковете на Еми и аз не зная как стигнах до този химикал
Ще отида да го видя в Метро, стискайте палци да е подходящ размер. Идеята е както kiwi предложи - да го боядисам. Само трябва да разбера как.  tease
Благодаря ви за палците за книгата - много добре е подвързана. Тези дни трябва да й направя само набора с брошката и ще покажа снимки.  danceg
Активен
sunbunni
Професор
Публикации: 455

« Отговор #386 -: август 22, 2012, 14:23:51 »

точа им се отдавна, от зимата, ама ми е малко излишен разход и се колебая. А за сопот ще ми тр за бухалската торта GROAN l_bye_girl
Приборите за торта са много хубави! И аз се изкушавам, жалко че в ресторанта казаха, че си имат...  huhhuh.gif Половинът няма да се съгласи на този "излишен" разход  cray
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: август 22, 2012, 14:25:52 »

Веси, благодаря ти  give_rose Аз веднага звъннах да попитам за диаметъра - 1,5 см е, а отворът на поставката е 7 мм  GROAN
Но от линковете на Еми и аз не зная как стигнах до този химикал
Ще отида да го видя в Метро, стискайте палци да е подходящ размер. Идеята е както kiwi предложи - да го боядисам. Само трябва да разбера как.  tease
Благодаря ви за палците за книгата - много добре е подвързана. Тези дни трябва да й направя само набора с брошката и ще покажа снимки.  danceg
мила, в бриколаж и практикер има спрейове боя, всякакви цветове ( и сребрист даже )- уж са за возила, ама съм пръскала и корици на книги и пак хващат. мъжът ти ще го ползва после, този довод му изтъкни Wink
Активен
irishka
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: август 22, 2012, 14:35:55 »

Еми, златна си yea веднага ще ги прослушам. А ако са това, което си мисля, може да си освежавам китайските обеци-имитацийки  blush Айде да не слагам пак тигана, докато рибата е в морето - ще се отчета тези дни.
А относно приборите - и аз съм в търсене. Ето още пет идейки на прилична цена http://charmybride.com/index.php?cPath=22_26
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: август 22, 2012, 14:41:06 »

Еми, златна си yea веднага ще ги прослушам. А ако са това, което си мисля, може да си освежавам китайските обеци-имитацийки  blush Айде да не слагам пак тигана, докато рибата е в морето - ще се отчета тези дни.
А относно приборите - и аз съм в търсене. Ето още пет идейки на прилична цена http://charmybride.com/index.php?cPath=22_26
тез ги гледах, но са супер обикновени, поне за моя вкус де tease
тези в айко хем не са по 70 лв, хем са супер
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: