Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 16:36:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 15  (Прочетена 156300 пъти)

annaplamen2
Ентусиаст
**
Публикации: 52

21.07.2012

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юли 19, 2012, 07:59:09 »

Някой знае ли магазин, в който продават брошки? Трябва ми за прокрепване на панделката към възглавничката и ми трябва нещо сравнително голямо, но нежно.
Може да погледнеш в този сайт
http://skarleto.com/objects.php?cid=85
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 19, 2012, 09:14:52 »

Момичета, обиколих доста места из София и доста сайтове прегледах и не мога да намеря прозрачни чадъри ( за всеки случай тр да имаме ) .
Моля помогнете , ако някой е виждал наскоро такова чудо! give_rose
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юли 19, 2012, 09:21:44 »

а чадъри пак, ама за булка, в смисъл дантелени бели от къде мога да си купя един?
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юли 19, 2012, 09:39:34 »

Прозрачни бели чадъри и всякакви цветове има в магазина до нас.Ако не намериш пиши и ще ти купя и пратя .
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юли 19, 2012, 09:45:25 »

Прозрачни бели чадъри и всякакви цветове има в магазина до нас.Ако не намериш пиши и ще ти купя и пратя .
Ок, мерси,ще изчакам и кумата да провери на последното място което се сещаме и ще пиша , тук намерих само детски , а те са много малки и е смешно. huhhuh.gif
Активен
RunawayBride
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #290 -: юли 23, 2012, 16:16:26 »

Момичета, исках да ви попитам, проблем ли е, че не съм взела нещата в един цвят, а в различни. Вмисъл че кошничката за късметите е шампанско, късметите са бели, бутониерите за мъжете са шампанско, а за дамите бели.... като цяло поканите ни са шампанско, но роклята ми бяла и така някак смесвам цветовете... чудя се дали сбърках или няма проблем
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юли 23, 2012, 16:31:24 »

Момичета, исках да ви попитам, проблем ли е, че не съм взела нещата в един цвят, а в различни. Вмисъл че кошничката за късметите е шампанско, късметите са бели, бутониерите за мъжете са шампанско, а за дамите бели.... като цяло поканите ни са шампанско, но роклята ми бяла и така някак смесвам цветовете... чудя се дали сбърках или няма проблем
Няма никакви установени правила! Ти избираш нещата така, както на теб ти харесват!
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #292 -: юли 23, 2012, 16:36:53 »

И аз така мисля smile А и ти пак си ги съчетала smile При мен пък много се смесват цветята между рози и кали, ама така се отличават и различните неща и хората, за които са smile
Активен
RunawayBride
Любопитен
*

« Отговор #293 -: юли 23, 2012, 16:43:43 »

А според вас трябва ли цветята за закичване на кумовете и шаферите и младоженеца да са еднакви или е по - добре да са им изкуствени бутониери, а само на младоженеца цвете от букета ми и то естествено ? Супер невежа съм и купих 7 бутониери за мъжете изкуствени розички, типичните, като имах идеята само за младоженеца да отделя една роза от букета си.. за да се отличава някак или това не е правилно?
Активен
Alichka
Публикации: 3214

« Отговор #294 -: юли 23, 2012, 17:06:32 »

За бутониерите не е лоша идеята тази на младоженеца да е по-различна. Но не виждам как ще я махнеш от твоя букет. Все пак в един букет цветята трябва да са нечетен брой и да не са 13. Можеш с твоя букет да поръчаш само една бутониера естествено цвете за младоженеца.
Активен
RunawayBride
Любопитен
*

« Отговор #295 -: юли 23, 2012, 17:32:34 »

Аз няма да я махам от буекта а ще подърчам една роза като тези от букета ми. да
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юли 24, 2012, 21:04:47 »

и аз   бях с  различни  бутониери.Бях  направила определен  бр  за  най-близките  и кумовете  и  бях поръчала  1  за  съпруга  ми,която  беше  с  цвета  на  букета ми
Активен
flyin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 602

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юли 24, 2012, 21:27:54 »

Ние поръчахме бутониери с живи цветя за най-близките - родителите и кумовете, а за гостите - други бутониери, които са не по-малко прекрасни.

От Виолет, http://www.violet-bg.com

Чакам тези дни да дойде доставката, ще споделя впечатления като дойдат. Ако решите да поръчвате нещо от там, имайте предвид, че им трябва време  good
Активен
mari_m
Сватбар
Публикации: 216

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 24, 2012, 21:43:17 »

flyin, страхотни са тези бутониери!
Аз съм решила да направя бутониери от живи цветя по подобие на букета ми за младоженеца, кумовете и родителите! За останалите гости нищо не съм предвидила....смятате ли, че биха се обидили?
Активен
MuMeTo
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #299 -: юли 24, 2012, 21:52:08 »

При нас също са различни бутониерите.За половинката ми е един модел,за кумовете друг,за близките трети  със подобен мотив с тази на младоженеца(до тук всички са за закачане),като за шаферката и момиченцата съм взела гривнички.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: