Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 12:33:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 15  (Прочетена 156122 пъти)

Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #45 -: април 09, 2012, 12:25:18 »

Булка, не е ли по-добре да ги наемеш - цената е добра, като имаш предвид, че надали можеш да ги купи за под 3 лева, а и дори да ги купиш, после какво ще ги правиш?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 09, 2012, 12:45:30 »

Vivid много са сладки... Bravo
Момичета пак имам нужда от помощта ви,трябват ми такива чаши(като високата),за да ги използвам за вази,защото от агенцията ми искат 3лв за наем на бройка.

Булка, аз си взех вазички от Икеа за 4 лв. бройката. Там има и много друга стъклария, така че би могл;а да намериш каквото ти трябва. И на мен не ми се изка да плащам наем, толкова колкото е цената. А после ще ги подаря, така както са украсени.
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 10, 2012, 09:09:48 »

Булка, тези вазички съм ги виждала на няколко места в Бургас, но все са около 14-15 лв/бр.,  не съм убедена, че да ги купуваш е ок  smile Мое мнение  pardon
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #48 -: април 10, 2012, 22:33:25 »

ако от агенцията имат това, което ти трябва просто ги наеми... според мен...
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 11, 2012, 11:46:38 »

Ето няколко предложения за Bulka88

и още други...
http://www.google.de/search?q=buffet+pink&hl=de&client=firefox-a&hs=MZa&rls=org.mozilla:de:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=UFKFT_OkBsOI4gT51vHJBw&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBkQ_AUoAQ&biw=1760&bih=813
Активен
QueeN_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #50 -: април 11, 2012, 11:56:03 »

Здравейте момичета,

По-напред в тази тема видях, че коментирате тук темата за сватбените книги, за това ще си задам въпроса тук и ако не е на точното място ще помоля да ме извините или да преместите въпроса.

Върти ми се от няколко дни в главата една идея и ще ви помоля за мнение. Мися си вместо сватбена книга да купя хубав албум за сватбени снимки, но от тези, които имат място за коментар под снимката и да извадя наши снимки с всеки гост от сватбата и да ги приложа в албума и гостите да пишат пожеланията си към нас под тяхната си снимка.
По този наìн мисля че хем за тях ще е приятна изненада, а и ще си остане като албум, защото аз като може би повеèто от вас си събирам снимките в разни папки на компа и не ги вадя на книжен носител, което е много, много жалко.
Какво мислите за идеята? Дали ще се хареса и на гостите? Очаквам вашето мнение, за мен то е важно! :
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #51 -: април 11, 2012, 12:05:33 »

По въпроса за сватбената книга и албум - като давахме поканите на братовчед ми те ми показаха техният албум правен в далечната 1990 г. Толкова ми стана смешно и мило. Така, че всичко с времето си отива като идея, ние след като си вземем видеото и фотото мислим и за книга. Нека да останат спомени  danceg
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 11, 2012, 12:05:55 »

Идеята е страхотна QueeN_ , браво!!!  Bravo yahoo
Активен
Alleksia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 711

« Отговор #53 -: април 11, 2012, 19:25:45 »

QueeN_, много хубава идея good Единственото, което може де бъде проблем -имаш ли подходящи снимки с всички гости?
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 12, 2012, 09:06:57 »

Не зная дали тук му е мястото, но не се сетих за друга тема.

Някой да има представа дали панделката, с която са вързани свещите трябва да е бяла или може да е с цвета на сватбата?
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 12, 2012, 09:09:56 »

Няма никакво значение. Ти си решаваш каква да е. Поне на нашето листче пише - две свещи, вързани с панделка.
Активен
QueeN_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #56 -: април 12, 2012, 15:17:20 »

Благодаря ви за споделеното мнение момичета.
Точно с това съм се заела в момента - ровя из архивите със снимки! С приятелите ще намеря снимки, но с някой от роднините и семейните приятели на нашите родители ще се затрудня. Мисля, на тези, на които не съм открила снимки да им сложа картичка с имената и след като извадя снимките от сватбата с тях да ги заменя, но май ще се получи, както ние казваме "манджа с грозде".

Чудя се как ще е най-добре!?!
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 12, 2012, 15:43:26 »

Аз исках да питам за свещите - ок ясно е свързани са със сатенена лента, а чашите свързани ли са в някой момент от сватбата? Не знам защо имам накакъв такъв спомен...

Днес започнах да украсявам кошничката за листенцата от рози (реших да нямам късметчета), и направих първото в живота си цветенце от плат! То се оказа доста лесно, дори за мен, макар че аз не съм от най-сръчните...Ето го и него, закачено от едната страна на кошничката:

* flower.jpg (37.74 KB, 1024x576 - видяно 252 пъти.)
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: април 12, 2012, 15:44:42 »

Чашите в гражданското също са вързани. Не знам това дали е задължително, но винаги когато съм виждала, е било така.
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268

« Отговор #59 -: април 12, 2012, 15:57:28 »

Много е интересна идеята за сватбена книга със снимки. Може да се направи по азбучен ред и отпред да има "показалец". А на първа страница кратки инструкции- "намерете името си, отворете, напишете, но само ако имате желание- няма нищо задължително!"

Ако ми остане време, ще изплагиатствам тази идея. Може и в сватбена книга да се налепят снимките или в обикновен албум с хартиени страници.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: