Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 14:37:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 15  (Прочетена 156233 пъти)

sea_flower
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #30 -: април 02, 2012, 14:11:42 »

bamce , много благодаря за вниманието. Иначе хасе какво е, точно сега не се сещам. Ще стигна и до магазините за платове smile И без това прекарах половината си свободно време в магазините за копчета и ципове smile
Активен
AliTia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 593

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: април 02, 2012, 14:45:38 »

Хасето си е съвсем обикновен памук. Най- често се среща като плат, в комплектите за спално бельо с турско производство. Стои по- стръхав от висококачествения памук. Не е лоша идея да ползваш точно него. Евтин е и ще ти свърши работа good
Активен
sea_flower
Ентусиаст
**
Публикации: 70

« Отговор #32 -: април 02, 2012, 15:00:55 »

AliTia , чудесно, такъв ще потърся smile Благодаря ви момичета! give_rose
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 04, 2012, 10:34:19 »

Здравейте, и аз тези дни се замислих над всевъзможните картички и табелчици и знаци...Дойде ми следната идея:когато гостите подаряват подаръците ( в нашия случай това ще е на терасата на ресторанта, преди да сме влезли вътре, точно след изнесения ритуал), ние да им даваме по една картичка (тясна и дълга картонена, сгъната на две), на която да пише нещо от типа на "благодарим, че сте с нас в най-красивия ден от живота ни", отдолу да пише за кого е, на кой номер маса седи, а на другата част на картичката да е менюто. Това е нещо като вариант "всичко в едно" - меню, ескорт картичка, тейбъл картичка и т.н. Какво мислите? Тъпо ли е?
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 04, 2012, 10:52:05 »

аз мисля че е чудесна идея, хем икономично, хем красиво поднесено! smile good
Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: април 04, 2012, 12:03:57 »

Йеййй, радвам се...аз го измислих след множество размисли...не искам да има конктретни места за всеки човек около масата - нека сами си преценят как точно да се настанят - затова отпада и идеята за тейбълките. Исках обаче да има някакъв личен почерк, да почувстват хората вниманието и благодарността ми към тях...А тези многофункционално картички планирам да ги раздавам не на всеки човек, а примерно на двойка или на семейство.
Активен
Christy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 758

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: април 04, 2012, 12:07:41 »

Мисля, че е доста оригинална идея в този случай  good
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #37 -: април 04, 2012, 12:13:48 »

Не е лошо като идея, но изисква сериозна подготовка и поне един асистент, защото гостите няма да идват да ви поздравяват в някакъв определен ред. Затова ще ви трябва голяма площ, може би маса, някъде зад вас, на която  въпросните "комплекти" да са подредени по азбучен ред, за по-лесно намиране на конкретното име, а също поне един човек, който да ви ги подава (някак си не виждам хората да дойдат да ви поздравят, а вие да се обърнете с гръб, и да започнете да ровите из купчинките за имената им). Но също е важно да се отбележи, че този човек трябва да познава поне по-голямата част от хората, за да знае като ги види, кое име да търси. Разбира се винаги може да "подскажете" дискретно на помощника (шаферка примерно) името на госта, който е на ред, но няма да е много удачно, ако го правите за всеки и непрекъснато. Затова може би по един човек "от двете страни", който да познава и едните и другите гости, пък за който се наложи ще подсказвате  Wink
Иначе пак казвам, че е симпатично като идея, още повече, че и вие ще им давате по нещо, в отговор на подаръка им,  *THUMBS*а ще им го давате и лично, което е още по-важно! Така че, дерзайте, идеята е добра!
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 04, 2012, 12:44:00 »

И на мен ми харесва,но и аз се сетих за това,което каза Дени...
Активен
next2u
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #39 -: април 04, 2012, 13:29:38 »

emocia_wa , да сатен ми е нужен. Не е за късметчета, а за капачета на едни бурканчета,  които са ми подаръчета за гостите. И ми е нужен, точно защото не прозира. Колкото до късметчетата, тях още незнам дали сама ще правя, или ще купувам. Иначе и друг непрозрачен плат, който не се "бримчи" би ми свършил работа, ако някой се сеща....

sea_flower защо не си вземеш направо цвета сатен, който ти харесва и да го дадеш модела на някоя шивачка да ти го направи?
Не знам колко ще излезе де-:))
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: април 04, 2012, 15:26:29 »

Момичета дайте идеи...на изнесения ритуал ще има кетъринг,но всичко ще си правим сами....ще има сладки,но не знам как да ги подредя и украся че да стане красиво.Идеята ми е да са в подноси с цикламени салфетки но ми стой малко постно и селско... pardon
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: април 04, 2012, 15:37:56 »

Ето идейки

Дано това да е темичката, в която е подходящо да ги поствам blush

Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: април 04, 2012, 15:41:55 »

миличка, ти ме уби! Какво им е лошото на сладките в подноси, нали е изнесен ритуал, пък после ще си хапнат гостите в ресторанта по-стабилно и с друга подредба. Ти все пак не си ресторант smile

може да наредиш по няколко вида в поднос, за по-шарено, а може и в нещо по-дълбоко, като това, с тънка хартия отдолу ще бъде по-елегантно( може да е цикламена):

ето и тук са избрали поднос какъвто ти бях показала сребрист еднократен:

а тук виж как са ги разпределил предварително:

Активен
Vivid
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 05, 2012, 20:33:12 »

Кетърингът е супер идея...И не е нужно да има твърде много храна, нали после ще влезете в ресторанта, където предполагам също ще се яде и то доста. Затова предлагам по-малко като количество храна, но пък по-красиво поднесена и засукана.

Иначе аз днес се захванах да мисля тези мултуфункционални картички, за които ставаше дума. Направих една пробна. Не е изпипана докрай, връвчицата ще е друга естествено, и като цяло ще се постарая повече. Това е просто модела, който измислих. Не е кой знае какво, но аз не искам да прекарам времето до сватбата в майсторене на някакви суперсложни неща, blush затова опитах нещо по-простичко и ето какво се получи:

* thank-you.jpg (59.54 KB, 800x1422 - видяно 377 пъти.)
Активен
Bulka88
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: април 09, 2012, 12:21:54 »

Vivid много са сладки... Bravo
Момичета пак имам нужда от помощта ви,трябват ми такива чаши(като високата),за да ги използвам за вази,защото от агенцията ми искат 3лв за наем на бройка.

* chashi.jpg (18.19 KB, 240x360 - видяно 3005 пъти.)
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: