Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 10:22:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 15  (Прочетена 156051 пъти)

tedytto
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #390 -: август 22, 2012, 15:48:34 »

Теди, ще дадеш ли малко повече информация за тези бонбонки от Кауфланд?  smile
Иришка, извинявай но бях в отпуск и не съм преглеждала форума. Може вече да не ти трябва моята информация , но все пак  - бонбонките наистина приличат повече на хапченца. Има бели и розови (смесни в пакетчето) Намират се на щанда с бонбоните. До колкото си спомням не бяха повече от 80ст пакетчето или нещо такова. В интерес на истината много добре се получиха късметчетата с тях,формата на бонбонките  изобщо не се забелязва, а  миришат много приятно -  изпълниха основното си предназначение де  girl_wink, така че препоръчвам ги, ако все още не си направила късметчетата. girl_wink
« Последна редакция: август 22, 2012, 15:59:28 от tedytto » Активен
Alichka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3214

« Отговор #391 -: август 22, 2012, 16:04:46 »

Благодаря ви, момичета, за хубавите думи за кошницата ми Sunshine
Аз лично ще си спестя разходите за прибори за тортата, въпреки, че много ми харесват тези от Айко  heart
За халките вече толкова ми писна да се чудя какво да правя. Проблемът беше, че ние първо имаме църква, а после сме с изнесен ритуал и служебните лица, като дойдат с патрулката и със служебната книга, няма да носят подноси и други аксесоари от ритуалната зала. В крайна сметка и аз замислих да сложа кутийката сърчице от златарския магазин, ама намерих кутийка, която е със същия мотив като панделките за чашите, свещодържачите, украсеното шампанско и тн.
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #392 -: август 22, 2012, 18:09:04 »

Аличка, там където е изнесения ритуал ще си подредите аксесоарите. И тези от гражданското ще дойдат на готовия декор.
Активен
Alichka

« Отговор #393 -: август 22, 2012, 18:17:41 »

Да, точно затова ми се налага да имам всички тези аксесоари  smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: август 27, 2012, 19:12:19 »

Да  кажа и аз най- ненужната дреболийка, дето най -спокойно ако нямате възможности, можете да си я спестите- възглавничката за халки. Леко излишно е понякога и украсата на шампанското, особено ако се поставя по-нагоре , към гърлото. Преди да влезем , ни накараха да отворим шампанското и горната част от перлите се смъкнаха. blum
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #395 -: август 28, 2012, 11:47:12 »

Един съвет за момите, които решат сами да украсяват бутилки - облепяте цялата бутилка с двойнозалепящо тиксо (там където ще украсявате) и после слагате каквито си искате пандели и както си искате - настрани, надолу, нагоре... Wink Става супер лесно и се спестяват по 30лв. от бутилка smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: август 28, 2012, 11:51:23 »

Да кажа и тук че си подарявам възглавничката за халки с бухалчетата. Не  е ползвана, има кутия.
Извинявам се за Offtopic , но в другата тема май не го виждат мн хора поста ми.
Активен
Alichka

« Отговор #397 -: август 28, 2012, 11:57:28 »

Ние си купихме украсено шампанско, обаче не ми се даваха още 26 лв за украсено вино и затова купих 3 късметчета със същия мотив по 80 ст. Днес ги налепих по една бутилка, която е с формата на тези за домашната ракия. Не се дадоха лесно, ама накрая стана. Обещавам да кача снимки  good
Активен
kafe
Любопитен
*
Публикации: 34

« Отговор #398 -: август 28, 2012, 12:14:53 »

И аз да кажа за бутилките - ако им махнете етикетите първо , после може да сложите украсата с каквато форма желаете , без да се опитвате да прикриете етикета . Аз не съм ползвала двойно залепваща лента , а силикон с топъл пистолет . Украсата ми е от плат същия като шаферската рокля , а отгоре има дантела и налепени перли . И цветчета сложих - има ги по кинкалериите на цени от 5 ст.  до към 30 ст. максимум  smile
Активен
casky
Баш Майстор
**
Публикации: 1557

« Отговор #399 -: август 28, 2012, 12:22:06 »

Със силикон става ако няма странични пандели от този вид Wink
 И аз пробвах първо, но стана много криво, а и по-трудно, а с тиксото става за минути good

* butilka.jpg (51.75 KB, 423x555 - видяно 255 пъти.)
Активен
kafe
Любопитен
*

« Отговор #400 -: август 28, 2012, 12:30:51 »

Може , за мен не беше никак трудно , защото работя със силиконов пистолет непрекъснато  smile Но говоря за текстилни панделки като в долната част на тази бутилка , защото тези в горната ми се струва , че са найлонови и вероятно ще се разтопят от топлината .
Активен
kafe
Любопитен
*

« Отговор #401 -: август 28, 2012, 16:57:28 »

Момичета , направих букет от бонбони за кумата , стана страхотен , а е първият ми опит с това  yahoo По-късно ще кача и снимки , че трябва да разчистя хартишляците из хола , сега ви давам линк към един друг форум , където е обсъждана тази тема и има много снимки и уроци - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=622270.0  . Вярно , отне ми цял следобед , но не  е трудно за правене  smile
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: август 29, 2012, 07:32:00 »

Имам нужда от помощ- ще правя кошницата за късмети- взела съм обикновена кошничка с дълга дръжка и ленти сатен(всякаква ширина)- въпросът ми е как да закрепя сатена blush дали става с топлийки, а на дръжката гледам някои с телбод ги задържат pardon
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: август 29, 2012, 08:28:34 »

Аз и това лепих със силикон.
Активен
Alichka

« Отговор #404 -: август 29, 2012, 09:11:35 »

Мариелка, виж моята кошница. Аз не съм лепила нищо, защото смятах, че може да избие лепилото. При мен всичко стана с пришиване. Хубаво е да има още един чифт ръце, за да придържа, но и сама ще се справиш  good
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: