Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 14:05:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160022 пъти)
dixie
Сватбар
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #435 -:
юни 13, 2012, 11:28:52 »
И аз от ракхива си поръчах панделките - имат наистина голямо разнообразие, а и цените им са доста изгодни в сравнение с други магазини !
Zp, за платове може да видиш на червения има един магазин, като тръгнеш по улицата към спортна зала в дясно се пада. Също до дупката, където е този магазин Modena ли какво беше, там в нея сграда се качваш по едни стълбички нагоре и имат доста платове
Друго което се сещам - миналата година приятелка си взе покривки под наем, но не знам от къде.. мога да попитам ако искаш.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #436 -:
юни 13, 2012, 11:29:42 »
Относно подписването на в ритуална зала за 18лв. Разпитах моята приятелка, която наскоро подписаха за 18лв., но тя не се сеща точно за дните и часовете, по обяд било, но не знае точно. Каза ми, като отидете да попитате да кажете, че искате да подпишете само документ в канцеларията, без ритуали. Така дори и да не искат да ви кажат, ще се наложи, понеже ще им стане ясно, че знаете за тази процедура. Не бях много полезна с отговора си, но за съжаление не мога да помогна повече по въпроса.
А за гримьора, по принцип всичко, което съм виждала нейно е супер, може би в мен е проблема. Мацката е много готина и работите й са добри. Но аз не се харесах. Знам, че булченският грим трябва да издържи през целият ден, за фотосесиите да изглежда добре, но не искам да имам усещането, че съм с маска на лицето. Отделно аз съм доста бяла, с по-дълбоки сенки под очите и като ми сложи най-светлия тон пудра заприличах на мумия, а на мен ми трябва нещо малко по-розовеещо, за да не е така фрапантно. Гримът беше по-скоро вечерен, а не за булка, може би се подведе по това, че сватбата ни е вечерна, но все пак ритуала ни ще е в 15ч., до вечерта ще има много време. Гримовете, които използва са на Radiant, смятам, че са добри и не е това причината.
Не знам какво да правя, може би все пак ще си потърся по издръжлив фон дьо тен и пудра и ще се гримирам сама... ще експериментирам
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #437 -:
юни 13, 2012, 11:34:07 »
zp_70, aз панделки от сатен си взех от магазин "Мънисто", намира се на подлеза на Шипка, като слизаш от Мария Луиза към центъра, пада се от лявата страна. Намира се преди магазин "Слънчоглед". Цените им са доста приемливи, имат голямо разнообразие, но не знам дали ще намериш това, което търсиш, но ако имаш време може да провериш. Аз определено съм доволна. Даже като попитах за панделка от органза широка около 7мм, жената ми каза, че има от 5мм цяла ролка 23м за 2лв, а малко по широката е на метър и накратко ще ми излезе по-скъпо. Рядко се случва да ти кажат, че има и по-добри варианти.
«
Последна редакция: юни 13, 2012, 11:35:57 от girlinblue182
»
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #438 -:
юни 13, 2012, 12:55:47 »
Аз си купих сатенени и органзени панделки с различка ширина от Джъмбо, също така и шнур в екрю и цикламено. Ролките се намират там, където са подаръчните торбички, близо до касите
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #439 -:
юни 13, 2012, 13:04:33 »
Мисля, че и в Слънчоглед също имат някакви панделки, нагоре по стълбичките.
Seagirl
, чакам с нетърпение да покажеш грима, че имам още малко време да се чудя коя да избера
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #440 -:
юни 13, 2012, 13:21:35 »
В "Слънчоглед" има много интересни и хубави неща, но на доста високи цени. А повечето от нещата могат да се намерят и на други места на доста по-ниски цени.
Аз се каня да отида до Jumbo, търся от онези изкуствени малки розички, намерих такива, но на 40ст. бройката. На пакет мисля, че трябва да са по-евтини. Не знам дали там има такива, не съм ходила до сега, надявам се да намеря нещо
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #441 -:
юни 13, 2012, 13:23:33 »
Аз в Джъмбо не изкарах късмет с моите цветове, а няколко пъти наминавах
Бяха главно сатен - 6 и 10мм, а цветовете бяха морско синьо, бяло, розово, лавандула и друго не помня. В слънчоглед има, но ако не се лъжа са на метър.
Иначе в Слънчоглед видях розички, от тия новите, които са нещо средно между хартия и нещо др, ако има такива, които ги издирват
. Нямаше моите цветове, но цените бяха супер (същите както ако си ги поръчаш). Аз лично много ги търсих и най-накрая си поръчах от Китай
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #442 -:
юни 13, 2012, 13:28:29 »
Цитат на: girlinblue182 в юни 13, 2012, 13:21:35
Аз се каня да отида до Jumbo, търся от онези изкуствени малки розички, намерих такива, но на 40ст. бройката. На пакет мисля, че трябва да са по-евтини. Не знам дали там има такива, не съм ходила до сега, надявам се да намеря нещо
Ето един търсещ
В Слънчоглед са 25ст. бройката, бели имаше със сигурност. Аз ги поръчах 100 броя за 12лв., което е малко по-евтино
Ако вземеш 1 пакет (50бр) разликата съответно е по-малка.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390399311805&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_4010wt_1000
«
Последна редакция: юни 13, 2012, 13:30:38 от casky
»
Активен
Lalena
Любопитен
«
Отговор #443 -:
юни 13, 2012, 13:33:22 »
Цитат на: Влади Балевски в юни 12, 2012, 08:13:50
Често снимам в "Двореца" - там е много красиво за снимки, но стана вече доста експлоатирано.
Всяка една двойка сама по себе си има страхотни снимки, но е много трудно да бягам от клишета на определени места - например Нимфеума. Когато правя дневни или нощни снимки с младоженци там е голямо предизвикателство на това малко място да направя всеки път различни снимки. А всяка двойка иска да има уникални (наскоро снимах една двойка в Кавала - Гърция и след като започнах да качвам снимки във Фейсбук, седмица по-късно един колега от Петрич бе завел двойка на същите места - стар кораб отвън/вътре - и бе опитал да копира снимките едно към едно, което бе огорчило леко "моята" булка, въпреки че имитацията не бе много сполучлива).
В "Двореца" таксата съществува, ако обаче правите фотосесията в отделен ден. В сватбения т.е. ако сключвате брак там то за снимките не се изисква допълнителна такса, тъй като вече сте платили такава за церемонията.
Въпреки това Ви съветвам да потърсите и други възможности - региона е изключително красив, северното Черноморие в това отношение не може да се сравнява с южното. За това и обичам да правя фотосесии след сватбата в тази част на България. И, все пак, "Двореца" си е уникално място - на кратко пространство има толкова разнообразни места, че си заслужава човек да си направи сесията там. След време няма да се сещате толкова за парите, колкото ще се радвате на снимките, които имате.
Благодаря за информацията. Снимките ще са в деня на сватбата и за това търсим място, което да е близо до Варна. Евксиноград ми се стори подходящо, само се притеснявам ако наистина имаме уговорка, а в деня на снимките се окаже, че имат посещение от разни делегати и т.н.
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
Отг: Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #444 -:
юни 13, 2012, 14:30:30 »
Цитат на: casky в юни 13, 2012, 13:28:29
Ето един търсещ
В Слънчоглед са 25ст. бройката, бели имаше със сигурност. Аз ги поръчах 100 броя за 12лв., което е малко по-евтино
Ако вземеш 1 пакет (50бр) разликата съответно е по-малка.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390399311805&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123#ht_4010wt_1000
Аз се надявам да намеря в прасковено. Ако са в бяло пак може да измисля нещо, но определено предпочитам прасковеното. Благодаря за инфото
Активен
casky
Баш Майстор
Отг: Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #445 -:
юни 13, 2012, 15:46:58 »
Цитат на: girlinblue182 в юни 13, 2012, 14:30:30
Аз се надявам да намеря в прасковено. Ако са в бяло пак може да измисля нещо, но определено предпочитам прасковеното. Благодаря за инфото
Мисля, че имаше. Аз ги зърнах, защото доста ги търсих и никъде не бях намерила. А ако решиш да поръчваш от ибей се чака доста, да го имаш в предвид...аз чакам вече 2 седмици
По принцип доставката е 15-20 работни дни.
В Джъмбо няма, изобщо не се разхождай
«
Последна редакция: юни 13, 2012, 15:53:48 от casky
»
Активен
casky
Баш Майстор
«
Отговор #446 -:
юни 13, 2012, 16:41:56 »
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя тия дреболийки, които са около розичките
http://www.violet-bg.com/Ukrasi/butoniera-lila.htm
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #447 -:
юни 13, 2012, 17:07:36 »
Благодаря Ви, момичета, наистина сте страхотни. Повечето от тези места ги знаех и бях обиколила има и някой нови, които ще обиколя. Наистина цвета, който ми е само в главата явно трудно ще намеря, но важното е че има добри компромисни варианти
Активен
miroslava_kalin
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #448 -:
юни 13, 2012, 19:38:00 »
:svatba:Здравейте момичета! Нашата сватба вече мина и ми се иска да споделя колко голям купон се заформи! Много сме благодарни на орк. Одесос и Дж Тишо.... бяха невероятни, препоръчвам ги на всеки който все още не си е намерил оркестър или Дж. Сега малко и за ритуалите... Първо се венчахме в катедралата
.. беше много тържествно и величествно дори! Селед това в градината на ресторант Хоризонт беше и изнесеният ритуал
, които направи Деси, беше повече от приказно, точно така както съм си го представяла... страхотна е доверете й се....!!! Благодарим ти Деси.......!!! И не на последно място сме благодарни на Аннивидео ..... странотни бяха...(когато получим снимките ще кача да видите)....!!! Благодарим и на персонала на ресторант Хоризонт.. погрижиха се за уюта и удобството на гостите...!!! А за невроятната украса на ресторанта се доверихме на сватбена агенция "Органза"...!!! Беше невероятен празник...пожелавам на всички бъдещи булки да имат също толкова забавна и романтична сватба!!!
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #449 -:
юни 13, 2012, 21:21:58 »
Цитат на: casky в юни 13, 2012, 16:41:56
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя тия дреболийки, които са около розичките
http://www.violet-bg.com/Ukrasi/butoniera-lila.htm
Аз днес видях готови такива гривнички за 80ст. бройката, но май тези дребничките неща ги нямаше. Провери в магазин "Мънисто" или в тези "Cheap and Chic" или не знам как точно бяха. Има ги по Владислав, Мария Луиза, мисля и на Колхозния. Доколкото видях имат освен имитационна бижутерия и разни мъниста.
Намерих розичките в ибей... Но нямат доставка до България :'( В изходна позиция съм...
В един магазин намерих калии, но нямаха розички... Днес в един друг пък намерих розички, но не продавали... Нямало доставка, не знам си какво... Само и само да си купиш това, което те правят и да ти смъкнат кожата... Ако не открия нищо, ще попитам жената, при която си поръчах роклята.
Активен
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
Нагоре
Изпечатай