Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:28:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 159975 пъти)
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #420 -:
юни 12, 2012, 08:30:18 »
Записах си час за пробен грим в сряда вечер, да видим какво ще се получи
Не е при някой от доста често споменаваните имена, а едно младо момиче, ще кача снимка и отзиви
Активен
pipilotagm
Любопитен
«
Отговор #421 -:
юни 12, 2012, 08:44:06 »
Seagirl, кога е вашата дата? ние сме септември и още се чудя дали е рано или не за пробен грим.
Ще се радвам да видя снимките ти и да споделиш дали си доволна или не?
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #422 -:
юни 12, 2012, 14:48:18 »
Влади Балевски
Да споделя, че правиш прекрасни неща!
А относно фотосесиите след сватбата има много варианти - Ботаническата, Голфовете - на Тракийски скали и Блаксийрама има невероятна гледка, к-с Калиакрия, на нос Калиакра и на всеки закътан плаж или красиво поле в околността.
Активен
Seagirl
Сватбар
«
Отговор #423 -:
юни 12, 2012, 16:26:04 »
Цитат на: pipilotagm в юни 12, 2012, 08:44:06
Seagirl, кога е вашата дата? ние сме септември и още се чудя дали е рано или не за пробен грим.
Ще се радвам да видя снимките ти и да споделиш дали си доволна или не?
Ние сме на 01.09.2012.
Да ти кажа честно и аз си мисля, че е рано, но лятото ми е много натоварен период и сега ми се отвори възможност и се възползвам. Аз по-скоро искам да се ориентирам как гримира това момиче, дали ще се харесам и ако не, да имам време за алтернативи. Препоръчаха ми я, но все пак искам да се видя и да си преценя лично
Ако някоя вече бивша булка може да сподели нещо, което е важно за грима и на което да обърна внимание при пробния грим, ще съм благодарна
Активен
pipilotagm
Любопитен
«
Отговор #424 -:
юни 12, 2012, 19:06:10 »
Имам питане относно DJ Biso Boy? Ако има някоя булка, която е ползвала услугите му, ще съм й благодарна да сподели малко лични впечатления. Мои близки ми го препоръчаха, но не виждам никъде и дума за него..Гледах клипчета в нета, добре се справя с воденето, за музиката ... не знам, но предполагам, че всеки DJ би се съобразил с изискванията на младоженците...
Активен
pipilotagm
Любопитен
«
Отговор #425 -:
юни 12, 2012, 19:25:16 »
Seagirl, аз съм се спряла на Маруся, но още не съм ходила на пробен грим. Смятам да пробвам и при Вики, ако не се харесам...Оставила съм тези ангажименти за по-нататък, сега съм в чудене за DJ, агенция, торта и покани..
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
«
Отговор #426 -:
юни 12, 2012, 20:06:33 »
Да се включа и аз по темата за грима... Нашата сватба е края на август, но ходих на пробен грим през април, понеже мацката имаше промоция на 50% намаление... Така разбрах, че не ми хареса... Сега си мисля сама да се гримирам, знам какво искам, колко точно грим искам. А тя ми сложи страшно много фон дьо тен, направи ми опушен грим, в черно и прасковено
, като ме видя моето момче стоя и мига на парцали... Не съм виждала булка с толкова много грим с колкото бях аз. Като се усмихнех оставаха следи като бръчки във фон дьо тена, луда работа... Сега ме е страх да се доверя на гримьор...
Активен
Seagirl
Сватбар
«
Отговор #427 -:
юни 13, 2012, 08:46:01 »
girlinblue182, според мен не се притеснявай, пробвай друг гримьор, ако не ти хареса отново, винаги можеш да останеш на варианта да се гримираш самичка. Сподели, че не желаеш такова количество фон дьо тен, както казваш да се образуват едва ли не бръчки при говорене. Може пък и самия продукт нещо да не е бил качествен
Или просто стила на гримиране на това момиче да не ти допада. С чиста съвест пробвай при друг
На мен ми казаха да не се притеснявам ако първоначално е малко силен грима, първо защото леко попива в последствие и второ, за снимките било добре грима да е по силен, за да изглежда нормално
Въпреки, че и аз ако се видя довечера като фолк певица, сигурно ще се стресирам
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #428 -:
юни 13, 2012, 09:17:23 »
girlinblue182
при кой гримьор се случи това, да имам и аз едно наум - да не се шашкам поне
Активен
vania_20
Любопитен
[email protected]
«
Отговор #429 -:
юни 13, 2012, 09:37:30 »
Някой може ли да каже по вече информация за разписването в ритуалната зала през седмицата за 18 лв благодаря
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #430 -:
юни 13, 2012, 09:48:20 »
Здравейте,
За грим съм била при Кристина и Виктория (за тях вече съм писала преди), грима за следсватбената фотосесия ми е подарък и ще е при Маруся, така че ако доживеем да се организираме и да я направим в следващите седмици, ще споделя мнение и за нея.
Активен
zp_70
Ентусиаст
«
Отговор #431 -:
юни 13, 2012, 10:09:56 »
И на мен ми предстои да променям датата за подписване само в канцеларията и също се интересувам какво точно да им кажа за тези 18 лв. така че да не ми задават допълнителни въпроси. Изобщо не искам да разговарям с тях и без това всичко объркват.
Активен
zp_70
Ентусиаст
«
Отговор #432 -:
юни 13, 2012, 10:21:34 »
Момичета, трябват ми магазини, в които да мога да намеря панделки от плат/сатен за разни неща (примерно за покани, за опаковане на подаръци и т.н.). Става въпрос за тези панделки, които са от 1 см. до 30 см. ширина. Трябват ми много специфични цветове и затова трябва да проверя на всякъде. И още нещо някой шил ли си е цветни покривки? Някакви идеи за хубави магазини за платове с голямо разнообразие - отново търся странни цветове, затова няма да влизам в подробности. От агенциите предлагат стандартните цветове и ми се искаше да им помогна в търсенето, тъй като това засяга най-вече мен
Благодаря предварително.
«
Последна редакция: юни 13, 2012, 10:29:10 от zp_70
»
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #433 -:
юни 13, 2012, 11:02:23 »
На генералите има един магазин ( по точно едно гаражче ) в което продават такива панделки. Има многоо голямо разнообразие като цветове и ширина. И ако не се лъжа бяха казали, че правят и по поръчка. Така че може да провериш там. За повече улеснение мисля че е на ген. Цимерман или съседната. Тръгвайки от червения към окръжна от дясната страна се намира. Зле съм с обясненията
дано горе доло съм те насочила.
Активен
casky
Баш Майстор
Публикации: 1557
«
Отговор #434 -:
юни 13, 2012, 11:15:23 »
Цитат на: zp_70 в юни 13, 2012, 10:21:34
Момичета, трябват ми магазини, в които да мога да намеря панделки от плат/сатен за разни неща (примерно за покани, за опаковане на подаръци и т.н.).
http://rakhiva.net/bg/20--materiali-za-bizuta
Имат магазин или по-скоро склад, който се намира срещу Майчин дом точно до OMV. Ония ден ходих има каквото си пожелаеш
Мисля, че са склад за опаковъчни неща (цветарски)...и са доста евтини. Аз взех органза 25мм, 50 ярда за 4 и нещо, а в гаражи съм ги гледала по левче на метър...
«
Последна редакция: юни 13, 2012, 11:17:55 от casky
»
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]