Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:36:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част  (Прочетена 160097 пъти)

pipilotagm
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #405 -: юни 07, 2012, 08:48:21 »

Съгласна съм с _Ezra_ относно дамата от Мирена, аз доста се зачудих дали да не ползвам техните услуги относно украса на шампанско, бутониери, гривни за ръце и т.н. Основното ми опасение е, че тъй като искам изнесен ритуал, може да има различие в материалите и цветовете, които ще бъдат използвани от Мирена и агенцията за украса.. Знам, че предлагат цялостна украса, но ни намерих повече инфо за тях..
Активен
dixie
Сватбар
Публикации: 281

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юни 07, 2012, 15:31:15 »

Аз съм на 100% съгласна с мнението на yara! Не бих искала  да мисля за украси, цветя, воали и тн. в деня на сватбата, нито да занимавам някой от най-близките ми с това. Казвам го от личния опит на човек, който е помагал в организацията на сватбата на много близка приятелка. Резултата беше, че аз не се чувствах като на сватба, а като на работа... След църквата толкова много бързахме за ресторанта, понеже трябваше сами да го украсяваме, че дори не успях да си направя снимка с младоженците.. Отидохме към 3:00 да украсяваме с няколко момичета и момчета и едвам успяхме за 7:00 да подготвим ресторанта( за пояснение сватбата беше за около 60 човека).. Предпочитам да платя колкото трябва, но да не причинявам на никого това.. Наистина не е готино...
Активен
m0onlight
Баш Майстор
**
Публикации: 1638

Любовта е чудо– вярвай в чудесата !

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юни 07, 2012, 16:29:00 »

pipilotagm, занеси им точния цвят, който сте избрали и те ще се съобразят с него Wink
Активен
МалКО МиШлУеНце
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #408 -: юни 08, 2012, 23:44:42 »

Здравейте бъдещи булки  give_rose съвсем случайно намирам този форум много интересни неща сте изписали и всичко би ми било полезно в случай че ви бях ткрила по рано smile имам нужда от помощ относно гримьора видях че основно Крис се споменава не познавам това момиче сигорно ще се справя с намирането на координати искам да попитам за някой друг да ми препоръчате ако имате наблюдения smile извиявам се ако съм пропуснала някаде ако сте обсъждали точно това надявам се да ми простите  blush  иначе нашата сватба е на 04.08.12 ресторанта DJ, фотото видеото са резервирани  danceg  благодаря предварително girl_wink
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #409 -: юни 09, 2012, 07:37:17 »

МалКО МиШлУеНце - освен Крис, другото име, което се споменава често е Маруся - 0899 557 812. За работата и може да погледнеш във фейсбук. На мен лично ми допада много.
Активен
pipilotagm
Любопитен
*

« Отговор #410 -: юни 09, 2012, 19:07:42 »

m0onlight, точно така мислех да направя, но първо искам да видя какво ще ми предложи агенцията, на която съм се спряла. Май ще ми е доста по-лесно, ако всичко е от едно място.. пък и не ми се занимават роднини и приятели после да украсяват.. знам ли nea
Активен
pipilotagm
Любопитен
*

« Отговор #411 -: юни 09, 2012, 19:16:16 »

Момичета, само да спомена- днес цял ден, разбирайте цял от 10:00 до 16:30 обикалях по магазините за бели сватбени обувки. Тези по сватбените салони са ми малко старомодни и ми се искаше нещо по-стилно и младежко pleasantry Та по темата- официални бели обувки НЯМА cray, само сандали и те също са доста ограничени модели. Основно преобладават такива с кафяво токче  crazy, а те хич не са ми сватбени, а направо са си ежедневни...Другият вариант е с ток над 8 см...е, честно ли  beating не искам да съм фолк звезда..И сега се чудя и мая какво да правя, къде да търся...
Ако някой се е спрял на по-височките модели- в Гранд Мол на 2 етаж видях много стилен модел на Сара Пен намален от 126 на 69 лв. с малка катарамка с камъчета върху пръстите. Другите подобни по Владислав и Пюскюлиев варират от 79-89 лв. (естествена кожа уж).
Успех на всички в търсенето.
Активен
МалКО МиШлУеНце
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #412 -: юни 10, 2012, 17:07:35 »

аз обувки си намерих пак от сара пен но са доста височки но пък са и много удобни и цената им не беше никак ниска,но и аз като гледах какви "специални" сватбени се продават ми се замая главата нищо не ми хареса и на мен...апък тези който си взех са бели  дантелени с отворено пръстче подобни на тези само че обувка не сандал (неможах да намеря точните )  yahoo

* sp63.jpg (26.29 KB, 600x600 - видяно 663 пъти.)
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
*
Публикации: 43

« Отговор #413 -: юни 11, 2012, 06:55:20 »

Страхотни са, много нежни и елегантни!
Активен
Lalena
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #414 -: юни 11, 2012, 09:17:05 »

Здравейте момичета. Искам да попитам дали знаете как стои въпроса със сватбена фотосесия в Евксиноград, дали има такса и изобщо дали е възможно?
Активен
zp_70
Ентусиаст
**
Публикации: 98

« Отговор #415 -: юни 11, 2012, 11:08:19 »

На мен бяха ми казали, че таксата е 250 лв. за снимки в Двореца.
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224

And lived happily ever after....

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юни 11, 2012, 15:02:33 »

Здравейте момичета. Искам да попитам дали знаете как стои въпроса със сватбена фотосесия в Евксиноград, дали има такса и изобщо дали е възможно?

Аз също разбрах, че има такса, но не се интересувах каква е актуалната, защото ми казаха, че дори да си платил таксата, ако се случи да има посещение на някой от правителството или среща с чуждестранни дипломати, могат да ти откажат дни преди сватбата или в самия ден. Стори ми се рисково  pardon
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #417 -: юни 11, 2012, 22:29:16 »

Изобщо случая е много рискован, по добре двореца в Балчик, макар и да е по далечко. На Евксиноград през лятото един месец и половина има депутати и е затворено, а през другото време си правят каквото си искат. Идва делегация и всички уговорки отпадат.
Активен
Влади Балевски
Сватбар
Публикации: 158

« Отговор #418 -: юни 12, 2012, 08:13:50 »

На мен бяха ми казали, че таксата е 250 лв. за снимки в Двореца.

Често снимам в "Двореца" - там е много красиво за снимки, но стана вече доста експлоатирано.
Всяка една двойка сама по себе си има страхотни снимки, но е много трудно да бягам от клишета на определени места - например Нимфеума. Когато правя дневни или нощни снимки с младоженци там е голямо предизвикателство на това малко място да направя всеки път различни снимки. А всяка двойка иска да има уникални (наскоро снимах една двойка в Кавала - Гърция и след като започнах да качвам снимки във Фейсбук, седмица по-късно един колега от Петрич бе завел двойка на същите места - стар кораб отвън/вътре - и бе опитал да копира снимките едно към едно, което бе огорчило леко "моята" булка, въпреки че имитацията не бе много сполучлива).
В "Двореца" таксата съществува, ако обаче правите фотосесията в отделен ден. В сватбения т.е. ако сключвате брак там то за снимките не се изисква допълнителна такса, тъй като вече сте платили такава за церемонията.
Въпреки това Ви съветвам да потърсите и други възможности - региона е изключително красив, северното Черноморие в това отношение не може да се сравнява с южното. За това и обичам да правя фотосесии след сватбата в тази част на България. И, все пак, "Двореца" си е уникално място - на кратко пространство има толкова разнообразни места, че си заслужава човек да си направи сесията там. След време няма да се сещате толкова за парите, колкото ще се радвате на снимките, които имате.
Активен
vania_20
Любопитен
*
Публикации: 40

[email protected]

« Отговор #419 -: юни 12, 2012, 08:22:05 »

Така звънях в Ритуална зала в Аксаково - не може да се разписваме през седмицата там, само събота и неделя 130лв и 260лв , не правят изнесени ритали.
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: