Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:35:31
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160090 пъти)
biba_love
Любопитен
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #255 -:
май 14, 2012, 06:35:06 »
klepatra-marin,много ти благодаря за отговора:)))
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #256 -:
май 14, 2012, 13:29:03 »
Аз също ти препоръчвам Кирил Кирилов. Един чудесен водещ е. Знае как да повдигне духа и да подгрее настроението на хората. За фото и видео с две ръце съм за аннивидео.
Активен
Marina12
Любопитен
Публикации: 29
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #257 -:
май 14, 2012, 13:44:43 »
Здравейте отново, момичета,
Сега съм на втората стадия на подготовката и бих искала отново вашите мнения и съвети.
1. Първа проблема - Ритуалната Зала. Сключихме граждански брак (само подписване), обаче искаме "театърът" за гостите (родителите ми ще бъдат много ядосани, ако ще разбират, че сключихме брак без тяхното присъствие). Женичката в ритуална зала първо не беше любезна изобщо, и второ направи голямата сметка за "фиктивната" церемония - поиска 80 лева за ритуалът, 60 лева за фотоправото, 99 лева за видеоправото и т.н. излезе повече от 300 лева!!!
Има ли по-евтин и по-хубав вариант? Имате ли повече информация за възможността на провеждане на ритуалът в Исторически музей? Имате ли информация за община Аксаково (правят ли такива фиктивни ритуали)? Има ли някакъв телефон за връзка? Не намерих информацията в интернет. Трябва да го решим по-възможно бързо, защото трябва вече да изпратим поканите.
2. Второто - халките. Не знаете ли, къде мога да гравирам халките във Варна? Искам да има хубав шрифт (курсив), не само стандартен arial.
3. Третото - имате ли някой познат, който има бялата кола и иска да спечели малко пари?
4. И последното - цветя. Колко струва, къде, кога и кой?
Благодаря ви предварително!
Активен
Seagirl
Сватбар
Публикации: 224
And lived happily ever after....
«
Отговор #258 -:
май 14, 2012, 15:41:34 »
Здравей Марина,
Относно изнесения ритуал, ако не държиш задължително да е в присъствието на официални лица, може да наемете само водещ за ритуала, мисля че ще излезе по-изгодно от 300лв. Ако някой от форума може да ти предложи добър водещ. При нас също ще подпишем официално през седмицата, а в деня на сватбата, водещ на ритуала (фалшив) ще е нашия Дж.
Активен
m0onlight
Баш Майстор
Любовта е чудо– вярвай в чудесата !
«
Отговор #259 -:
май 14, 2012, 16:09:21 »
Здравей, Мими!
Не ми стана ясно само за ритуална зала - вече сте подписали и ви искат 300лв. за изнесен ритуал, така ли? Ние се оженихме миналата година, подписахме се в ритуална за 50 или 60лв. вече не помня точно, а на самата сватба имахме изнесен ритуал, който ни го води жена, която наехме. Има доста водещи из Варна, можете да ги питате за оферти. Или пък може ди-джея да попитате дали ще ви води изнесения ритуал. Има различни варианти - вие си решете кой ви допада най-много
За халките - лазерно гравиране ли имаш предвид или ръчно? Ако е лазерно, мисля, че повечето бижутерски магазини предлагат такъв вариант. Ако е за ръчно, мога да ти препоръчам добри златари, всъщност те трябва да имат и лазерно като се замисля. Нашите са гравирани ръчно, защото са специфични символи и трябваше задължително да са ръчно и никой не се наемаше освен тях - доволна съм, много добре ни ги направиха
За третото - ние имаме бяла кола - ако те интересува, пиши ми на лични
А какви цветя имаш предвид? За букета, бутониери, за украса...? И също цените много зависят от самитя цветя - всички са на различни цени
Активен
gerda19
Новак
«
Отговор #260 -:
май 14, 2012, 17:12:35 »
Марина, направо съм учудена... При нас всичко мина по вода в ритуална зала, но явно не винаги е така. Сега ще кумуваме и при записването отново бяха доста любезни жените в залата. Може би си се подразнила от цените (доста са високи). Такса за видео беше, ако се не лъжа 30 лв.
Влав, аз ти препоръчвам нашия оператор
Красимир Стоянов
. Във форума е снимал на доста момичета (и аз съм една от тях) и цените му са сравнително с другите - доста прилични. Имаше (преди 3 години беше сватбата ми) така наречени супер професионалисти с тройно по-високи цени... От нашата сватба е сложил и в неговите профили, което ни поласка. Страхотен е и като професионалист и като човек. Препоръчвам ти Краси горещо! Фотографи не ползвахме, но ти препоръчвам ти да си избереш сама. Избор голям! Нашите приятели ни правиха снимки, а операторът ни направи една фотосесия и стана суперско!
За ДЖ - само
Иво
- страхотен!
На всички момичета весели и прекрасни сватби!
«
Последна редакция: май 14, 2012, 17:36:30 от gerda19
»
Активен
EMINA
Любопитен
«
Отговор #261 -:
май 14, 2012, 20:46:34 »
Марина ето ти линк за водещ на ритуал-театър:
http://www.ukrasa-bg.com/Pages/wodeshtnaswatba.aspx
Активен
Marina12
Любопитен
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #262 -:
май 14, 2012, 22:09:18 »
Цитат на: m0onlight в май 14, 2012, 16:09:21
Здравей, Мими!
Не ми стана ясно само за ритуална зала - вече сте подписали и ви искат 300лв. за изнесен ритуал, така ли? Ние се оженихме миналата година, подписахме се в ритуална за 50 или 60лв. вече не помня точно, а на самата сватба имахме изнесен ритуал, който ни го води жена, която наехме.
Не, миличка, не става дума за изнесен ритуал, става само за фиктивната гражданска церемония в
Ритуалната Зала
!!!
За халките - лазерно гравиране ли имаш предвид или ръчно?
Ами, мисля, че лазерно.
Няма да има някакви специални символи, само няколко думи на латиницата.
А какви цветя имаш предвид? За букета, бутониери, за украса...? И също цените много зависят от самитя цветя - всички са на различни цени
За всичко - за букета, бутониера, украса на колата, украса на масите... Искаме по-възможно евтин вариант, но трябва да е красиво.
Активен
Marina12
Любопитен
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #263 -:
май 14, 2012, 22:11:10 »
Цитат на: EMINA в май 14, 2012, 20:46:34
Марина ето ти линк за водещ на ритуал-театър:
http://www.ukrasa-bg.com/Pages/wodeshtnaswatba.aspx
Много благодаря! Ще се свържа с него! 59 лева изглежда като добра цена.
Активен
zp_70
Ентусиаст
Публикации: 98
«
Отговор #264 -:
май 15, 2012, 07:04:57 »
Момичета някой възползвал ли се е от услугите на агенция Елемент? Някакви впечатления (мисля само, че прочетох, че са по-скъпи от останалите, но това не е много като информация), как се справят ме интересува.
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #265 -:
май 15, 2012, 07:45:28 »
zp_70
- Това, което виждам във фейсбук като украса ми харесва много, погледни, ако искаш.
Активен
zp_70
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
май 15, 2012, 10:54:28 »
Гледала съм го именно за това търся повече информация и на мен много ми харесва.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #267 -:
май 15, 2012, 11:07:20 »
Работят хубаво.Ако цените ти паснат наемай ги.За мен цените им са доста високи.
Активен
zp_70
Ентусиаст
«
Отговор #268 -:
май 15, 2012, 12:53:11 »
Какво имаш в предвид под високи цени, нещо конкретно? Иначе другата седмица ще мина да ги видя.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #269 -:
май 15, 2012, 14:30:53 »
Нещата са индивидуални при тях като цени зависи какво ще искаш.То при всички е така де.На моя позната и бяха казали доста висока цена за украса,а в друга агенция и казаха на половина.Но това също не е критерии.Защото има значение и крайния резултат и материалите.За това отиди и говори с тях.А и високото за едни е нормално за други.Според мен не отхвърляйте възможността за среща с повече агенции.Понякога скъпите агенции дават и добри цени.
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...