Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:45:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част (Прочетена 160531 пъти)
LadyBug in white
Регистриран
Публикации: 3
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 11 част
«
Отговор #120 -:
април 08, 2012, 22:33:26 »
Здравейте, може ли някой да ми препоръча откъде да си поръчам букет- да не е много скъп и да издържи целия сватбен ден? Че тук-там ми избухнаха с цени от 120-150 лв, малко прекалено...
Активен
silvia85
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #121 -:
април 09, 2012, 07:47:20 »
Къде ми изчезна въпроса?
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263
«
Отговор #122 -:
април 13, 2012, 08:40:45 »
LadyBug цената на букета зависи преди всичко от вида на цветята, които искаш.
Както бях писала, една приятелка си направи страхотно нежен букет от седем бледо розови рози.
Излезе й около 25-30лв. Тя е много дребничка и клющава и този букет бе перфектен за нея. Но не мисля, че ако някой е 1.70 -1.75см/65-70 кг толкова малък букет би стоял добре.
За мен лично няколко магазина във Варна правят страхотни неща - едно магазинче на Опълченска, до магазина на Хикови и Карго, Флорис на Любен Каравелов и магазина който е от другата страна на пазарчето на цветята на Чаталджа.
Моят съвет е да си избереш цветя, да сложиш бюджет и да попиташ в магазините какво могат да направят за тази цена с тези цветя.
«
Последна редакция: април 13, 2012, 08:43:22 от yara
»
Активен
Marina12
Любопитен
Публикации: 29
Бъдещата съпруга ;)
«
Отговор #123 -:
април 13, 2012, 14:42:22 »
Здравейте отново, момичета!
Следваща седмица ще трябва да реша въпроса с ресторантът. След глобално търсене намерих няколко варианти.
Вариант 1: Голдън Тюлип - много приятна мениджърката, професионално направена оферта, приемливи цени, изобщо се правят много професионално впечатление, но не ми хареса стаята - нищо особено, не е романтично изобщо.
Вариант 2: Хотел Корал - залата е много хубава, има място за танци, хареса много на моя годеник и стаята е доста хубава.
Вариант 3: Хотел Орхидея - не ми харесат нито ресторантът, нито градината, обаче имат страхотни стаи за първата брачна нощ.
Имате ли някакви забележки или коментари относно хотелите? Може би имате някакви рекомендации за мен?
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #124 -:
април 14, 2012, 11:14:40 »
Здравейте,
Искам да изразя възмущението си от Ламор... загубиха не само мен като клиент, ами и поне още няколко от приятелите ми.
Вижте снимката по-долу- да намирате нещо общо? (Качвам голям размер в галерията, там по се забелязва точния вид на розите и на щампата)
Тортата е абсолютно семпла - само розите и тази дантелена декорация правят ефекта. При условие, че 4 емайла им пратих, говорихме няколко пъти по телефона и се наложи 2 пъти да отида до там, което си е разход не само на време,но и на гориво, днес отивам и ми се дава това, при това без никаква щампа.
И им казвам, че това не е тортата, която съм пратила и че розата я искам същата назъбена и че щампата за мен прави цялостната визия на тортата. И ми се заявява, че само това можели да направят.
Сложиха ми някаква щампа по ръба (което не е идеята на тортата) и нямали друга.
Защо никой не ми го каза, още първия път като си загубихме времето да пътуваме 30мин до там?
И ме яд, че не се вслушах в съвета, който бях получила, че и други хора са получавали не това, което са поръчвали от там и че са получавали даже и замразени торти.
За пореден път се убеждавам, че всяко нещо трябва да се пробва лично и да не разчиташ на стара слава или какво казали хората.
торта.JPG
(42.6 KB, 987x640 - видяно 416 пъти.)
«
Последна редакция: април 14, 2012, 11:16:40 от yara
»
Активен
EJ
Ентусиаст
Публикации: 97
«
Отговор #125 -:
април 14, 2012, 12:27:33 »
yara
, съжалявам наистина нямат нищо общо.
Кога ви е сватбата?
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #126 -:
април 14, 2012, 13:24:30 »
Яра,предната седмица една приятелка изпадна в паника,заради рождения ден на детето си.Поръ4ала торта от Ламор с приказни герои,казали добре и два дни преди рождения ден и отказали...Добре де,това на какво прили4а...
Активен
Love_joy
Ентусиаст
«
Отговор #127 -:
април 14, 2012, 14:31:03 »
Здравейте, момичета!
Обръщам се към вас с молба за препоръка. Някой от вас ползвал ли е услугите на струнен квартет или да е чувал добри отзиви? Ще съм ви много благодарна, ако ми подадете ръка
Търся още фирма за заря. Спряла съм се на една -две, но ще се радвам да чуя отзиви и от вас.
Весел празник утре
Активен
yara
Сватбар
«
Отговор #128 -:
април 14, 2012, 20:55:37 »
Ооо това е абсолютна липса на професионализъм, как ще приемаш поръчка без да си сигурен, че може да я изпълниш на време. И то за рожден ден на дете - как може рискуваш да остане без торта?
Това, което ми стана смешно в последствие в нашия случай е, че те се рекламират, че правят бутикови торти, а ми казаха, че този вид роза е единствената, която могат да направят?! Чак си помислих, че се шегува - като отвориш Нет-а има сигурно десетки разновидности на захарни рози и като си помислиш, че това е едно от основните цветя ползвани за торти чак ми е смешно.
Има такива невероятни дизайни на торти, а тук една обикновена торта с 5 рози не могат да направят.
А за квартета, честно казано нямам представа. Може би ще е добре да се допиташ до някоя сватбена агенция, те би трябвало да имат повече информация.
За заря, мисля Парти Джак предлагат такива услуги, но не съм присъствала на такава сватба.Ако имаш информация, може ли да споделиш колко струва 5-6 големи букета или се изчислява на минута?
Активен
kleopatra_marin
Любопитен
Публикации: 43
«
Отговор #129 -:
април 14, 2012, 23:52:26 »
Ох, и аз да се оплача! Напоследък нищо не се получава така, както го искам. Тортата и аз си мислех да е от
Ламор
, но сега като чета
yara
, какво е писала и ще се позаинтересувам и за други. Факт е обаче, че по вкус равни няма. Жалко, че така се е получило. Аз съм на принципа, че нещо като не е по силите ти, по-достойно е да кажеш, че няма да се справиш, от колкото да разочароваш клиент.
От всичко нагоре изпуснахме и видеооператора, който си бях харесала. Бях ви писала, че имахме среща с
Красимир Ламбов
миналата седмица, но нали милото го командироваха и я отложихме за втори път. Е, вече е зает и ще умра от яд! А и вижте на какво попаднах
http://www.youtube.com/watch?v=hCSKOwptvR4
.Ама и аз да слушам милото, че искал да присъства и като знам, че е рано и има толкова време до октомври и се съгласих с него. Момчето се обади да предупреди, че има и друго запитване и защо изчаках, питайте ме - много съм смотана.
Фризьорката ми пък се обади, че няма да бъде в България и много се вкиснах, много. Чудя се, дали да не сменя датата.
Марина12
- и трите хотела не ми допадат, но е само мое мнение. Относно приоритетите - на последно място е стаята ни как изглежда:) Една стая може да се преобрази с украса, с две чаши, с вино, свещи, цветя и т.н. Романтиката се създава
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
много обичана
«
Отговор #130 -:
април 15, 2012, 09:38:04 »
не разчитайте на това, че е рано
по-добре да си запишете ако сте сигурни, отколкото после да се ядосвате
Активен
kristinass
Ентусиаст
«
Отговор #131 -:
април 17, 2012, 11:16:53 »
Откъде си харесахте модел за сватбени халки?
Активен
darina1980
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #132 -:
април 17, 2012, 11:38:12 »
До сладкарница Дилайт има 2 магазина за злато, но не този на ъгъла, а следващия. Много сме доволни от изработката.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #133 -:
април 17, 2012, 11:46:09 »
От интернет си избрах модел...мъжът ми искаше класическа, изчистена халка от бяло злато. Моята е с камъчето по цялата дължина. Единственото, което не съобразихме е преди да ни ги гравират да видим нещо гравирано от тях. Изключително грозно гравиране...изключително...
Активен
Lalena
Любопитен
«
Отговор #134 -:
април 17, 2012, 16:30:00 »
Здравейте. Да попитам някой има ли впечатления от фотографа Деян Стоев?
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...